Bu nasıl CHP

CHP, bir taraftan Kuvayi Milliye ruhunu taşımakla ve Cumhuriyetin kurucusu olmakla övünürken diğer taraftan HDP’nin kuyruğuna takılarak iş görmeyi maharet biliyor ve bu cümleden olarak, Libya Tezkeresi’ne ’Hayır’ diyor, diyebiliyor.

Haberin Devamı

CHP dün de, Irak ve Suriye Tezkerelerine hayır oyu vermişti. Bu ne menem ‘Kuva’cılık ki; Türkiye’miz için hayati öneme haiz Mavi Vatan (Türkiye Cumhuriyeti’nin Karadeniz, Akdeniz ve Ege’de ilan ettiği deniz yetki alanlarını), ‘karasuları, kıta sahanlığı ve münhasır ekonomik bölge’yi kapsayan doktrine karşı çıkıyor ve ülkemiz insanını, sahillerinden burnunu çıkaramayacak halle cezalandırıyor.

Aynı şeyi Türkiye için Yunanistan istediğinde, biz bu durumun savaş sebebi olacağını söylüyoruz.

CHP’nin, HDP aşkına savrulduğu yere bakar mısınız?

Suriye ve Irak Tezkereleri ise, sınırlarımızın güvenliğini sağlamak ve terör örgütü mensuplarını inlerinde tesirsiz hale getirebilmek için başvurulan bir izindi. CHP buna da hayır diyerek; PKK ve türevleri, Irak ve Suriye sınırlarımız boyunca istedikleri melaneti işlesinler, oralardan ülkemize sızıp her türlü terör eylemini pervasızca sergilesinler mi demek istiyor?

Haberin Devamı

Türkiye’nin Irak’ta, Suriye’de ve Libya’da ne işi olduğunu, dost düşman cümle alem bilmesine rağmen, sadece CHP, ‘Suriye’de ne işimiz var?, Libya’da ne işimiz var?’ diyerek tecahül-i arifane (bildiği halde bilmezlikten gelmek) bir tavır sergiliyor.

Bu yerlerde ne işimiz olduğunu çok iyi bilmelerine rağmen, sırf HDP’nin gönlünü yapabilmek, onlara şirin gözükebilmek için göz göre göre bindikleri dalı kesiyorlar.

Erdoğan düşmanlığı akıllarını öylesine örttü ve gözlerini öylesine kör etti ki, şeytanla dans ettiklerini bile görmüyorlar. Bunu da büyük şeytanın (ABD Başkanı) emrine uyarak yapıyorlar.

Büyük şeytan (Biden) onlara şunu dikte etti: ‘Biriniz ya da altınız birden, beş para etmezsiniz. Tüm varlığınızla HDP’ye muhtaçsınız, onsuz bir adım atabilmeniz mümkün değildir. Ona göre ayağınızı denk alın ve HDP’yi baş tacı yapın! Sakın onları üzmeyin; şayet üzer ve darıltırsanız, bu durum sizin de sonunuz olur!’

Bundan dolayıdır ki, başta CHP olmak üzere, mahut masada boy gösterenlerin altısı birden, iplerini HDP’ye teslim etti; etmek zorunda kaldılar.

Körle yatan şaşı kalkar misali; 6’lı masanın müdavimleri tüm milli meselelerde ‘ecnebiler’ gibi düşünüyor ve onlar gibi hareket ediyorlar.

Haberin Devamı

Ege adaları, Kıbrıs, Akdeniz konularında Miçotakis’le aynı fikirdeler; Irak, Suriye, PKK ve türevleri konusunda da tıpkı Biden ve Putin gibi davranıyorlar.

Öyle olmasaydı; ‘YPG bize mi saldıracak?’, ‘Sakın Afrin’e girmeyin!’ , ‘Yerel yönetimlerin özerklik şartını aynen kabul edeceğiz’, ‘Türkiye’de can ve mal güvenliği yok, sakın oraya gitmeyin’, ‘Türkiye, Karabağ savaşına silah, mühimmat ve emrindeki terör örgütlerini gönderiyor’, ‘Türkiye Madrid’de taviz verdi ve eli boş döndü’, ‘İktidara geldiğimizde FETÖ’cülerle dolu hapishaneleri boşaltacağız’ derler miydi?

Bu durumu fırsat bilen HDP de, ilk iş olarak CHP’yi çığırından çıkardı; kendi yörüngesine soktu.

Haberin Devamı

Sittin senedir CHP’li olanlar da kendi partilerini tanıyamıyorlar ve ‘Bu nasıl CHP?’ diyorlar.

CHP değil ki; CHHDP (Cumhuriyet Halk-Halkların Demokratik Partisi)

Nasıl tanıyabilsinler ki?

Yazarın Tüm Yazıları