Gökyüzünde aksiyon bitmiyor

2020’nin bir özeti yapılsa, sanırım 5 ciltlik seri çıkar. ‘Neredeyse’ başımıza gelmeyen kalmadı zira. Birçok astroloğa göre bunun nedeni Merkür retrosu, Mars geri hareketi, mavi ay, Jüpiter-Satürn kavuşumu gibi 100 yılda bir görülen gökyüzü hareketleri. Daha dün sabah akrep burcunda bir yeni ay meydana geldi. Bu ne anlama geliyor? 2020’den sağ çıkabilecek miyiz? Alanında hayli deneyimli astrologlar yorumladı.

Haberin Devamı

ARTIK HAREKETE GEÇME ZAMANI

MODERN çağın Nostradamus’u olarak tanınan astrolog-yazar Can Aydoğmuş, 2020 yılı başında kısa bir dönem hariç, bugüne kadar gezegenlerin hep ters hareket ettiğini söylüyor ve şöyle devam ediyor: “Gezegenlerin ters dönmesi hayatın, yaşamın yavaş akması, işlerin durması, ters gitmesi, sıkıntılar çıkması demek. Bu dönemde bir durduk, inceledik, düşündük, araştırdık. Yani öyle yapmak gerekirdi, çünkü gezegenler ters giderek bize ‘Şimdi harekete geçme değil, sorunları çözme zamanı’ dedi. O nedenle başladığımız her yeni iş yarım kaldı, sonuca varamadı. Şimdi bu yeni ay ile, gezegenler düz seyrine başlayacak. Yani artık harekete geçebilirsiniz. Olaylar şimdi daha hızlı gelişecek.”

Gökyüzünde aksiyon bitmiyor

Haberin Devamı

18 KASIM ÖNEMLİ

Yeni ay ile dolunay arasında eğer yeni bir işe başlarsanız o iş yükseliş içinde ilerler. 2020’nin en uğurlu günü de 18 Kasım’dır. Jüpiter kendi evinde olacak. Merkür gölgeden çıkacak. Gezegenler düz seyrine başlayıp, en iyi konuma ulaşacak. Çok nadir bir durum bu. O nedenle yeni bir başlangıç yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Örneğin daha önce hiç çalışmadığınız bir bankadan, 10 liralık bile olsa hesap açın. Hesabın asla boş kalmadığını göreceksiniz. Bu pozitif etki ocak ayının ortasına kadar devam edecek. Ancak parantez açalım. 30 Kasım ve 14 Aralık’ta tutulmalar var ki bu tutulmalar ABD, Çin ve Türkiye’yi çok etkileyecek. Azerbaycan’da şu an sular durulmuş gibi gözükse de bazı yeni gerginlikler de yaşanabilir.”

DOĞAL AFETLERE DİKKAT

Astrolog Aydoğmuş, Amerika’da sokak olaylarının, protestoların artacağını, Çin’in ekonomik ve sosyal anlamda gerileyeceğini ve yükselemeyeceğini söylüyor. Araya girip Türkiye için tahminini soruyorum. Aydoğmuş, “Doğal afetler, depremler gündemde olacak. Ekonomik ve siyasi anlamda sıkıntılar olabilir. Dış düşmanlar yeniden sahneye çıkabilir. Terör olayları gündeme gelebilir. Huzursuz bir dönem anlayacağınız. Kendinizi güvende hissedeceğiniz bir yerde olun. Pek dışarı çıkmayın. Bol bol dua etmek, meditasyon yapmak iyi gelebilir” diyor.

Haberin Devamı

TARİH TEKERRÜR EDER

Ayın sonunda Jüpiter’in ev değiştireceği ve en düşük konuma geleceğini de belirten Aydoğmuş, kişilerin kendilerini özgür hissetmediği, gergin bir dönemden geçileceğini belirterek, şöyle devam ediyor: “Göktaşı düşebilir, patlamalar, insanların birbirine zarar vereceği olaylar yaşanabilir. Erken seçim gündeme gelebilir. Daha önce Jüpiter-Satürn’ün Oğlak’taki kavuşumu 1960-61’deydi ki bu dünya için hayli karışık bir dönemdi. Tarih kendini tekerrür eder. Astrolojiye bu gözle bakmak lazım.”

YENİ AŞILARI KONUŞACAĞIZ

“2020 Eylül-2021 Şubat arasında aşı bulunabilir demiştim. Şimdi de 2022 Nisan-Mayıs ayına kadar yeni aşılar ortaya çıkacak diyorum. Bu aşılar şimdi bulunanın daha başarılı versiyonu olacak. 2021 Şubat’tan sonra rahatlayacağız ancak virüsten tam anlamıyla 2023 Ocak-Mayıs gibi tamamen kurtulacağız. Domuz gribi kıvamına gelecek, gündemden çıkacak.”

Haberin Devamı

GÖKYÜZÜ BİZİ DEĞİŞİME ZORLUYOR

ASTROLOG Aygül Aydın, 15 Kasım sabah 08:07’de akrep yeni ayı gerçekleştiğini ve bunun Türkiye için önemli bir yeniay olacağını söylüyor. Ama hepsi bu değil! 2020’nin astrolojik sebeplerle ‘zor bir yıl’ olduğunu düşünüyorsanız ‘çile’ henüz bitmedi! 30 Kasım’da ay tutulması, 14 Aralık’ta güneş tutulması, 30 Aralık’ta da yengeç burcunda dolunay yaşanacağını belirten Aydın, “Tüm bu gökyüzü hareketleri bizi ve ülkemizi değiştirip, dönüştürecek. 2020 yılının bizi bu kadar zorlamasının nedeni ise Satürn-Plüton-Jüpiter kavuşumuydu. Bu 3 gezegen 100 yılda bir araya geliyor ki o da bizim çağa denk geldi. 2021, 2020’ye kıyasla farkındalığımızın arttığı/değiştiğimiz bir yıl olacak ama sanıldığı gibi toz pembe de geçmeyecek. 2021 Nisan’a kadar işler 2020’ye bağlı gidecek. Bu süreçte ciddi kanun değişiklikleri, mesela kadına şiddet konusunda farkındalığın arttığı yeni düzenlemeler yapılabilir. Türkiye ekonomik-siyasi anlamda çekişmelere, kabine değişikliklerine sahne olabilir. Bazı siyasiler sağlık sorunları nedeniyle görevlerini bırakabilir” diyor.

Haberin Devamı

Gökyüzünde aksiyon bitmiyor

VİRÜS 2023’TE BİTECEK

100 yıl önce, 1919’da Jüpiter ve Plüton’un yengeç burcunda tıpkı şu andaki gibi bir kavuşum yaptığını söyleyen Aydın, o dönemde İspanyol gribi salgının pik yaptığını hatırlatarak şöyle devam ediyor: “An itibariyle aynı gökyüzü konumlarına girdik. Tedbiri elden bırakmamalıyız. Tarih, tekrar eder. Satürn-kova bizi bu durumla biraz daha sınayacak gibi. 2021 Temmuz ayında aşı ile alakalı bazı rahatlamalar yaşanabilir ancak 2023’e kadar hâlâ koronavirüsü konuşuyor olacağız.”

ÖFKENİZİ KONTROL EDİN

“Mars bugünden itibaren 2 Ocak’a kadar Koç burcunda ileri hareket edecek. Hayatımızla ilgili daha iyi aksiyon alabileceğimiz yeni, hızlı bir döneme giriyoruz. 28 Haziran’dan bu yana zorlandığınız ne varsa şimdi harekete geçme zamanı! Bir ilişkiyi bitirmek, yeni bir işe başlamak, yarım kalan işleri sonuçlandırmak, alım-satım gibi konular hızlanacak. Düzenin yeniden yapılanacağı bir süreç. Bu yeni ayın asıl teması haklılık, sabır ve inanç. Dikkat! Haklı olduğunuzu bildiğiniz halde haklı olduğunuzu ispat etmek için çok çabalarsanız bir anda haksız duruma düşebilirsiniz. O nedenle kendinizden emin, sabırlı ve sakin olun, öfkenize yenik düşmeyin. Düştüyseniz hemen kalkıp yeniden başlayın. ‘Haksızlığa uğradım’ diye hayıflanıp durursanız başarısız olursunuz. Saplantıya dönüştürdüğünüz ne varsa hayatınızdan çıkarın.”

 

Yazarın Tüm Yazıları