Babası için gönüllü model oldu

Verda Penso, babası Levent Penso’nun kurduğu Home Store’un marka yüzü oldu. Reklam kampanyası için modellik yapan Penso’nun fotoğrafları, billboard’lara asıldı.

Haberin Devamı

2013’te kurucusu olduğu Home Store’a CEO olarak dönen ve iş hayatında başarılı işlere imza atan Levent Penso, yeni reklam kampanyası için kızı Verda Penso’yla anlaştı. Home Store’un stil danışmanlığını da üstlenen Verda Penso, objektif karşına geçerek modellik yaptı. Penso, verdiği iddialı pozlarla profesyonel modellere taş çıkarırken, çekimlerde Levent Penso da zaman zaman kızına eşlik etti. İstanbul’u kızının fotoğraflarının yer aldığı billboardlar ile donatan Levent Penso, Home Store’un yeni koleksiyonunu yarın Akmerkez’de tanıtacak.

Eski eşlerden yeni sevgili pozları

İşadamı Nurettin Hasman ile Güliz Onursal, yıllar önce boşanmalarına rağmen ilişkilerini dostça sürdürmeyi başaran ender çiftlerden. İkiz kızları Merve ve Mina için sık sık bir araya gelen eski eşler önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Flaşların patlamasıyla rahatsız olan Nurettin Hasman hızlı adımlarla aracına doğru yürürken, birlikte görüntü vermek istemeyen Güliz Onursal yüzünü sakladı. Eski eşlerin aşkları yeni ortaya çıkan sevgililer gibi objektiflerden kaçma çabaları, herkesi şaşırttı.

Haberin Devamı

Bir Çocuğu Kurtarmak Geleceği Kurtarmaktır

Beşiktaş 2023 Derneği, yeni sosyal sorumluluk projesini “Bir Çocuğu Kurtarmak Geleceği Kurtarmaktır” sloganıyla Baltalimanı Portaxe’te tanıttı. Tanıtım davetine Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra iş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimler katıldı. Beşiktaş 2023 Derneği Başkanı Adnan Elönü, davette Bakırköy Devlet
Hastanesi’ne 21 çocuk yoğun bakım odası yaptırdıklarını açıkladı.

Beşiktaş 2023 Derneği Başkanı Adnan Elönü, Zeynep isimli engelli bir genç kıza isminin yazılı olduğu Beşiktaş forması hediye etti.

Yazarın Tüm Yazıları