AĞA’DAN ÖNCE MALİ

Hazal Mesudiyeli’nin, 59 yaşındaki Ali Ağaoğlu’ndan önce genç sevgilileriyle adından söz ettiren 57 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil’le flört ettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun kendisinden 37 yaş küçük sevgilisi Hazal Mesudiyeli’nin işadamı Cengiz Mesudiyeli’nin kızı olduğunu geçen hafta yazmıştım. Haberin çıkmasından sonra Bodrum’da Kelebek’e konuşan Hazal Mesudiyeli’nin babası Cengiz Mesudiyeli, “Bu tamamen yanlış bir ilişki. Bu tarz ilişkiler başlangıçta iyi olsa da ileride kötü sonuçlar doğurur. Aradaki büyük yaş farkları, o kötü sonuçların temelini oluşturur. Şahıslarla işim yok. Burada mühim olan, hareket tarzı. Ali Bey yanlış bir davranış içinde... Ortada çok ciddi bir yaş farkı var” demişti. Hazal Mesudiyeli’nin, Ali Ağaoğlu’ndan önce de Mehmet Ali Erbil’le flört ettiği ortaya çıktı. Öğrendiğime göre temmuz ayında Kıbrıs’taki Rocks Otel’de hem iş hem tatil yapan Erbil’e, bu seyahatinde Hazal Mesudiyeli eşlik etmiş.

Haberin Devamı

BOĞAZ'DA ENERJİK GECE

Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan, haftalarca liste başı olan dünyaca ünlü yıldız Indila’yı Reina Premium Energy Drink sponsorluğunda Türkiye’ye getirdi. Yarın gece Suada Club’da konser verecek olan Indila’ya Reina’nın DJ’i Ufuk Akyıldız da eşlik edecek.

Yazarın Tüm Yazıları