Aşk konserleri

Sevilen birçok ünlü şarkıcı, Sevgililer Günü’nü sahnede hayranlarıyla birlikte kutladı. Sahne alan ünlü isimler, romantik aşk şarkılarını çiftler için söyledi.

Haberin Devamı

Herkes mutlu olsun

Aşk konserleri

Sıla, Beşiktaş Belediyesi’nin Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında sahne aldı. Güne özel hazırladığı repertuvarını seslendiren şarkıcı, “Ben aslında öyle çok kalıplaşmış günlere pek itimadı olan biri değilim ama söz konusu aşk ise mevzu değişiyor. Herkes çok mutlu olsun” dedi.

 

Düet yaptılar

Aşk konserleri

Mustafa Ceceli, Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. Ceceli’yi dinlemeye giden İrem Derici de şarkıcıyla düet yaptı. 


Pasta kesti

Aşk konserleri

Haberin Devamı

Gülben Ergen, Ankara 365 AVM’de hayranlarıyla buluştu. Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen imza gününde izdiham yaşandı. Sevgilere özel “Kalbimi Koydum” şarkısını seslendiren Gülben Ergen, kendisi için hazırlanan Sevgililer Günü pastasını kesti.


Sevgili sayılırız

Aşk konserleri

Akasya Acıbadem AVM, Sevgililer Günü’nü geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Candan Erçetin ile kutladı. Sevilen aşk şarkılarını söyleyen Erçetin, “Geçen yıl Sevgililer Günü’nü burada hep birlikte kutlamıştık, bu yılda beraberiz. Artık biz de sevgili sayılırız” diyerek espiri yaptı.

Kayahan'ı andı

Aşk konserleri

Nilüfer Günay Restaurant’ta sahne aldı. Kırmızı bir elbise giyen Nilüfer, sevilen aşk şarkılarını seslendirdi. “Büyük Aşkım” şarkısını söylemeden önce şarkıcı, “Ne yazık ki çok erken kaybettik onu, nurlar içinde yatsın” diyerek Kayahan’ı anmayı da ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Darbuka şov

Aşk konserleri

Atiye, Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında Podyum Park’ta sahneye çıktı. 


Artık popun divasıyım

Aşk konserleri

Hande Yener, Maslak X Large adlı gece kulübünde sahneye çıktı. Konser öncesi soruları yanıtlayan şarkıcı, kraliçe yakıştırmasının eskidiğini, artık popun divası olduğunu söyledi. 


Yeni ikili

Aşk konserleri
Zuhal Olcay ve Feridun Düzağaç, Gordion Sahnesi’nde birlikte konser verdi. “Aşk İçin” adlı proje kapsamında sahneye çıkan ikili, bu beraberliğin ilerleyen zamanlarda da süreceğini belirtti. 


Giyilebilir takılar

Aşk konserleri

Osmanlı padişah ve askerlerinin savaşta galip gelmek, nazardan korunmak ve şifa bulmak amacıyla giydikleri tılsımlı gömleklerden ilham alan Gülşah Sürel Erdem, “Tılsımlı Gömlekler by House of DIV” adlı koleksiyon hazırladı. Erdem’in Ortaköy’deki Kethuda’da gerçekleştirilen koleksiyon tanıtımında Irina Ivkina, 48 parçadan oluşan giyilebilir takıların kullanım şeklini gösterdi.

Haberin Devamı

Siyasete tatil molası

Aşk konserleri

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile eşi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Sevgililer Günü’nü Kartalkaya’da geçirdi. Hafta sonu Kaya Palazzo Otel’e gelen çift, iki günlüğüne siyaset dünyasının stresinden uzaklaşıp romantizm yaşadı.

 

Yazarın Tüm Yazıları