23 Nisan kutlaması

Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Haberin Devamı

 Sony Pictures Television Networks Turkey, çocuk kanalı SÇocuk’un yayına başlamasını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte kutladı.
Sony Pictures Television Networks Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Sevin Ergun Sefada’nın ev sahipliğinde Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen kutlamaya ünlü anne babalar çocukları ile birlikte katıldı. “Sony’nin Çocuk Dünyası ile Hayallerini Yakala!” konseptiyle gerçekleşen kutlamada eğlendirici aktivitelerin yanı sıra sihirbazlar, jonglör ve cambazlar da yer aldı.
23 Nisan kutlaması
 Demet Akalın, kızı Hira’ya langırt oyununu öğretti.

23 Nisan günü çocuklarla buluşan eğlence dolu programlar ve hikâyelerle çocuklar için neşeli bir dünya vaat eden SÇocuk’ta; Maşa ve Koca Ayı, Winx Club’ın yanı sıra TenTen, Spider-Man, Pembe Panter, Scooby Doo gibi efsaneleşmiş çizgi filmleri de yayınlayacak.  

Haberin Devamı

23 Nisan kutlaması

Çocuklara hediye

Anadolu yakasının ilk alışveriş merkezi olan Capitol, çocuk oyun alanı Captune World’ün açılışını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile kutladı. Sinem Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamaya aralarında Ivana Sert, Burcu Karabacak ve Yelda Güral’ın da olduğu anneler çocukları ile birlikte katıldı. Çocuklar oyun alanlarında keyifli vakit geçirdi.

23 Nisan kutlaması

Bahar Rallisi

Mercedes-Benz Türk’ün ana sponsorluğunda gerçekleşen Klasik Otomobil Kulübü’nün geleneksel Bahar Rallisi’nin üçüncüsü başladı. 100’e yakın klasik otomobilin katıldığı, İstanbul ve çevresini kapsayan yaklaşık 250 km’lik parkurluk ralliye, önceki gün Hilton İstanbul Bosphorus Hotel’in önünde start verildi.

23 Nisan kutlaması

Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Direktörü Şükrü Bekdikhan’ın startını verdiği yarışlarda Mercedes-Benz Türk’ün 50. yılı da kutlandı.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları