23 Nisan kutlu olsun

Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96’ncı yılı Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. İş, sanat, moda ve spor dünyasının ünlü isimleri de bu coşkuya ortak oldu.

Haberin Devamı

23 Nisan kutlu olsun

23 Nisan koleksiyonu


Koç Holding’in Onursal Başkanı Rahmi Koç’un Türkiye’ye getirdiği 200 yıllık Amerikan markası Brooks Brothers, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Zorlu Center’daki mağazasında kutladı. RMK Classic CEO’su Füsun Kuran’ın ev sahipliğinde Funloft Eğlence Merkezi işbirliği ile gerçekleşen kutlamada çocuklar Kurabiye Süsleme Atölyesi’nde yaratıcılıklarını ve el becerilerini sergileme fırsatı buldu. Brooks Brothers’ın 23 Nisan’a özel olarak hazırlanan 2016 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu da şık ve renkli tasarımlarıyla büyük beğeni gördü.

23 Nisan kutlu olsun

Haberin Devamı

Çocuklara sağlık dilediler 

Oba Makarna, oyuncaklı çocuk makarnasını, 23 Nisan’da çocuklarla buluşturdu. Oba Makarna’nın sahibi İpek Cincikli ile marka yüzü Esra Erol ve oğlu İdris Ali’nin ev sahipliğinde Party Kids’te gerçekleşen kutlamaya iş, sanat ve moda dünyasının ünlü anneleri çocukları ile birlikte katıldı. Looney Tunes karakterlerinin renk kattığı kutlamada anneler özel hazırlanmış makarnaların tadına bakarken çocuklar da dilek taşları üzerine resimler yaptı. Çocuklar için ürettiği yeni ürünüyle sosyal sorumluluk projesine de imza atan Oba Makarna, yeni ürdünden bir yıl boyunca elde edilen geliri Bir Dilek Tut Derneği’ne bağışladı. İpek Cincikli, “Yeni ürünlerden elde edilecek gelirle hasta çocukların da hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

23 Nisan kutlu olsun

 

En moda alışveriş


Dünyaca ünlü moda markası Prada, İlkbahar-Yaz 2016 Koleksiyonu’nu Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki mağazasında tanıttı. Yasemin-İzzet Özilhan ve Pınar Sabancı’nın da aralarında olduğu Prada tutkunları, yeni koleksiyonu yakından inceleyip alışveriş yaptı.



Haberin Devamı

Küçük şefler çikolata yaptı


Mövenpick Hotel Istanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, 5-10 yaş arası çocuklar için çikolata yapımı kursu düzenledi. Çocuklar kendi elleriyle hazırladıkları çikolataların tadına bakarken, İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano da küçük şeflere sertifika ve önlükler hediye etti.



İzzet Öz, Kulis’te
Bebek’teki Kulis Teras’ta 26 Nisan’dan itibaren her salı gerçekleşecek olan Türkçe pop nostalji gecelerinin ilki İzzet Öz ev sahipliğinde gerçekleşecek. Ajda Pekkan’dan Barış Manço’ya, Füsun Önal’dan, Ayten Alpman’a yerli efsanelerle müzik ziyafeti yaşanacak.

Yazarın Tüm Yazıları