Okul duvarında kara delik

Fotoğrafa dikkat! Burası, Keçiören’deki Halide Ömer Uncuoğlu İlkokulu...

Haberin Devamı

Okul duvarında kara delik

* Duvara dikkat!
Burası, bir süre önce çökmüş ve hiçbir önlem alınmamış...

Okul duvarında kara delik

*
Çöken okul duvarının aynı zamanda kaldırımda da büyük bir tehlike oluşturduğuna dikkat çeken okurumuz M.K., “Her gün onlarca çocuk okul bahçesinde oyun oynuyor. Bir çocuğa ya da bir yayaya zarar gelmeden derhal önlem alınmalı sonra da hızlı bir şekilde bu duvar onarılmalı. Ayrıca okul duvarının diğer kısımlarında da derin çatlaklar var” diyor.
*
* Çöplere dikkat!
Burası, çöp deposu değil, söz konusu okulun bahçesi...

Okul duvarında kara delik

*
Ne bu duvar, ne de bu çöpler...
Bir okula yakışmıyor.
Okul müdürünün dikkatine.

KİLİT TUTMAYAN TAŞLAR ÇAMUR SIÇRATIYOR

Okurumuz Seçkin Tokol, Çankaya’nın Mebusevleri Mahallesi’nde 26 yıldır ikâmet ettiğini belirterek, bir şikâyetini şöyle aktarmış:
“Ören Sokak’taki kilit taşlar yerinden oynuyor. Arasına yağmur suyu giren taşlara bastığımızda üzerimize çamur sıçrıyor. Yedi senedir Çankaya Belediyesi’ne hem telefon hem de dilekçe ile sorunu iletmeme rağmen kalıcı bir sonuç alamadım. Daha ne kadar şikâyet edeceğim?”

Haberin Devamı

BENİ ONAR

Okul duvarında kara delik

“Çankaya’nın Yukarı Bahçelievler Mahallesi 7. Cadde’ye bu görüntü yakışmıyor.”
Dursun TÜRKER

YÜZME HAVUZU İNŞAATI ARTIK PAS TUTTU

Okul duvarında kara delik

Okurumuz Mahmut A., Mamak Belediyesi’nin geçen yıl Yeni Bayındır Mahallesi Mavi Göl Caddesi’nde inşaat çalışmalarına başladığı yüzme havuzunda hiçbir ilerleme olmadığını belirterek, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye seslenmiş:
“Çivi çakılmıyor. İnşaat demirleri pas tuttu. İnsanların yürüyüş yaptığı, temiz hava aldığı, çocukların ise futbol oynadığı yer de inşaattan dolayı kapalı.”

ZAFER PARKI GERİ GELSİN

Okul duvarında kara delik

Burası, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın 3.3 kilometre uzunluğundaki “Atatürk Kültür Merkezi(AKM)-Gar-Kızılay” metro hattı bağlantısı çalışması sırasında şantiye olarak kullandığı “Zafer Parkı.”
Okurumuz Umut Özkan, şantiyenin uzun zaman önce kapandığını hatırlatarak, Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Başkanı Mansur Yavaş’a seslenmiş:
“Alan şimdi boş. Ve bu alan yeniden Zafer Parkı adıyla inşa edilip, Ankara halkına kazandırılmalı.”

Haberin Devamı

ANKARA ŞEHİR HASTANESİ’NDE TEKERLEKLİ SANDALYE KOTASI

Okurumuz Tayfun Öney, “Ankara Şehir Hastanesi Onkoloji Hastanesi’ne gelen hasta ve yakınları, ‘tekerlekli sandalye temin etme’ konusunda sürekli sıkıntı yaşıyor” demiş ve iletisinde -özetiyle- şunları aktarmış:

GİRİŞ KAPISINA DA KONULMALI

“Tekerlekli sandalye temin etmek için bir alt kattaki garaj girişine inmek durumundasınız. Burada en az 15-20 dakika, bazen ise yarım saat beklemek zorunda kalıyorsunuz. Ayrıca kimlik bırakma mecburiyeti de var. Tüm bu zorluğun altında, tekerlekli sandalye işi için özel bir şirketle anlaşılmış olması durumu yatıyor. Çünkü şirket, sözleşmede yazan ‘50 adet’ dışında başka sandalye vermiyormuş. Bu konuda yoğun şikâyetler var. Birçok hastanede olduğu gibi giriş kapısında da belli bir adet tekerlekli sandalye bulunsa çok iyi olur. Yani taksiyle gelenler de düşünülmeli.”

Haberin Devamı

KISA... KISA...

* “Başkentray banliyö tren hattı, Elmadağ’a kadar uzatılsın. Son günlerde yaşanan ‘özel halk otobüslerinin kontak kapatması’ ile bu talebimiz daha da önem arz ediyor.”
Arif AYDOS

* Etimesgut-Eryaman’da, Şeyh Şamil Mahallesi Ağrı Dağı Caddesi’ndeki(TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğü önü) aydınlatma direği yanmıyor. İstek yaptık, arıza giderilmedi.”
Yaşar ATA

Yazarın Tüm Yazıları