Altın Palmiye röportajı

67. Cannes Film Festivali’nde “Altın Palmiye” ödülünü kazanan “Kış Uykusu”nun yönetmeni Nuri Bilge Ceylan, yeri yabancı medyanın ilgi odağı oldu.

Haberin Devamı

Usta yönetmenle röportaj yapanlar arasında Akkök Holding’in ortaklarından işadamı Ömer Dinçkök’ün eşi Ayşegül Dinçkök vardı.

Akkök Holding’in ortaklarından Ömer Dinçkök’ün eski bir yüzücü olan eşi Ayşegül Dinçkök, sualtında çektiği fotoğrafları “Derin Tutku” adlı sergiyle tanıtmıştı. Endonezya’nın Sulawesi adasında eşsiz sualtı dünyasını ve canlılarını görüntülediği ‘Derin Tutku’ sergisi, büyük beğeni gören Dinçkök, fotoğrafçılıktan sonra şimdi de gazeteciliğe soyundu. Dinçkök, “Kış Uykusu”yla Cannes’da “Altın Palmiye” kazanan Nuri Bilge Ceylan ile röportaj yaptı. Dinçkök’ün Nuri Bilge Ceylan’la yaptığı röportaj, İstanbul Art News Magazine adlı derginin haziran sayısında çıkacak.

*

Maça Kızı’nda düğün

Arkas Petrol’ün ortaklarından Batu Aksoy ile Neslişah Alkoçlar, bir yıl evli kalıp 2010’da tek celsede boşanmıştı. 10 Mayıs’ta oyuncu Engin Altan Düzyatan ile Frankie’de gerçekleşen bir törenle nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Neslişah Alkoçlar’dan sonra eski kocası Batu Aksoy da geçen hafta sonu evlendi. Aksoy, geçen hafta sonu Gözde Denizaşan ile Türkbükü’ndeki Maça Kızı Otel’de ikinci kez nikah masasına oturdu.

Haberin Devamı

Çift, evlilik cüzdanıyla verdikleri pozu sosyal medyada paylaştı.

Kralın dönüşü

Bir dönem iş hayatından çok yaşadığı aşklarla gündeme gelen Atik Berberoğlu, uzun süre sonra görüntülendi. 90’lı yıllarda eğlence hayatında krallar gibi gezen Berberoğlu, İstinyepark’taki Borsa restoranının terasında bir kadın arkadaşıyla yemek yerken görüntülendi. Aralarında Sedef Bozok ile Harika Avcı’nın da olduğu iş ve sanat dünyasından ünlü isimleriyle flört eden Berberoğlu, gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih ettiğini söyledi.

*

John Cena selamı

Uludağ ve Bodrum’daki Yazıcı Otelleri’nin sahibi Hayri-Lale Yazıcı’nın kızı Bahar, 2000’de işadamı Ozan Şer’le evlenmişti. Evliklerinden Ozancan ve Hasancan adlı iki çocukları olan çift, önceki gün İstinye Park’taki Masa restoranda görüntülendi. Fotoğraflarının çeken gazetecilere Amerikan güreşçisi John Cena selamı veren Hasancan, John Cena’ya hayran olduğunu ancak yaşı küçük olduğu için bakıcısının izlemesine izin vermediğini söyledi.

GECE KUŞU

Haberin Devamı


Uzun yıllar başta İstanbul olmak üzere Bodrum ve Çeşme’de popüler yeme, içme ve eğlence adreslerine imza atan Emre Ergani, geçen kış Nişantaşı’ndaki Park Şamdan’da açtığı The Bar’la işletmeciliğe geri dönmüştü. Nişantaşı’nın klasik adreslerinden olan Park Şamdan ile The Bar, geçen hafta sonu Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’daki yazlık adresinde hizmete girdi. Ersoy Çetin ve Emre Ergani ile A Day of Design’ın ortağı mimar Ebru Mengenecioğlu’nun ev sahipliği yaptığı açılışa, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları