Paylaş
Gün geçmiyor ki CHP belediyeleri hakkında ‘çıkar amaçlı suç örgütü kurmak’, ‘yolsuzluk’, ‘rüşvet’, ‘irtikap’, ‘zimmet’, ‘dolandırıcılık’, ‘taciz’ hem de Epstein cinsinden olan seks rezillikleri gibi envaiçeşit suçlardan gözaltı kararı alınmasın!
Her biri ayrı bir aşağılık türden mahut adayları çok mu aradınız diye sorulduğunda “Adaylarımızı yapay zekâyla belirledik” diyorlar, iyi mi?
Yani, kendileri sütten çıkmış ak kaşık oluyorlar; bütün bu rezaletlere sebebiyet veren yegâne suçlu yapay zekâ oluyor, öyle mi?
Malum balık baştan kokar, CHP’yi çeşitli entrikalarla ele geçiren İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve şürekası da asrın yolsuzluğu davasında yargılanıyorlar. Sadece İmamoğlu’na yöneltilen suçlamalardan hakkında istenen ceza 2.430 yıla kadar hapis!
Yalnızca İmamoğlu’na isnat edilen şu suçlara bakar mısınız? Kamu kurum ve kuruluşları zararına dolandırıcılık (39 kez), suç gelirlerinin aklanması (7 kez), rüşvet (12 kez), kişisel verileri ele geçirme ve yayma (2 kez), halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma, irtikap (9 kez), rüşvet alma (47 kez), ihaleye fesat karıştırma (70 kez), suçtan kaynaklanan malvarlığını aklama (4 kez), suç delillerini gizleme (4 kez) ayrıca vergi usul kanuna muhalefet, orman kanununa muhalefet, maden kanununa muhalefet.
Arsızlığın vahametine de bakar mısınız? CHP’nin başındaki zat, bütün bu kepazelikleri görmezden gelip bunlar hakkında tek kelime konuşmuyor ve varsa yoksa otel odasında yarı çıplak vaziyette belediyesinde çalışan bir kızla yakalanan başkanın neden evinde değil de otelde yakalandığını, bu rezil görüntülerin neden yandaş gazetelere servis edildiğini diline doluyor.
Neymiş efendim iktidar, CHP’li belediye başkanlarının rezilliklerini teşhir ederek ‘haysiyet cellatlığı’ yapıyormuş.
Haysiyet otel odalarındaki fuhşa kadar indirgenecekse yandı gülüm keten helva!
Ahlakın ve haysiyetin ayaklar alına alınıp sukut yerde ne desek boş; zira insan utanmadıktan sonra yani ar damarı çatlamışsa ne yapsa yeridir!
Kanser mikrobu vücudun her tarafını sarmış, hasta dayanılmaz acılar içinde kıvranırken mahut Genel Başkan, hastanın yüzündeki sivilcenin üzerinde tepiniyor! Aklı sıra ağacı gösterip arkadaki uçsuz bucaksız yolsuzluk ormanını gizleyecek!
Özgür Özel bütün bu pisliğin üzerine oturmakla yetinmeyip kirli hitabetine Sayın Cumhurbaşkanı’nı muhatap kılıp olmadık hakaretler yağdırıyor.
Ne yüzle diye sormak için evvelemirde sorulanda yüz olması gerekir ama...
Bir bakıma iyi oldu; uzun yıllar iktidar yüzü görmeyen CHP’yi yeni nesiler tanımıyordu, onun cemaziyülevvelinden sahip oldukları altı oku milletin kalbine, değerlerine sapladıklarını bilmiyorlardı.
Bizlerle beraber birçokları CHP’nin içyüzünü yazıp çiziyorduk ama anlatamıyorduk.
Şimdi, herkes gözleriyle görüp CHP’nin ne menem bir parti olduğuna tanık oluyor; ne demişler bir musibet bin nasihatten yeğdir!
Günah ortaklığı bir ahtapot gibi partinin yönetimini de sarmış ki kangren olmuş bu uzuvlar partiden ihraç edilmiyor, edilemiyor. Belli ki konuşmalarından korkuluyor!
Korkunun ecele faydası var mı, ne dersiniz!
Paylaş