Babadan duygusal sarkı

Atasay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer ile Çiğdem Kamer’in kızları Simay, önceki akşam Prof. Dr. Cihan Uras ve Dr. Yeşim Uras’ın bilgisayar mühendisi oğulları Ahmet Uras’la nikah masasına oturdu.

Haberin Devamı

Four Seasons Hotel’deki düğünde, Kamer ve Uras Aileleri konukları kapıda karşıladı. Nikah merasimine geçilmeden önce Cihan Kamer, Ferhat Göçer’in “Kızım” şarkısını söyleyerek kızı Simay’ı damat Ahmet Uras’a teslim etti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikahta gelinin şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Nesrin Çakır, damadın şahitliğini ise Fatma Duman, Mehmet Ali Aydınlar ve Özlem Cankurtaran yaptı. Çiftin “evet” demesiyle birlikte beyaz güvercinler uçuruldu, devamında havai fişek ve lazer ışık gösterisi düzenlendi.
Nikah sonrası davetliler düğün için balo salonuna geçti. Mustafa Ceceli ve Ebru Gündeş’in şarkılarıyla renk kattığı düğünün davetlileri arasında Ali-Zeynep Babacan, Nihat-Aysen Zeybekçi, Egemen-Beyhan Bağış, Arzu-Murat Atabarut, Aysel Doğan da vardı.

Haberin Devamı


Yelkenler fora

Zekeriyaköy KÖY projesinin destekleriyle düzenlenen Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015, hafta sonu Boğaz’da görsel bir şölen yarattı. Dolmabahçe-Tarabya parkurunda, yelkenlileri izlemek isteyen yüzlerce İstanbullu sahillere akın etti. Grand Tarabya Hotel’de düzenlenen VIP izleme partisi de ünlü isimleri bir araya getirdi.


Hasret giderdiler

Maria-Necmettin Eliyeşil çifti, önceki gün kızları Melisa, damatları Charles von Faber Castell, Melisa’nın yakın dostu Yağmur Ünal ve onun Amerikalı sevgilisi Benjamin Carrington’ı Asmalımescit’teki Soho House’da ağırladı. Grup, yemek ve keyifli sohbetin ardından mekandan ayrılırken objektife böyle yansıdı.

Ünlüler tanıtımda

Longines Basel World 2015 saat koleksiyonu, önceki gün Maçka Park Hyatt Oteli kral dairesinde düzenlenen davetle tanıtıldı. Davet için kral dairesi, markanın zarafet sloganıyla örtüşen bembeyaz güller ve orkidelerle süslendi. Bu özel davete katılanlar arasında Feryal Gülman, Rezzan Benardete, Pınar Sabancı ve Yasemin Özilhan da vardı.

Yazarın Tüm Yazıları