Bu GOL kacmaz

Dünya ve Avrupa Kupaları ile efsane futbolcuların imzalı formalarının sergilendiği “GOAL!”, Moskova’dan sonra İstanbul’a geldi. Serginin açılışına katılan ünlüler, Pele ve Maradona’nın da aralarında olduğu yıldızların formaları ve kupalarla poz verdi.

Haberin Devamı

Dünya futbol tarihinin en özel koleksiyonu World Football Collection’ın Barley ARTS tarafından seçilen eserlerden oluşan GOAL! Sergisi, İstanbul’a geldi.

Bu GOL kacmaz

Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve Sefada Entertainment işbirliği ile 5 Haziran’a kadar sergilenecek Goal’un önceki gün gerçekleşen özel gösterimi futbolseverlerin yanı sıra iş, sanat, spor ve medya dünyasının ünlü isimlerini de buluşturdu.

Bu GOL kacmaz

Selim Sefada’nın ev sahipliği yaptığı sergide gazeteci Ertuğrul Özkök ile Gül Gölge Saygı dünya futbol tarihindeki en eski topla poz verdi. Feryal Gülman, Işıl Reçber ve Cansen Kut’un da aralarında olduğu isimler ise Pele ve Maradona gibi yıldızların imzalı formalarını yakından inceledi.

Bu GOL kacmaz


Bekir Aksoy ve Ayşe Hatun Önal da Moskova’dan sonraki ikinci durağı olan İstanbul’da futbola gönül verenlere tarih dolu bir gün yaşatan GOAL! Sergisi’nde Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldırmanın sevincini yaşadı.

Haberin Devamı

İstanbul Life eğlencesi

İstanbul’da lezzet ve eğlencenin nabzını tutan İstanbul Life Dergisi, baharın gelişini Harbiye’deki Flamme’da kutladı.

Bu GOL kacmaz

Popüler eğlence adresi Klein’in bünyesinde hizmet veren Flamme’da gerçekleşen kutlama iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan Özkök ev sahipliğinde “Flamme by Nissan X-Trail” konsepti ile gerçekleşen kutlama DJ Orkun Bozdemir’in müzikleri eşliğinde performans sergileyen dansçıların gösterisi ile renklendi.

Yaza sağlıklı merhaba

Nikol Başoğlu’nun kurucusu olduğu, formda kalmak ve sağlıklı beslenmek isteyenlerin evlere servis hizmeti sunan Tart Mutfak, yeni menüsünü tanıttı.

Bu GOL kacmaz

Haberin Devamı

Aylin Yılmaz’ın ev sahipliğinde Ulus Savoy’da gerçekleşen tanıtıma Hande Acar, Aslı Şen ve Ayşe Kucuroğlu da katıldı. Tart Mutfak’ın yeni lezzetlerinin
tadına bakan konuklar “Yaza Sağlıklı Merhaba” dedi.

Küçük şefler

Mövenpick Hotel Istanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocuklar için çikolata yapımı kursu düzenliyor.

Bu GOL kacmaz

İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano’nun sertifika ve önlükler hediye edeceği çocuklar, çikolataların tadına bakacak.

 

Yazarın Tüm Yazıları