Bayrağı şimdi de Asya’ya dikti

Fanatik Fenerbahçe taraftarı Raif Dinçkök, 2007’de Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu kutlarken Etiler’deki Akmerkez ve çevresini takımının bayraklarıyla donatmıştı.

Haberin Devamı

Raif Dinçkök, bu yıl da İstanbul’un Anadolu yakasında hizmete giren Akasya AVM’nin rezidansına dev bir Fenerbahçe bayrağı astırdı. Dinçkök, geçtiğimiz yıllarda iş ve sanat dünyasının buluşma adresi olan Papermoon’a dev bir bayrak asmış, ancak Beşiktaşlı ve Galatasaraylı işadamlarından tepki görmüştü...

Formsanté 20 yaşında
Sağlıklı yaşam dergisi Formsanté, 20’nci yılını NG Güral Sapanca Wellness Park’ta kutladı. Ünlü isimlerin katıldığı “Formsanté Weekend” etkinliği, Vestel Mix-Go’nun düzenlediği brunch’la başladı. Bennu Gerede ve Sinem Yıldırım’ın da aralarında olduğu davetliler, Jozi Levi’den perküsyon, Murat Bür’den fitness dersleri aldı. Doğadan’ın sponsorluğunda düzenlenen 5 çayı etkinliğinde ise diyetisyen Sanem Apa ve Hande Kazanova, burçlara göre hangi bitki çayının içilmesi gerektiğini anlattı. Amerikan Hastanesi’nin check-up yaptırmanın önemi hakkında bilgi verdiği etkinlik, Adidas Park Run koşusuyla sona erdi.

Haberin Devamı

Yılın kadını
İş hayatındaki başarılarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle de adından söz ettiren Demet Sabancı Çetindoğan, Monaco’da “Monte Carlo Uluslararası Yılın Kadını” ödülünü aldı. Çetindoğan, Femme de L’annee Prix Monte Carlo derneği tarafından organize edilen ve bu yıl 3’üncüsü düzenlenen “Yılın Kadını” töreninde “Çocuk ve hakları” temalı ödüle layık görüldü. Çetindoğan sahnede ödülünü alırken, Monaco Devlet Bakanı Henry Fissore, Çevre Bakanı Marie Pierre Gramaglia, Milletvekili Beatrice Fresko ve Barones Cecile de Massy tarafından alkışlandı.

Sonbahar modası
125’inci yılını kutlayan Fransız modaevi Lanvin, 2014 sonbahar koleksiyonunu Pera Palace Jumeirah Hotel’de tanıttı. Lanvin Bölge Müdürü Alix Maia’nın yeni sezon trendlerini paylaştığı tanıtıma katılanlar, objektiflere “We Love Lanvin” panosu önünde poz verdi.

Çocuklarıyla izlediler
Keremcem, Bülent Şakrak, Seda Güven ve Cansu Tosun’un rol aldığı “İksir” adlı yarı animasyon filmin galası, Deniz Private Cinecity Etiler’de yapıldı. Galaya katılan Sitare Akdilek, Işıl Reçber, Revna Demirören, Ayşe Kucuroğlu, Elif Gönlüm, Esra Eron, Pınar Tezcan, Sinem Güven, Fatoş Sarıgül, Selen Keçeli, Pınar Talay gibi ünlü isimler, filmi çocuklarıyla birlikte izleyerek keyifli anlar yaşadı. “İksir”, yarın gösterime girecek.

Haberin Devamı

Top Sizde
Adidas, Bir Dilek Tut Derneği’yle birlikte “Top Sizde” bir adlı sosyal sorumluluk projesine imza attı. 50 adet 2014 FIFA Dünya Kupası topu, derneğe bağışlandı. Derneğin iyi niyet elçisi Rüştü Reçber, 2002’de FIFA Dünya Kupası’nda 3. olan Türk Milli Takımı kadrosu tarafından imzalanan “Fevernova” adlı topun da açık artırmayla satışa çıkacağını söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları