Bade’yi Polise şikayet etti

Bade İşçil’i yalancılıkla suçlayan Tarkan Süalp, yengesini polise şikayet etti.

Haberin Devamı

Geçen ay eşine boşanma davası açtığı ortaya çıkan, ancak Malkoç Süalp’in barışma talebinin ardından davayı geri çeken Bade İşçil, önceki gün avukatı aracılığıyla medyaya yazılı açıklama göndermişti.
Aile Mahkemesi, Malkoç Süalp’e karşı ‘koruma’ isteyen, 9 aylık bebeğiyle can güvenliği olmadığını ileri süren ve “Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok” diyen Bade İşçil için “barınma ve maddi yardım” kararı alınca Malkoç Süalp’in ikizi Tarkan Süalp isyan etti. Bade İşçil’e Facebook sayfasında “Söylediğin yalanlarına dayanamıyorum artık. O evlada bunların hesabını nasıl vereceksin? Yatacak yerin yok senin” diye yazan Tarkan Süalp, “Sığınacak yerim yok” diyen Bade İşçil’in Nişantaşı’nda lüks dairesi olduğunu söylemişti.
Telefonla konuştuğum Tarkan Süalp, Bade İşçil için “Mesleğindeki gibi özel hayatında da artistlik yapıyor. Kardeşim Savoy Konutları’da 2 milyon dolara ev almıştı. Bade İşçil’in yalanları ve oyunları tamamen kafa koparma operasyonu” dedi.

Dünyayı gezdi

Haberin Devamı

Tarkan Süalp, ‘şiddet gördüm’ diyen Bade İşçil’in son bir yılda dünyayı gezdiğini ve kardeşi Malkoç Süalp’in, İşçil’in annesini Londra’daki evinde ağırladığını söyledi. Yaptıkları tatillerin İşçil’in Instagram hesabında yer aldığını belirten Tarkan Süalp, Facebook hesabından “Senin yaptığın bu ülkede gerçek şiddet gören kadınlara ihanet” diyerek İşçil’e isyan etti.


Dadılar siteden çıkmayacak

Tarkan Süalp, ikizi Malkoç Süalp’e için evden uzaklaştırma kararı çıkaran Bade İşçil’in site görevlerine de “Çocuğumu kaçıracaklar, kesinlikle dadılar siteden çıkmayacak” diye talimat verdiğini söyledi.


İftar’da caz

Fransa İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, Beyoğlu’ndaki Fransız Sarayı’nda caz müziği eşliğinde iftar yemeği verdi. Hakan Erdoğan Productions ve Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile Ramazanda Caz Festivali kapsamında gerçekleşen yemekte, Fransa’dan Andre Manoukian Quartet ile Okay Temiz birlikte performans sergiledi. İftar yemeğine ev sahipliği yapan Muriel Domenach, ünlü konuklarını kapıda karşıladı. Domenach, ramazan gecesinde Fransa Sarayı’nın kapılarını kültürel bir etkinlik ve iftar için halka açmaktan gurur duyduğu da söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları