Seçim dışı yöntem!

Kurt dumanlı havayı sever.

Haberin Devamı

ABD’de başkanlık seçim yapıldı. Seçimlerden önce, Türkiye için hiç de iyi rüya görmeyen ve bunu pervasızca dillendiren Biden’ın başkanlığı kesinleşmiş gibi.

Biden, sıradan veya günün politikacısı değil; kırk yıllık siyasetçi derler ya, o cinsten biri. Önceki dönemde de Obama’nın başkan yardımcılığını yapmıştı.

Obama, Afrika kökenli bir siyahi idi ve bu ABD tarihinde bir ilkti. Demokratlar onu tesadüfen getirmediler; onun gelişiyle hem içerinin, hem dışarısının gazı alındı, ayrıca bir taşla onlarca kuş vuruldu.

Bir siyahi başkanın gelişiyle tüm dünyaya umut pompalandı lakin o saman altından su yürüten ve tek kelime ile kaos üreten politikalarıyla tüm dünyayı sükût-u hayale uğrattı.

İşte Biden, ABD’nin dünya üzerinde oluşturduğu tüm bu karışıklıkların baş mimarıdır.

Haberin Devamı

Biden’ı başkanlık koltuğuna oturtanlar, ABD’nin her taşın altında olmasını isteyen güçlerdir. Bunlar belli ki ABD’yi dışa açacak ve yeniden eski şahin politikalarına döndürecektir.

Taç başı akıllandırır derler ancak bu başa tacı giydirenlerin iyi niyetli olmadıklarını şimdiye kadarki icraatlarından biliyoruz.

Bakınız: Daha koltuğa oturmadan, bu boşluktan (dumanlı havadan) istifade ile dünyanın çeşitli yerlerinde (özellikle ABD’nin hedefindeki ülkelerde) beklenmedik hadiseler olmaktadır.

Ve daha kim bilir neler olacaktır!

İşaret fişeğini, İran’ın nükleer programının beyni olan, fizikçi Muhsin Fahrizade’yi öldürmekle verdiler. Bu suikast, İran’la münasebetleri geliştirmek isteyen Biden’a da bir ders niteliğinde.

Koltuğa oturmadan ayağını denk al demeye getiriyorlar!

Malum bizim ülkemizde de iktidarı düşürmek için ‘seçim dışı yöntemlerden’ söz edenler vardı. Üstelik bunlar, aynı hedef için (Erdoğan’ı indirmek) Biden’ın yardım vaat ettiği kurumlar.

Daha açık ifadesiyle, Biden’dan ‘demokrasi’ ve ‘hukuk’ dilenen malum muhalefet partileri.

Türkiyemizin yakın siyasi tarihine baktığımızda, dost ve müttefiklerimizden enva-ı çeşit kötülükler gördüğümüz ve bir o kadar deneyim sahibi olup bilendiğimiz bir gerçektir.

Vaktiyle Rus orduları karşısında devamlı hezimete uğrayan ve en sonunda galip gelen İsveç kralı Demirbaş Şarl’ın dediği gibi, biz de “Yenile yenile yenmesini öğrendik” kıvamına geldik.

Haberin Devamı

Caninin (FETÖ) yurtiçinde belini kırdık ancak başta ABD olmak üzere, dışarıda dipdiri durmakta ve elinden geleni ardına koymamaktadır.

Akdeniz’de korsanlık yapılarak aranan gemimiz, Sayın Cihat Yaycı’nın ifade ettiği gibi tipik bir FETÖ kumpasıdır ve ikinci bir MİT TIR’ları vakasıdır.

Gemiye gizlice silah ve mühimmat sokulacak ve bunlar yakalanıp tüm dünyaya ifşa edilecekti. Ve tıpkı MİT TIR’larında yapmak istedikleri gibi, maksatları Erdoğan’ı savaş suçlusu olarak Lahey Adalet Divanı’na göndermekti.

Bu alçakların alçaklıklarının ölçüsü dün yoktu, bugün de yoktur, yarın da olmayacaktır.

İran’da olduğu gibi, bizde de önemli şahsiyetlere karşı suikast düzenleyebilirler.

Haberin Devamı

Biden koltuğa oturuncaya kadar hava hep dumanlı olacak!

Canavarlara dikkat!

Yazarın Tüm Yazıları