Müslümanların işi zor!

İki kutuplu dünyadaki Müslümanlar, bugünkünden çok daha değişik metotlarla sömürülüyorlardı.

Haberin Devamı

Kapitalizm komünizmi, komünizm de kapitalizmi bahane ederek, İslam ülkelerini kendilerine uydu haline getiriyor ve üzerlerinde tepiniyorlardı.

Komünizm yıkıldıktan sonra, rengi ve cibilliyeti ne olursa olsun, tüm sömürgeci ülkeler, hedef tahtasına Müslümanları ve İslamiyet’i koydular.

Bunun sebebi açıktı, zira emperyalistlerin iştahlarını kabartan ‘mama’, İslam coğrafyasında ve Müslümanların ellerinde bulunuyordu.

Geride yalnızca bahane kalmıştı, onu da bulmakta zorluk çekmediler: TERÖR!

Bunun için de İslamiyet’i terör dini, Müslümanları da terörist ilan ettiler.

Ve bunu her türlü iletişim araçlarıyla senelerce işlediler. Öyle ki, dünya kamuoyunda terörist dendiğinde Müslüman anlaşılır olmuştu.

Müslüman Araplar, karikatürlerde ellerindeki petrol hortumunu, Kalaşnikof silahı olarak kullanan teröristler olarak çizilip belleklere kazıldı.

Haberin Devamı

Dolasıyla günümüzün geçer akçesi olan petrol ve diğer kaynaklar, bu teröristlerin eline bırakılamazdı.

Nitekim bırakılmadı!

Batı’nın, her daim yeniden depreşen İslam düşmanlığı boşuna değildir.

Bu yüzden Batı’nın oluşturduğu değerler kendilerine özgüdür, onların anayasalarında, yasalarında ve yayınladıkları beynelmilel beyannamelerinde yer alan insan hakları enstrümanları sizi yanıltmasın.

Zira onlar, Müslümanları insan olarak görmemektedirler.

Görselerdi, Fransa, ‘Fransız tipi Müslüman’ arayışına girer miydi? Müslümanların başörtüsüyle, ibadet şekilleriyle ve ibadethaneleriyle uğraşırlar mıydı?

Hani Fransa laikti? Laik ama Fransız’a laik, kendinden olmayana ve hele Müslüman’a değil.

Bakınız Hollanda hükümeti, Türk ve Fas kökenli çifte vatandaş konumundaki göçmen ailelerin yardımlarını kesti, onları dolandırıcılıkla suçladı ve önceden ödenmiş paraları da talep etti.

Çifte standart olan bu uygulama muhalefet partisi tarafından parlamentoya getirildi ve hükümet, Müslüman oldukları için vatandaşlarına yaptığı bu zulümden dolayı istifa etmek zorunda kaldı.

Peki, hedefe konulan ve bin bir çeşit hile ve desise ile mallarına el konulan, dışarıya ve birbirlerine karşı kışkırtılıp kırdırılan ve sürekli sömürülmekte olan Müslüman ülkeler ne yapıyor?

Haberin Devamı

Sahip oldukları nimetin kıymetini biliyorlar mı? Bilmiyorlar ve üstelik küfran-ı nimet içinde olduklarından dolayı bu musibetler başlarına geliyor.

Bu zillete düşmelerinin yegâne sebebi, parçalanıp dağılmaları ve kuvvetlerinin ellerinden gitmeleri değil midir?

Bunu görmelerine ve her gün yeni bir zillete muhatap olmalarına rağmen ne yapıyorlar?

Hiç!

Gaflet uykusunda olsalar, bir şekilde uyanma umutları olabilir lakin Müslüman ülkelerin bu halleri kelimenin tam anlamıyla ölüm uykusudur.

Bu uykudan da ancak ölünce uyanılır!

O da kaç para eder ki?!

Yazarın Tüm Yazıları