2016’ya Kıbrıs’ta girdi

Tarkan, yeni yılı Kıbrıs’ta karşıladı. Megastar yılbaşı gecesi Girne’de yeni açılan Elexus Hotel’de sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Gece geç saatlere kadar sahnede kalan megastar, unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Hatice Gökçe’nin tasarladığı kıyafetlerle sahne alan Tarkan şıklığıyla da göz doldurdu.

2016’ya Kıbrıs’ta girdi

 

Tarkan’ı dinlemeye gelenler arasında Denizbank Ceo’su Hakan Ateş ve ailesi de vardı. 

2016’ya Kıbrıs’ta girdi

Gönül Yazar’dan yılbaşı jesti

Nişantaşı Park Şamdan’ın geleneksel yılbaşı kutlaması bu sene de renkli geçti. 2016’ya Park Şamdan’da giren ünlü isimleri Gönül Yazar minik sahne jestiyle şaşırttı. Gecede iki şarkı okuyan Yazar’ı mekandakiler ayakta alkışladı.

Haberin Devamı

2016’ya Kıbrıs’ta girdi

Ağaoğlu Uludağ’da

Ali Ağaoğlu yeni yılı Uludağ’da karşıladı. Ünlü işadamı, yılbaşı gecesi kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte sahibi olduğu Ağaoğlu Otel’deki yılbaşı kutlamasına katıldı. Gecede Sibel Bilgiç sahneye çıktı.

2016’ya Kıbrıs’ta girdi

Coşkulu kutlama

Ahu Aysal’ın sahibi olduğu Les Ottomans Hotel’de yılbaşı kutlaması renkli görüntülere sahne oldu. Cemiyet hayatının ünlü isimleri sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

2016’ya Kıbrıs’ta girdi

Ahu Aysal’ın sahibi olduğu Les Ottomans Hotel’de yılbaşı partisi cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Partiye katılanlar arasında Gülşah-Ender Alkoçlar, Haldun-Zeynep Üstünel, Levent Kızıl, Ersoy Çetin, Nil-Burak Uyguner, Fatih-Figen Kıral da vardı. Canlı müzik eşliğinde eğlenen konuklar, 2016’yı hep bir ağızdan 10’dan geriye sayarak karşıladı.

Haberin Devamı

Gündüz kayak gece eğlence

2015’in son gününde Kartalkaya’da kayak yapan cemiyet hayatının tanınmış isimleri, akşam yılbaşı balosunda 2016’yı coşkuyla karşıladı.

2016’ya Kıbrıs’ta girdi

Gündüz kayak yapan ünlü simalar gece de Kaya Palazzo Otel’de yapılan yılbaşı balosuna katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları