Fatih Gider

Bayern Münih'te Sacha Boey depremi! Bir kez daha sakatlandı

20 Mart 2024

Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30+5 milyon euro karşılığında transfer olan Sacha Boey'in başı sakatlıktan kurtulmuyor.

İLK KEZ 11'DE ÇIKIP ARDINDAN SAKATLANMIŞTI

Fransız sağ bek, Bayer Leverkusen ile oynanan kritik maçta ilk kez 11'de şans bulmuş ancak sol bekte oynamıştı. Yenilen golde hata yapan ve performansı eleştirilen Boey, kaybedilen maçtan sonra antrenmanda sakatlanıp 3 hafta sahalardan uzak kalmıştı.

23 yaşındaki futbolcu, sakatlığının ardından takıma geri dönse de forma şansı bulamamıştı.

BİR KEZ DAHA SAKATLANDI! DAHA KÖTÜ...

Bayern Münih, bugün yaptığı açıklamada Sacha Boey'in yeniden sakatlandığını duyurdu. Açıklamada Fransız futbolcunun sol arka uyluğunda kas yırtığı meydana geldiği ve birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

ALMAN BASINI: 6 HAFTA YOK

Yazının Devamını Oku

Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran olay! Mbappe ağları deldi, Neuer tarihe geçti

6 Mart 2024

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu ikinci maçlarının heyecanı dün gece başladı. Oynanan iki maç sonrası çeyrek finale yükselen ilk iki takım belli oldu.

BAYERN MÜNİH GERİ DÖNMEYİ BAŞARDI

Turun ilk maçında deplasmanda Lazio'ya 1-0 mağlup olan Bayern Münih, seyircisi önünde karşılaştığı İtalyan rakibini 3-0 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Bayern Münih'in gollerini 9. ve 66. dakikada Harry Kane’in, 45+2. dakikada da Thomas Müller attı.

DEVLER LİGİ'NE HARRY KANE DAMGASI!

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde en fazla gole katkı yapan oyuncu olan Harry Kane (6 gol & 3 asist), aynı zamanda turnuva kariyerinde tek sezonda(2017/18) ulaştığı en yüksek sayıyı egale etti.

NEUER REKORU EGALE ETTİ

Yazının Devamını Oku

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ıslıklanmayı hak ediyor mu? 'Uzun sürerse ayrılığa kadar gider'

2 Şubat 2024

2 Eylül 2020: Galatasaray, bir süredir İstanbul'da kulüple sözleşme imzalamak için bekleyen 22 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu'nun transferini resmen açıkladı.

Başakşehir altyapısından ayrılan ve önce 3. Lig ekibi Karacabey Belediyespor'da, ardından 2. Lig ekibi 24 Erzincanspor'da birer sezon geçiren genç Kerem, Türkiye Kupası'nda oynanan Beşiktaş maçında kalitesini tüm Türkiye'ye göstermiş, takip eden sezonda ise Sarı-kırmızılı kulübün yolunu tutmuştu.

HALI SAHALARIN ARANAN YETENEĞİ

Başakşehir altyapısında oynadığı dönemde bir halı saha uygulaması olan 'rakipbul'da ücreti mukabilinde maçlara çıkan Kerem Aktürkoğlu, uygulamanın en çok aranan isimlerindendi.

BAŞAKŞEHİR'DE KAYIP 4 YIL

Nisan 2022'de verdiği röportajda Başakşehir altyapısında yaşadıklarını anlatan Kerem, futbol gündemini sarsan sözler kullanmıştı.

Röportajda özetle "Askerlik gibiydi, 4 yılım çalındı, top kaybettin diye küfürler eden antrenör vardı, bir çocuğa nasıl böyle davranırsınız" şeklinde ifadeler kullanan Kerem'e, dönemin Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu da yanıt vermiş ve "Biz de küçükken yaşadıklarımızı anlatsak kitap olur." demişti.

Yazının Devamını Oku

Alanyaspor - Rizespor maçında 10 dakikayı aşan VAR incelemesi! Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi'nde 100'de 1'lik hata ihtimali gerçekleşti

21 Ocak 2024

Corendon Alanyaspor ile Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında kozlarını paylaştı. Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Alanyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi ekibin Efecan Karaca ile bulduğu beraberlik golünden sonra yaşananlar kamuoyunun gündemine oturdu.

10 DAKİKALIK VAR İNCELEMESİ

Rizespor kale sahasında yaşanan karambolde kaleci Gökhan Akkan'dan dönen topu tamamlayan Efecan Karaca, topu ağlara gönderdi.

Top ağlara gittiğinde kronometre 68:58'i gösteriyordu. Bu andan itibaren kale sahasında yaşanan karambolle ilgili VAR incelemesi başladı.

Sahada futbolcular ve orta hakem Ali Şansalan, kenarda ise iki takım teknik heyeti incelemenin uzamasıyla tepkilerini yükseltti.

Ali Şansalan, teknik direktörler Fatih Tekke ve İlhan Palut'u yanına çağırarak incelemeyle ilgili bilgi verdi.

Topun ağlara gidişinden 9 dakika sonra, VAR hakemi Bülent Birincioğlu, orta hakem Ali Şansalan'ı pozisyonu izlemeye davet etti. Monitörün başına giden Şansalan, yaklaşık 35-40 saniye süren izlemenin ardından oyun alanına geri dönerek golü verdi.

Yazının Devamını Oku

Premier Lig'de bir kez daha VAR kayıtları açıklandı! Howard Webb: Penaltı olmalıydı...

17 Ocak 2024

İngiltere Premier Lig'in 18. haftasında, 23 Aralık günü oynanan Liverpool - Arsenal maçında tartışmalı bir pozisyon yaşanmıştı.

1-1 biten maçın 20. dakikasında, Arsenal 1-0 öndeyken gelişen Liverpool atağında Salah'ın dokunduğu top Odegaard'a çarpmış ve ev sahibi ekip penaltı beklemişti.

Maçın hakemi Chris Kavanagh'a VAR'dan izleme tavsiyesi gelmeyince oyun devam etmişti.

Günlerce gündemi meşgul eden bu pozisyonun VAR kayıtları açıklandı.

Yayınlanan kayıtlarda orta hakem Chris Kavanagh'ın itiraza gelen oyunculara 'Hayır. Eli yerde, eli yerde' demesiyle başlıyor. Daha sonra VAR hakemi David Coote devreye girerek 'Evet. Bakıyoruz' diyor.

Odegaard'ın yere düşerken kolunu yere doğru uzattığı ve topu kesme veya vücut büyütmeye yönelik bir durumunun olmadığınıa kanaat getiren VAR hakemi Coote ve AVAR Lee Betts, incelemenin tamamlandığını orta hakem Kavanagh'a iletiyor. 'Ben de senin gördüğün gibi görüyorum. Sana katılıyorum. İnceleme bitti'

HOWARD WEBB: PENALTI OLMALIYDI

Yazının Devamını Oku

Fatih Terim, Panathinaikos'ta ilk idmanına çıktı! 11 yıl önce Galatasaray'a istediği isimle Atina'da buluştu

28 Aralık 2023

Son olarak Galatasaray ile yollarını ayırdıktan yaklaşık 2 yıl sonra Yunanistan devi Panathinaikos ile anlaşan Fatih Terim, görevine resmen başladı.

Dün yapılan resmi açıklamanın ardından bugün öğle saatlerinde Atina'ya giden tecrübeli çalıştırıcı, ilk açıklamasını havalimanında yaptı.

"NEREYE GİDERSEM, KAZANMAK İÇİN GİDERİM"

"Ben denizin diğer tarafındanım. Burada olmaktan mutluyum. Eşim de bana katılacak ve yeni bir hayata başlayacağız. Ben Fiorentina'da çalışırken, Ergin Ataman da İtalya'daydı. Şimdi ikimiz de buradayız ve bundan dolayı mutluyum. Panathinaikos çok uzun zamandır şampiyon olamıyor. Nereye gidersem gideyim, kazanmak için giderim. Attığım imzalar sadece kâğıt üzerinde değil, kalbimden gelir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birz evvel konuştuk ve bu adımdan ötürü beni tebrik etti. Burada olmaktan mutluyum."

MAAŞI BELLİ OLDU

Yunan basınında çıkan haberlere göre Fatih Terim, yeni takımı Panathinaikos'tan senelik 900 bin euro kazanacak. Haberde görevden ayrılan Jovanovic'in de bu maaşı kazandığı vurgulandı.

İMZAYI ATTI, İDMANA ÇIKTI

Yazının Devamını Oku

A Milli Takım'ın EURO 2024'te F Grubu şansı: Son 16 turunda rakibimizi seçebiliriz! İtalya, EURO 2016'da yapmıştı...

3 Aralık 2023

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek EURO 2024'te grup kuraları çekildi. A Milli Takımımız, F Grubu'nda Portekiz, Çekya ve Play-off C'den(Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg) gelecek takımla eşleşti.

GRUPTAKİ SON RAKİBİMİZ 26 MART'TA BELLİ OLACAK

EURO 2024'e play-off'tan toplam 3 takım katılacak. Bizi ilgilendiren Play-off C'de yarı finaller 21 Mart'ta, final ise 26 Mart'ta oynanacak. Gürcistan ile Lüksemburg bir yarı finalde, Yunanistan ile Kazakistan ise diğer yarı finalde karşılaşacak. Kazananlar final oynayacak ve final maçını da kazanan taraf grubumuza dahil olacak.

İLK İKİ MAÇIMIZ DORTMUND'DA, SON MAÇ HAMBURG'DA

Kura çekimi sonrası açıklanan fikstüre göre A Milli Takımımız ilk maçını 18 Haziran Salı günü Play-off C galibi ile saat 19:00'da yapacak.

İkinci maçımız 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile, gruptaki son maç ise 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile saat 22:00'da oynanacak.

Milliler ilk iki maçını Dortmund'da Signal Iduna Park'ta oynayacak, gruptaki son maçımız ise Hamburg'daki Volkspark Stadyumu'nda olacak.

Yazının Devamını Oku

Şampiyonlar Ligi'nde olaylı gece! Halil Umut Meler'i Alper Ulusoy kurtardı, City'den müthiş geri dönüş, PSG-Newcastle maçında tartışmalı penaltı...

29 Kasım 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde beşinci hafta heyecanı, dün gece E, F, G ve H gruplarında oynanan 8 maçla başladı.

E GRUBU'NDA LİDERLİK HARİÇ HER ŞEY BELLİ OLDU

E Grubu'nda Lazio, evinde Celtic'i 2-0 mağlup edip gruptan çıkmayı garantiledi. Halil Umut Meler'in düdük çaldığı maçta İtalyan ekibe 3 puanı getiren golleri 82 ve 85. dakikalarda Ciro Immobile attı.

Grubun diğer maçında ise Atletico Madrid, deplasmanda Feyenoord'u 3-1 mağlup etti ve son maçlar öncesi liderlik koltuğuna oturdu.

5. maçlar sonrası Atletico Madrid ve Lazio gruptan çıkmayı garantilerken Feyenoord'un da 3. olarak Avrupa Ligi'ne gitmesi kesinleşti. 1 puanlı Celtic ise son maçlar öncesi Avrupa'ya veda etti.

11 puanlı Atletico Madrid, grubun son haftasında 10 puanlı Lazio ile liderlik maçına çıkacak.

HALİL UMUT MELER'İ ALPER ULUSOY KURTARDI

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Şampiyonlar Ligi 5’inci haftasında E Grubu’nda yer alan İtalya Serie A ekibi Lazio ile İskoçya Premiership ekibi Celtic arasında oynanan karşılaşmada düdük çaldı. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Eyisoy ve Kerem Ersoy yaparken, VAR’da ise Alper Ulusoy yer aldı. Halil Umut Meler, karşılaşmada 7 sarı kart çıkarırken, 1 de penaltı için VAR’a gitti. dı. Meler, karşılaşmanın 90+5. dakikasında Celtic lehine penaltı kararı verdi. Sonrasında VAR koltuğunda oturan Alper Ulusoy, penaltı kararı için Halil Umut Meler'i uyardı ve pozisyonu izlemeye davet etti. VAR monitörü önünde pozisyonu tekrar izleyen Halil Umut Meler, kararından döndü ve penaltıyı iptal etti. Meler'in çaldığı penaltı düdüğü sosyal medyada çok konuşuldu.

Yazının Devamını Oku

Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'tan Stefan Kuntz'un ayrılığıyla ilgili dikkat çeken sözler!

18 Kasım 2023

Futbolculuk kariyerinde Schalke, Bayern Münih, Real Madrid ve Galatasaray gibi kulüplerde forma giyen, şu anda TFF Milli Takımlar Sorumlusu olarak görev yapan Hamit Altıntop, bu akşam oynanacak Almanya - Türkiye maçı öncesi Almanya'nın önde gelen haber portalı t-online'a bir röportaj verdi.

Kariyerinde Schalke, Bayern, Real Madrid ve Galatasaray formaları giydin. Baskı hangi tarafta daha yoğun, bu kulüpler mi Milli Takım mı?

Tabii ki Milli Takım'da. (gülüyor) Milli takımlarda yılda sadece 10 maça çıkılıyor. Bunlardan önce 3 gün birlikte antrenman yapabişliyorsunuz. Doğrudan sonuç alınması gereken maçlar oynuyorsunuz. Türkiye gibi futbol tutkusu yüksek bir ülkede temsiliyet duygusu çok üst seviyede. Bu da baskıyı beraberinde getiriyor.

Bu baskıyla nasıl başa çıkıyorsun? Böylesi bir baskı özellikle gençleri çok etkileyebilir...

Bugün genç oyuncuların eskisinden çok daha yoğun bir yönlendirme desteğine ihtiyaçları var. Baskı ortakımdaki duruma göre kimin bu göreve hazır olduğu kolaylıkla ortaya çıkıyor. Hiçbir oyuncunun kendine olan inancını kaybetmesine izin veremeyiz. Buna çok dikkat ediyoruz. Takıma çok yakınım, tüm antrenmanları izliyorum.

Şu anda resmi olarak Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesisin ve milli takımdan sorumlusun. Görev tanımın ne?

Almanya'da aldığım ve bugünkü kişiliğimi şekillendiren eğitimlerim de dahil olmak üzere edindiğim tecrübelerle Türkiye'de bir şeyler inşa etmeye yardımcı olmak benim için çok önemliydi. Aynı zamanda özellikle genç oyuncuların sistemi öğrenme sürecini hızlandırmak için de çalışıyorum. Konu sadece oyunu oynamak değil ayrıca dış temsil, medya ve sponsorlarla iletişim, özel hayatınızdaki sağlamlıkla ilgili. Kulüp takımları yeterli değil. 20'li yaşlarda, iyi eğitimli, çok para kazanan ve kamuoyunun gözü önünde olan gençlerden bahsediyoruz. Bununla baş etmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Bu yaşlarda attığınız adımlar sadece fiziksel olarak değil, zihinsel olarak da sağlıklı bir yaşam sürmenizin ve çukura düşmemenizin temelini atıyor.

Genç yaştayken 'kariyerimden sonra' kelimesi çok uzak gelebiliyor. Bu yüzden oyuncuları bilinçlendirmek ve sağlıklı bir geçişin önünü açmak için çalışıyoruz.

Yazının Devamını Oku

Premier Lig'de bir kez daha VAR kayıtları açıklandı! Arsenal ve Manchester United maçlarındaki pozisyonlar çok konuşulmuştu...

15 Kasım 2023

İngiltere Premier Lig'de 4 Kasım günü oynanan iki maçta tartışmalı kararlar verilmiş ve futbol gündemi uzun süre bu kararları konuşmuştu.

NEWCASTLE UNITED - ARSENAL MAÇI

Newcastle United'ın Arsenal'ı 1-0 mağlup ettiği maçta Anthony Gordon'ın attığı golde Arsenal cephesi topun dışarıdan çevrildiğini ve kale sahasındaki pozisyonda Joelinton'un Gabriel'e faul yaptığını iddia etmişti.

VAR incelemesinde iki pozisyona da devam kararı çıkmış ve gol kararı değişmemişti.

ARTETA'DAN SERT ELEŞTİRİ: UTANIYORUM

Arsenal menajeri Mikel Arteta, maçın ardından hakem Stuart Attwell'i ve VAR hakemlerini sert sözlerle eleştirmişti.

Dünyanın en iyisi olduğunu söylediğimiz Premier Lig'de bu yaşananlar utanç verici. 20 yıldır bu ülkede yaşıyorum ve şu an utanıyorum. Bu bir rezalet ve riske atılacak çok şey var. Burada her hafta inanılmaz şeyler yapmaya ve en üst seviyede olmaya çalışıyoruz. Yeterince iyi olmadığımızda ellerimi kaldırıp sorumluluğu alıyorum. Sonuç, bu ligin ihtiyaç duyduğu seviyeye ve bu ligdeki rekabete hiç yakın değil. Bu durumun bir parçası olmaktan utanıyorum.

FULHAM - MANCHESTER UNITED MAÇI

Yazının Devamını Oku

Hatayspor - Galatasaray maçında Volkan Demirel bir ilke imza attı!

11 Kasım 2023

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor evinde Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

OKAN BURUK'TAN İKİ DEĞİŞİKLİK

Galatasaray'da teknik direkötr Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Bayern Münih maçının ilk 11'inde iki değişikliğe gitti. Angelino ve Kaan Ayhan yedeğe çekilirken Kazımcan Karataş ve Sergio Oliveira ilk 11'de şans buldu.

Galatasaray maça şu ilk 11'le çıktı: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Torreira, Oliveira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.

Sarı-kırmızılı takımın yedekleri ise şu isimlerdi: Günay Güvenç, Angelino, Kerem Demirbay, Mertens, Tete, Kaan Ayhan, Nelsson, Barış Alper Yılmaz, Ndombele, Bakambu.

HATAYSPOR'DA 4 EKSİK

Galatasaray maçından önceki 3 maçını kaybeden Hatayspor'da sakatlığı bulunan Kamil Ahmet Çörekçi, Boudjema ve Maksimovic ile kırmızı kart cezalısı Fernandes kadroda yer almadı.

Volkan Demirel, Galatasaray karşısına şu ilk 11'le çıktı: Erce Kardeşler, Kilama, Cengiz Demir, Kerim Alıcı, Ghoulam, Ömer Faruk Beyaz, Matondo, Dele-Bashiru, Lamkel Ze, Rivas, Dadashov.

Yazının Devamını Oku

Şampiyonlar Ligi'nde müthiş gece! Pepe tarihe geçti, Haaland yine attı, sahaya dolar yağdı, 'ölüm' grubu karıştı

8 Kasım 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta heyecanı, dün akşam E, F, G ve H gruplarında oynanan 8 maçla başladı.

BARCELONA'YI ŞOKE EDEN MAĞLUBİYET

H Grubu'nda İspanya devi Barcelona, Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk’e konuk oldu. Volksparkstadion’da oynanan karşılaşmayı Bosna Hersek Futbol Federasyonu’ndan Irfan Peljto yönetti. Peljto’nun yardımcılıklarını ise Senad Ibrisimbegovic ile Davor Beljo yaptı. Karşılaşmayı ev sahibi ekip tek golle kazandı. Shaktar Donetsk’e galibiyeti getiren golü 40’ıncı dakikada Danylo Sikan kaydetti. Bu sonucun ardından Barcelona gruptaki ilk yenilgisini alarak 9 puanda kaldı ve liderliğini korudu, Shaktar ise puanını 6’ya çıkararak haftayı 3’üncü sırada tamamladı.

PORTO KAZANDI, PEPE TARİHE GEÇTİ

H Grubu'nun diğer maçında Portekiz ekibi Porto, Belçika temsilcisi Antwerp'i ağırladığı maçı 2-0 kazandı. Portekiz ekibinin gollerini Evanilson ve Pepe kaydetti.

Porto bu galibiyetle puanını 9'a yükseltti. Antwerp ise puansız kaldı.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pepe, Şampiyonlar Ligi'nde gol sevinci yaşayan en yaşlı futbolcu olarak tarihe geçti. 40 yaşındaki stoper 3. haftada ise Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen en yaşlı futbolcu olmuştu.

Yazının Devamını Oku

Manchester United'da görülmemiş kriz! Tüm futbolcular şikayetçi

1 Kasım 2023

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın grubunda bulunan Manchester United, ligde ve Avrupa'da beklenen performanstan uzak bir sezon başlangıcı yaptı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih ve Galatasaray'a kaybeden United, Kopenhag'ı yenerek ilk galibiyetini almıştı. Premier Lig'de son olarak derbide Manchester City'ye 3-0 yenilen Kırmızı Şeytanlar, 10 hafta sonunda 15 puanla 8. sırada bulunuyor.

TEN HAG'IN KOLTUĞU SALLANTIDA

Manchester United'da alınan kötü sonuçlar sonrasında Hollandalı teknik direktör Erik Ten Hag'ın koltuğu sallantıda. Takımın beklenen oyunu sergileyememesi ve istenen galibiyetleri alamaması eleştiri oklarının Hollandalı çalıştırıcıya yönelmesine sebep oldu.

GÖRÜLMEMİŞ KRİZ! FUTBOLCULAR İSYAN ETTİ

Milli futbolcu Altay Bayındır'ın da forma giydiği Manchester United'da ilginç bir kriz baş göstermiş durumda. İngiliz Daily Mail'in haberine göre United'da futbolcular, maç formalarının çok dar olmasından şikayetçi.

Başta kaleci Andre Onana olmak üzere birçok futbolcunun maç formalarının darlığından yakındığı ve maçlara taraftarlar için satılan replika formalarla çıktığı belirtildi.

Yazının Devamını Oku

Mauro Icardi'nin 'Panenka' sırrı! Galatasaray - Bayern Münih maçında da yaptı...

25 Ekim 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, A Grubu üçüncü hafta maçında dün Bayern Münih'i konuk etmiş ve 60 dakika oyun ve pozisyon üstünlüğü yakaladığı maçı 3-1 kaybetmişti.

Bayern Münih karşısında 8. dakikada geriye düşen Galatasaray, 30. dakikada Mauro Icardi'nin ayağından gelen penaltı golüyle skoru eşitlemişti.

İĞNEYLE SAHAYA ÇIKTI

Hafta sonu ligde oynanan Beşiktaş maçında sakatlanan Icardi, maçı tamamlamış ve sekerek stattan ayrılmıştı. Bayern Münih maçı için yapılan antrenmanlara çıkmayan Icardi'nin Bayern Münih maçında oynayıp oynamayacağı maç saatine kadar net değildi.

Kimi muhtemel 11'lerde Icardi'nin yerine Barış Alper Yılmaz yer almıştı ancak Mauro Icardi, iğne tedavisiyle ilk 11'deki yerini aldı.

Barış Alper Yılmaz, Bayern Münih maçı öncesi ısınma çalışmalarının bir kısmında ilk 11 kadrosuyla ısındı. Icardi'nin kendini denediği esnada bir problem çıkması halinde genç futbolcu maça ilk 11'de başlayacak gibi hazırlık yaptı.

PENALTIYI ALDI, GOLÜNÜ ATTI

Bayern Münih karşısında erken dakikada geriye düşen Galatasaray oyunun hakimiyetini eline alıp art arda pozisyonlara giriyordu. 29. dakikada Zaha'nın pasında soldan sıfıra inen Kazımcan'ın geriye doğru pasına iyi hareketlenen Icardi, Kimmich ve Kim Min-Jae'nin müdahaleleri sırasında ayağına darbe alarak yerde kaldı. Maçın İtalyan hakemi Davide Massa tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

Yazının Devamını Oku

Arda Güler'in ilk antrenörü Erol Tokgözler, milli yıldızı İspanyol basınına anlattı! Şaşırtan Messi iddiası...

19 Ekim 2023

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve yaşadığı şanssız iki sakatlığı atlatıp takımla çalışmalara başlayıp forma giymek için gün sayan Arda Güler'in Gençlerbirliği altyapısındaki ilk antrenörü Erol Tokgözler, İspanyol As gazetesine genç yıldızla ilgili açıklamalar yaptı.

Erol Tokgözler ile yapılan röportaj şu şekilde:

Arda ile ilk ne zaman tanıştınız?

Arda 13 yaşındaydı ve okula gidiyordu. Ben onun hem beden eğitimi öğretmeniydim hem de Gençlerbirliği'nde hocasıydım. Arda'yı görmeden önce, başka bir meslektaşım bana ondaki yetenekten bahsetmişti. Tanıştığımızda 1.55 boyunda ama inanılmaz bir tekniği olan bir oyuncu gördüm karşımda. Topu ayağına aldığında çok iyiydi, saha görüşü olarak da çok zekiydi. Top ayağındayken her şeyi yapabilecek kapasitedeydi. O yaşta öyle bir yeteneği hiç görmedim. İspanya'da oynamaya başladığında ne kadar iyi olduğunu herkes görecek.

Arda'da sizi en çok şaşırtan şey ne oldu?

Ayağında top varken yapabildikleri... Sanki top onun için üçüncü bir ayak gibi. Aklından geçen her şeyi topla yapabiliyor. Her durumda kafasında 4-5 alternatif plan var. Sahanın neresinde olursa olsun aklında oyunu kurup bunu uygulayabiliyor. Onunla karşılaşan savunmacılar 'Onu nasıl durdurabilirim' diye düşünüyor.

İnanılmaz bir oyuncu. Birlikte çalıştığımız dönem bile özel bir futbolcu olduğu belliydi. Sahada ne yapacağını asla kestiremezsiniz.Topu sürer, şut çeker, iyi de vurur.

Hep orta sahada mı oynadı?

Yazının Devamını Oku

A Milli Takım'dan ayrılan Stefan Kuntz, sessizliğini bozdu! 'Gerçek bir neden bulmak zor'

30 Eylül 2023

A Milli Takım'da geçtiğimiz hafta kan değişikliğine gidilmiş ve Stefan Kuntz ile yollar ayrılırken göreve Vincenzo Montella getirilmişti.

EURO 2024 Elemeleri'ndeki Ermenistan beraberliği ve hazırlık maçında Japonya'ya karşı alınan 4-2'lik mağlubiyet sonrası görevine son verilen Kuntz, ayrılık sonrası ilk röportajını Almanya'da verdi.

"GERÇEK BİR NEDEN BULMAK ZOR"

ARD Televizyonu'nun bölgesel kanalı Saarländischer Rundfunk'un Youtube kanalında yayınlanan röportajda Kuntz şunları söyledi:

Beni göreve getiren ve bazı hedefleri olan yönetim 1 yıl önce görevden ayrıldı. Sonra yeni bir yönetim geldi. Zaman geçtikçe bir güven ilişkisinin kalmadığını ve destek verilmediğini hissettim. Bundan sonrasında da içimden işin bir şekilde bu sonuca varacağını düşündüm. Kötü oldu çünkü çok puan almıştık o nedenle gerçek bir neden bulmak benim için zor, şu ana kadar da bulamadım.

"AYRILMAMDA MEDYANIN ROLÜ BÜYÜK"

Türk medyasının gönderilmemde rolü büyük. Mesela burada yalan olan bir şey söyleyemezsin. Çünkü buna karşı hakkımı arayabilirim. Türkiye’de bu yok. Bazı yalan ve kurgulanmış haberlerin doğru kabul edilmesi yazık. Medyanın yanında çok daha kötüsü sosyal medya. Burayla karşılaştırılamaz. Başka ülkelerde gerçekler ve kanıtlara bakma duygusu vardır. Ama orada bunu görmek zor. Bununla birlikte oyuncular ve yöneticiler üzerinde bir baskı oluşmaya başlıyor.

"GRUPTA GAYET İYİ DURUMDAYDIK"

Yazının Devamını Oku

Nicolo Zaniolo, Aston Villa'ya transferini anlattı: Galatasaray bana takımda kalacağımı söyledi, sonra bir telefon geldi ve...

28 Eylül 2023

Galatasaray'a geçen sezon devre arasında transfer olan ve yaz transfer döneminde Aston Villa'ya imza atan Nicolo Zaniolo, Sky Sport Italia'ya konuştu.

Aston Villa'ya transferin nasıl gelişti? Bu ihtimali ilk söylediklerinde ne hissettin?

Transferim beklenmedik bir şekilde gelişti. Galatasaray bana projenin bir parçası olacağımı söyledi. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaktım. Daha sonra Monchi beni aradı ve transfer ihtimali üzerine konuştuk. Hemen kabul ettim çünkü Premier Lig'de oynamak benim için büyük bir fırsattı. Daha sonra Ben, Galatasaray ve Aston Villa arasında anlaşma sağlandı ve buraya geldim.

Galatasaray tecrübesi seni değiştirdi mi?

Evet. Klasik bir deyim olabilir ama sürekli İtalya'da, evinizin yakınında, sevdiklerinizin yanında olduğunuz zamn kendinizi ailenizden asla koparamıyorsunuz. Galatasaray bir meydan okumaydı ve güçlü bir sınavdı benim için. Türkiye'ye, tamamen farklı bir kültüre, başka bir kıtaya, başka bir hayata gittim. Hem insani açıdan, hem de futbol olarak büyüdüm ve geliştim.

Aston Villa'nın sende bıraktığı ilk etki ne oldu?

Buradaki yapılar İtalya'nın biraz ilerisinde. Futbol çok daha farklı. İtalya'da taktik ve bekleme çok daha fazla. Burada futbol daha proaktif. Kendi özelliklerim gereği buradaki futbolun İtalyan futbolundan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Gelir gelmez Aston Villa gibi bir kulübün önemini ve tarihini anladım ve hemen işe koyuldum.

Yazının Devamını Oku

Arda Turan, Marca'ya konuştu! Diego Simeone, Luis Enrique, Fatih Terim, Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü...

15 Eylül 2023

Futbol kariyerini noktaladıktan sonra, geçen sezonun bitimine yakın bir tarihte Eyüpspor'un başına geçen Arda Turan, takımını Süper Lig'e çıkarmanın eşiğinden dönmüştü. Eyüpspor, Arda Turan yönetiminde yeni sezona da iddialı bir giriş yaptı.

İlk 4 maçı kazanan ve 11 gol atıp kalesinde yalnızca 1 gol gören Eyüpspor, 12 puanla lider konumda 5. haftaya giriş yapıyor.

Eyüpspor'un genç teknik direktörü Arda Turan, İspanya basınından Marca'ya özel bir röportaj verdi. Turan, teknik direktörlük felsefesi, kendisini etkileyen teknik direktörler ve futbola bakış açışı ile ilgili konuştu.

"YOLUN BAŞINDAYIM, ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR"

Arda Turan'ın açıklamaları şu şekilde:

Futbol, hayatımın en önemli kısmını oluşturuyor. Çocukluğumdan bu yana elde ettiğim başarıyı, mutluluğu ve hayalleri futbola borçluyum. Futbol sahasında bütün duyguları yaşadım ama iş antrenörlüğe geldiğinde bunun tamamen farklı bir dünya olduğunu gördüm. Her şeye sıfırdan başlamış gibiyim. Teknik direktör olarak hedefim, futbolcu olarak yakaladığım başarılardan daha fazlasını elde etmek. Saha kenarında olmak, sahada olmaktan çok farklı. Kariyerim boyunca edindiğim bütün tecrübeyi, bu alanda başarılı olup hayallerime kavuşmak için harcayacağım. Kariyerim boyunca çok önemli teknik direktörlerle çalıştım, hepsinden bir şeyler öğrendim. Şimdi bu tecrübeleri futbolcularıma aktarma zamanı. Uzun bir yolun başındayım ve öğrenecek çok şeyim var. Şu ana kadar yaptıklarımdan mutluyum, umarım böyle devam eder.

Geçen sezon göreve geldiğimde ligin bitmesine az bir zaman kalmıştı. Futbolcularınıza oyun felsefenizi anlatmak için zamana ihtiyacınız var. Az zamana rağmen bunu bir ölçüde başardığımı düşünüyorum. Kulübü ve takımı tanıdım, neler yapabileceğimizi gördüm. O kısa zaman, bu sezona hazırlık açısından işime yaradı. Yeni sezona çok iyi hazırlandık. Takımda herkesin mutlu olmasını, sonuna kadar savaşırken yaptığı işten de keyif almasını istiyorum.

"SABAH TESİSE GİDİP SAATLERCE MAÇ İZLİYORUM"

Yazının Devamını Oku

Harry Maguire'a tepkiler çığ gibi büyüyor! Annesi çileden çıktı, açıklama yaptı

14 Eylül 2023

İngiltere'nin İskoçya'yı 3-1 mağlup ettiği hazırlık maçına Harry Maguire damga vurdu. Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan ve ikinci yarının başında oyuna dahil olan Harry Maguire, 67. dakikada kendi kalesine gol atınca ortalık karıştı. İngiltere'nin maçı 3-1 kazanmasına rağmen eleştiri okları Harry Maguire'a yöneldi.

"MANCHESTER UNITED'DA OYNAMIYOR, NEDEN KADRODA?"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grubundaki rakibi Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag'ın gözünden düşen ve bu sezon oynanan 4 maçta yalnızca 23 dakika süre alan yıldız stoper, kendi takımında kadroya girememesine rağmen Gareth Southgate tarafından milli takıma çağırılınca yeniden gündem olmuştu. Southgate'in bu tercihi hem sosyal medyada hem de İngiliz futbol kamuoyunda eleştirimişti.

KENDİSİNE VE EŞİNE TEPKİ YAĞMURU

Son yıllarda hem Manchester United hem de milli formayla yaptığı hatalarda yoğun şekilde eleştirilen Maguire, İskoçya maçında kendi kalesine attığı gol sonrası yeniden hedef tahtasına kondu.

İskoçya maçının oynandığı günden bu yana Harry Maguire ve eşinin sosyal medya hesaplarına hakarete varan yorumlar yağıyor.

"ELEŞTİRİLERLE BAŞA ÇIKABİLİRİM"

Tepkiler ve eleştirilerle ilgili bugün bir açıklama yapan 30 yaşındaki stoper; "Eleştirilerle başa çıkabilirim. İlk dört hafta zordu çünkü haftada bir maçımız vardı ve teknik direktör beni seçmiyordu. Ama artık önümüzde çok maç var. Pek çok maçta forma giyeceğimden eminim." dedi.

Yazının Devamını Oku

Fenerbahçe'nin yeni kalecisi Livakovic'in gözyaşları! Dinamo Zagreb'e veda ederken...

25 Ağustos 2023

Fenerbahçe uzun bir sürecin ardından yeni kalecisi Dominik Livakovic'e kavuştu.

Sarı-lacivertli kulüp, Hırvat file bekçisiyle 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. KAP'a yapılan bildirimde yetiştirme bedeli hariç Livakovic için Dinamo Zagreb'e 6.65 milyon euro bonservis bedeli ve 950 bin euro bonus ödemesi yapılacağı belirtildi.

"HARİKA DUYGULAR İÇERİSİNDEYİM"

28 yaşındaki file bekçisi ise "Harika duygular içerisindeyim. Dün ve bugün için çok teşekkür ediyorum. Haydi Fenerbahçe. Volkan Demirel'in derbi maçlarının özetlerini izledim. Fenerbahçe'ye gelmemde beni ikna eden şey bu yoldu. Büyük maçları seviyorum. Baskı altında performansımı artırıyor." şeklinde konuştu.

LIVAKOVIC'TEN DINAMO ZAGREB'E DUYGUSAL VEDA

7 yıldır forma giydiği Dinamo Zagreb'den ayrılan Livakovic'in takım arkadaşlarına veda ettiği görüntüler, Hırvat kulübün sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

28 yaşındaki kalecinin takım arkadaşlarına veda ettiği sırada gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Yazının Devamını Oku

Galatasaray'da Norveç takımı Molde'yi yıkan isim Norveçli Midtsjö oldu! Geçen sezon da yapmıştı...

24 Ağustos 2023

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi deplasmanda 3-2 mağlup eden Galatasaray, rövanş öncesi avantajı cebine koydu.

Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golü 90+3. dakikada Fredrik Midtsjö attı.

Tete'nin kendi yarı alanından uzun gönderdiği topu Barış Alper Yılmaz indirdi, Mauro Icardi, arkasındaki savunmacının müdahalesine rağmen yıkılmadı ve topla birlikte müthiş dönerek rakip ceza alanına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Arjantinli golcü, sağından gelen Midtsjö'yü gördü. Oyuna 81. dakikada giren Midtsjö'de topu boş kaleye yolladı ve takımına galibiyeti getirdi.

Mauro Icardi: "Güzel bir gol attım ama asistte çok keyifliydi. Baktım kaleci öne çıkıyor, Midstjö'ye attım ve golü attık. Buradaki tüm takımlar zor. Hepimiz Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyoruz. Evimizdeki maça da kazanmak için çıkacağız."pic.twitter.com/4E7hr0CrlA

ÜLKESİNİN TAKIMINI YIKTI

Bir Norveçli olan Midtsjö, 90+3'te attığı golle ülkesinin takımı Molde'yi, ülkesinin topraklarında yıkan isim oldu.

ADANA DEMİRSPOR'A ATTIĞI GOL AKILLARA GELDİ

Yazının Devamını Oku

Molde - Galatasaray maçına Yunus Akgün damgası! Icardi'den harika gol...

23 Ağustos 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Norveç ekibi Molde ile karşı karşıya geldi. 90+3'te Midtsjö'nün golüyle maçı 3-2 kazanan Sarı-kırmızılılar, tur için avantajı yakaladı.

OKAN BURUK'TAN SÜRPRİZ TERCİH

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Molde deplasmanında ilk 11'de sürpriz bir tercihe imza attı. Buruk, sağ kanatta Barış Alper Yılmaz beklenirken Yunus Akgün tercihi yaptı.

Yunus Akgün, Zalgiris ile oynanan ilk maçın ardından ilk kez kendisine ilk 11'de şans buldu.

Sarı-kırmızılı takım sahaya; "Muslera, Angelino, Abdülkerim, Nelsson, Boey, Berkan, Oliveira, Kerem, Mertens, Yunus, Icardi" ilk 11'iyle çıktı.

Lisansı çıkan Tete'nin yanı sıra yedek kulübesinde ise şu isimler yer aldı: Günay, Dubois, Midtsjö, Kerem Demirbay, Tete, Halil, Kaan, Emin, Barış Alper, Hamza, Kazımcan, Bakambu

YUNUS AKGÜN DAMGASI! ÖNCE FRİKİĞİ KAZANDIRDI, SONRA ASİST YAPTI

Yazının Devamını Oku

Merih Demiral resmen Al-Ahli'de! Türk futbol tarihine geçen yıllık maaş...

19 Ağustos 2023

İtalya Serie A ekibi Atalanta'da forma giyen Merih Demiral, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer oldu. Al-Ahli, milli futbolcumuzla 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

BONSERVİSİ 20 MİLYON EURO

Geçen sezon başında Juventus'tan Atalanta'ya 21 milyon euro karşılığında transfer olan Merih Demiral, takımına 20 milyon euro kazandırarak Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu.

YILLIK 11 MİLYON EURO MAAŞ ALACAK

Al-Ahli'ye 3 yıllık imza atan Merih Demiral'ın, yıllık 11 milyon eurodan 3 yıl sonunda 33 milyon euro kazanacağı belirtildi.

BİR TÜRK FUTBOLCUYA ÖDENEN EN BÜYÜK MAAŞ

11 milyon euro kazanacağı iddia edilen Merih Demiral, Türk futbol tarihinde en yüksek yıllık maaş kazanan futbolcu oldu.

Yazının Devamını Oku

Fenerbahçe - Gaziantep FK maçına Edin Dzeko damgası! İlk lig maçında tarihe geçti

13 Ağustos 2023

Süper Lig'de geçen sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yenilenmiş kadrosuyla ve yeni teknik direktörü İsmail Kartal önderliğinde ilk hafta maçında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti ve lige galibiyetle başladı.

İSMAİL KARTAL'DAN 4 DEĞİŞİKLİK

Sarı-lacivertliler, son oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Maribor 11’inden 4 farklı futbolcuyla sahaya çıktı. Teknik Direktör İsmail Kartal, stoperde Luan Peres’in yerine Alexander Djiku’yu tercih ederken, orta sahada Miha Zajc’ın yerine Mert Hakan’ı, hücum hattında da İrfan Can Kahveci ile Joshua King’in yerine Ryan Kent ve Sebastian Szymanski’ye görev verdi.

Fenerbahçe, Gaziantep FK maçına şu 11 ile çıktı: Altay Bayındır, Bright Osayi-Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko

YENİ TRANSFERLER İLK KEZ LİG MAÇINDA SAHADA

Yeni sezon yapılanması kapsamında sarı-lacivertlilerin kadrosuna kattığı, Edin Dzeko, Ryan Kent, Dusan Tadic, Rodrigo Becao, Alexander Djiku ve Sebastian Szymanski ilk kez bir Süper Lig maçına çıktı. Mert Müldür, Bartuğ Elmaz ve Umut Nayir ise yedek bekledi.

FRED VE CENGİZ ÜNDER TARAFTARLA BULUŞTU

Yazının Devamını Oku

Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler için sevindiren açıklama! Ameliyat olacak ama...

11 Ağustos 2023

Real Madrid'in genç transferi Arda Güler, takımının ABD'deki hazırlık kampında dizinden sakatlanmış ve hazırlık maçlarında forma giyememişti. İç menisküs sakatlığı nedeniyle ABD kampından erken ayrılan ve Madrid'e dönen milli yıldız, tedavisine burada devam etti.

'SÖZLEŞMESİ DONDURULACAK' İDDİALARI

Ağustos ayının başlarında Arda Güler'in sakatlığıyla ilgili İspanyol basınında endişe verici iddialar yer almıştı. Haberlerde Arda'nın önünde ameliyat olmak veya olmamak şeklinde iki seçenek olduğu; ameliyatsız 3 ay, ameliyatla ise 5 ay sonra sahalara dönebileceği hatta sözleşmesinin dondurulabileceği dahi iddia edilmişti.

ANCELOTTI SEVİNDİREN HABERİ VERDİ

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, genç futbolcusu Arda Güler'in son durumuyla ilgili bilgi verdi.

Bugün bir açıklama yapan Ancelotti; "Arda Güler, sakatlığı için ameliyat olursa çok daha çabuk dönecek. Ufak bir sorun, kısa sürede dönecektir. Hasta mahremiyeti nedeniyle daha fazla bilgi veremem." diye konuştu.

ARDA GÜLER'E BÜYÜK ONUR! MESSI İLE KIYASLANDI...

Yazının Devamını Oku

Lionel Messi'den imza aldı, işten kovuldu!

5 Ağustos 2023

Inter Miami'ye imza atarak kariyerinde yeni bir sayfa açan Lionel Messi, yeni takımıyla harika bir başlangıç yaptı.

MLS Leagues Cup'ta Inter Miami formasıyla 3 maça çıkan Messi, 5 gol ve 1 asistle kalitesini hemen gösterdi.

MESSI'YE FORMA İMZALATTI, İŞTEN KOVULDU

Inter Miami'nin maçlarını oynadığı DRV PNK Stadium'da temizlik işlerini yürüten özel şirket çalışanı Cristian Salamanca, Messi'den imza aldığı için işten kovuldu.

Kolombiyalı olan ve 1.5 yıldır Miami'de yaşayan Cristian Salamanca, çalıştığı temizlik şirketince ilk kez Inter Miami maçı için stadyuma gönderilmişti. Takım otobüsünün park ettiği esnada otoparkta olan Salamanca, Messi'ye seslenip üniformasının altındaki Arjantin formasını imzalatınca güvenlik görevlilerince stadyumdan çıkarıldı. Salamanca daha sonra işten kovuldu.

"KOVULDUM AMA DEĞDİ"

Messi'ye forma imzalattığı anları La Nacion'a anlatan Cristian Salamanca; "Otobüslerin park ettiği alandaki tuvaletleri temizliyordum. Inter Miami otobüsü geldi ve içinden oyuncular çıkmaya başladı. Son çıkan oyuncu ise Messi oldu. 'Hey! Dünya şampiyonu!" diye bağırdım ve dönüp bana baktı. Üniformamı kaldırdım ve altına giydiğin Arjantin formamı ve elimdeki kalemi gösterdim. Gelip formamı imzaladı. Hemen sonrasında güvenlik geldi ve beni dışarı attı. Daha sonra da işten kovuldum. Kovuldum ama her saniyesine değdi." dedi.

ÇALIŞANLARIN SPORCULARLA İLETİŞİMİ YASAK

Yazının Devamını Oku

Galatasaray-Zalgiris maçına Dries Mertens damgası! Golü attı, Hagi'yi geride bırakıp tarihe geçti

2 Ağustos 2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda temsilcimiz Galatasaray, 2-2'nin rövanşında Litvanya ekibi Zalgiris'i Rams Park'ta 1-0 mağlup etti ve adını 3. ön eleme turuna yazdırdı.

ZANIOLO KADRODA YOK! SEBEBİ...

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Zalgiris karşısına şu ilk 11'ler çıktı: Muslera, Angelino, Abdülkerim, Nelsson, Boey, Berkan, Oliveira, Kerem, Barış Alper, Mertens, Halil

Sarı-kırmızılı takımda İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo maçın kadrosunda yer almadı. Okan Buruk, maç öncesi yaptığı açıklamada; "Zaniolo dün taktik idmanın en sonunda kasığında bir ağrı hissetti. Yoksa bugün ilk 11'de olacaktı. Çok olumsuz bir şey yok ama ağrısının olduğunu ve oynayamayacağını söyledi. 2-3 güne antrenmanlara başlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Nicolo Zaniolo, karşılaşmayı tribünden takip etti.

Galatasaray'ın yedek kulübesi ise şu oyunculardan oluştu: Ahmet Şen, Dubois, Midtsjö, Yunus Akgün, Kaan Ayhan, Emin Bayram, Emre Kılınç, Baran Aksaka, Morutan, Hamza Akman, Kazımcan, Bakambu

41 BİN TARAFTAR SEYRETTİ

Bu sezon ilk iç saha maçında takımlarını yalnız bırakmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, Zalgiris mücadelesinde tribünleri doldurdu. RAMS Park’ta oynanan müsabakayı toplam 41 bin 505 taraftar izledi.

Yazının Devamını Oku

Beşiktaş - Tirana maçında gol atan Semih Kılıçsoy, tarihe geçti! Üçlü çektirdi, Burak Yılmaz'dan tebrik aldı

27 Temmuz 2023

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 mağup ederek tur için avantajı yakaladı.

YENİ SEZON, ESKİ KADRO

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Tirana maçına; Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih, Gedson, Onur, Muleka, Aboubakar ilk 11'iyle çıktı.

Siyah-beyazlı takım, yeni sezonun ilk resmi maçına geçen sezon kadroda olan oyuncularla çıkmış oldu.

ONUR BULUT'UN İLK GOLÜ, BEŞİKTAŞ'IN 300. GOLÜ

Beşiktaş, 21. dakikada Onur Bulut'un golüyle öne geçti. Beşiktaş formasıyla ilk golünü atan Onur, Siyah-beyazlı takımın Avrupa kupalarındaki 300. golünü atarak tarih geçti.

MULEKA'NIN FORMU DEVAM EDİYOR

Yazının Devamını Oku

Fenerbahçe - Zimbru maçına yeni transferler damga vurdu! Ryan Kent, Edin Dzeko ve Szymanski'den gol, Tadic'ten asist...

26 Temmuz 2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 2. ön eleme turu ilk maçında Moldova ekibi Zimbru'yu konuk etti. Sarı-lacivertliler maçı 5-0 kazanıp tur kapısını araladı.

5 yeni transfer sahada

Sarı-lacivertlilerde yeni transferler taraftarın önünde ilk resmi maçlarına çıktı.

Sarı-lacivertlilerin 11’inde 5 yeni isim yer aldı. Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadelede Teknik Direktör İsmail Kartal; Altay Bayındır, Bright Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, Sebastian Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, Dusan Tadic ve Edin Dzeko 11’ini sahaya sürdü. Djiku, Szymanski, Kent, Tadic ve Dzeko ilk resmi maçlarına ilk 11'de başladı.

Kadıköy’de 58 gün sonra

Fenerbahçe, taraftarının önünde son olarak geçtiğimiz sezonun 36. haftasında oynanan Antalyaspor karşısında çıkarken, yaklaşık 2 aylık aranın ardından tribünlerinin önünde bir resmi maça çıktı.

Altay 108 gün sonra sahada

Yazının Devamını Oku

Galatasaray'ın Wilfried Zaha transferini açıklayan Jo Wilson'in duygusal hikayesi! 3 ay önce kanseri yenmiş...

26 Temmuz 2023

Galatasaray, Crystal Palace'tan ayrılan ve Fenerbahçe'nin uzun zamandır görüştüğü Wilfried Zaha'yı gizli bir operasyonla geçtiğimiz günlerde kadrosuna katmıştı.

İngiltere'de yayın yapan Sky Sports'un o anda yayındaki spikeri Jo Wilson, olacaklardan habersizce bu son dakika haberi canlı yayında okudu ve olaylar gelişti.

Zaha transferiyle coşkunun zirve noktasına ulaşan Galatasaraylı taraftarlar, Jo Wilson'ın yayındaki 'Galatasaray' telaffuzunu çok beğendi. Pazar ve Pazartesi günü boyunca sosyal medyada Jo Wilson'ın 'Galatasaray' deyişi binlerce kez paylaşıldı.

Bu süre zarfında Zaha, Pazar akşamı İstanbul'a geldi. Pazartesi sabahı sağlık kontrollerinden geçti ve taraftar için 'Transfer videosu nasıl olacak?' sorusunu düşünme safhası başladı.

Galatasaray, duyuru anından itibaren yaklaşık 30 saattir 'Galatasaray' telaffuzuyla fenomen haline gelen spiker Jo Wilson'ın da yer aldığı bir video ile transferi duyurdu.

🦁 Türkiye'nin en büyüğüne hoş geldin @wilfriedzaha! 💛❤️ pic.twitter.com/zlvXDYIqHf

YAYINDA KENDİNİ İZLEDİ: BU İLGİNİN SEBEBİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİM

Yazının Devamını Oku

Fenerbahçe ve Galatasaray, Maycon için karşı karşıya! 'Menajerleri İstanbul'a geliyor'

19 Temmuz 2023

Geçen sezon Süper Lig şampiyonluğu için sonuna kadar çekişen Fenerbahçe ve Galatasaray, TFF Süper Kupa maçıyla sezonu resmi olarak açacak ve ezeli rekabeti sürdürecek. İki ezeli rakip, sahada olduğu gibi transfer masasında da yıllardır birbiriyle mücadele halinde.

İki dev kulübü bu kez karşı karşıya getiren isim: Maycon.

MAYCON KİMDİR?

Brezilya ekibi Corinthians'ın altyapısından yetişen Maycon, 2018 yılında 6.6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. Asıl mevkisi merkez orta saha olan ancak ön libero ve 10 numara bölgelerinde de oynayabilen Maycon 2022 ve 2023 sezonlarını Corinhtians'da kiralık geçirdi.

26 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun, 2023 sonuna kadar Corinthians ile kiralık sözleşmesi, 2025 sonuna kadar ise Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi bulunuyor.

"MENAJERLERİ FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMEK İÇİN GELİYOR"

ESPN Brasil'in haberine göre Maycon'un menajerleri, Fenerbahçe ile resmi transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a geliyor. Haberde Maycon'u Fenerbahçe'nin yanı sıra başka Avrupa kulüplerinin de istediği, Fenerbahçe'nin ise menajerlerle yapılacak görüşmenin ardından Shakhtar Donetsk'e resmi transfer teklifi yapacağı belirtildi.

Yazının Devamını Oku

Son dakika: Galatasaray sol bek Angelino transferini bitiriyor! Fabrizio Romano duyurdu...

8 Temmuz 2023

Galatasaray, uzun zamandır hasretle beklediği sol beke kavuşmak için geri sayıma geçti. Süper Lig'in son şampiyonu olarak ligde şampiyonluk hedefleyen ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak isteyen Galatasaray bir süredir sol bek transferi konusunda girişimlerini sürdürüyordu.

ANGELINO VE BORNA SOSA GÜNDEMDEYDİ

Galatasaray'ın sol bek transfer listesinde Bundesliga'da forma giyen iki futbolcu yer alıyordu. Leipzig'in İspanyol sol beki Angelino ve Stuttgart'ın Hırvat sol beki Borna Sosa, Sarı-kırmızı takımla isimleri anılan sol bekler olarak dikkat çekiyordu.

FABRIZIO ROMANO DUYURDU: ANGELINO TAMAM

Transfer haberleriyle ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Galatasaray'ın sol bek transferiyle ilgili gelişmeyi duyurdu. Romano'nun haberine göre Sarı-kırmızılı kulüp, Angelino ile her konuda anlaşmaya vardı. Başka teklifler de alan İspanyol sol bek Galatasaray dışında bir takıma gitmek istemiyor.

Galatasaray ile Leipzig arasındaki görüşmeler transferin geleceğini netleştirecek.

SEZONU HOFFENHEIM'DA TAMAMLADI

Yazının Devamını Oku

Arda Güler transferinde peş peşe flaş gelişmeler! Mesut Özil'den telefon, Barcelona Başkanı Laporta'dan yeni açıklama, Real Madrid'den karşı hamle...

2 Temmuz 2023

Fenerbahçe'de Arda Güler'in ailesiyle beraber vereceği karar merakla bekleniyor. Sezonun ilk antrenmanını yapan Sarı-lacivertli takımda izinli olan Arda Güler'in milli takımlara giden diğer futbolcular gibi çalışmalara 5 Temmuz'da dahil olması bekleniyor.

İSMAİL KARTAL VE ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞÜP KARARINI VERECEK

Ağırlıklı olarak başkan Ali Koç’un teknesinde geçirdiği Bodrum tatilini sürdüren ve burada Koç’un yanı sıra, genel sekreter Burak Kızılhan, Barcelona Sportif Direktörü Deco ve Futbol Direktörü Mateu Alemany ile görüşen Arda'nın transferiyle ilgili kararını 4 Temmuz Salı günü kulübe bildirmesi bekleniyor.

İstanbul'da Ali Koç ve İsmail Kartal ile özel görüşmeler yapacak olan genç yıldız kararını verip yol haritasını belirleyecek.

LAPORTA'DAN YENİ AÇIKLAMA!

Arda Güler'i isteyen dev kulüplerin başında gelen Barcelona'da sportif direktör Deco ve futbol direktörü Alemany İstanbul'a gelerek Arda Güler ile görüşmüştü. Geçtiğimiz günlerde bu görüşmeyi doğrulayan ve Arda Güler için ilk resmi açıklamayı yapan başkan Laporta, genç yıldız için bir açıklama daha yaptı ve şunları söyledi:

Arda Güler çok genç bir oyuncu. İzleme ekibimiz, onu uzun süredir takip ediyor. Avrupa'daki tüm önemli kulüpler Arda Güler'i istiyor. Fenerbahçe ile görüşmeye devam ediyoruz.

Yazının Devamını Oku

Fenerbahçe'ye Japon 10 numara! Michael Skibbe'nin öğrencisi Takumu Kawamura...

30 Haziran 2023

Süper Lig'in büyükleri arasında transfer gündemi en yoğun kulüp Fenerbahçe olarak göze çarpıyor.

ÖNCE KENT, SONRA DZEKO

Türkiye Kupası'yla tamamlanan sezonun ardından Jorge Jesus ile yollarını ayıran Sarı-lacivertli kulüp, Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent'i bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.

Fenerbahçe daha sonra uzun süre peşinden koştuğu Edin Dzeko'yu da yine bedelsiz olarak transfer etti.

Sarı-lacivertli kulüp, sezonu kiralık geçiren İrfan Can Eğribayat'ın da bonservisini Göztepe'de aldı.

TEKNİK DİREKTÖR İSMAİL KARTAL GÖREVE BAŞLADI

Jorge Jesus'un ayrılmasıyla teknik direktör arayışına giren Fenerbahçe, Montella, Lucescu, Abdullah Avcı, Sergen Yalçın gibi isimleri gündemine almış ve son olarak İsmail Kartal'da karar kılmıştı. İsmail Kartal, Hac ibadeti için bulunduğu Suudi Arabistan'dan özel uçakla İstanbul'a gelerek görevine başlamıştı.

ARDA GÜLER BİLMECESİ DEVAM EDİYOR

Yazının Devamını Oku

Türkiye - Galler maçında VAR skandalı! Milli Takım'ın golü iptal edildi

19 Haziran 2023

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu dördüncü maçında Galler'i konuk etti. Milliler, rakibini Umut Nayir ve Arda Güler'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

27 YIL SONRA SAMSUN'DA İLK MİLLİ MAÇ

Türkiye - Galler maçı, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda dolu tribünler önünde oynandı. A Milli Futbol Takımı, daha önce Samsun'da 1 karşılaşma oynadı. Milliler, 1 Mayıs 1996 tarihindeki özel maçta Ukrayna'yı 3-2 mağlup etmişti.

KUNTZ'UN İLK 11'DE İKİ DEĞİŞİKLİK

Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, Letonya maçının ilk 11'inden iki değişiklikle Galler karşısına çıktı. Letonya maçında ilk kez ilk 11'de oynayan Arda Güler ve Umut Nayir, Galler maçına kulübede başladı. Arda Güler'in yerine Salih Özcan, Umut Nayir'in yerine ise Barış Alper Yılmaz 11'de şans buldu.

Milli Takım'ın Galler maçı ilk 11'i şu şekilde: Mert, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, Salih Özcan, Cengiz, Kerem, Barış Alper.

Yazının Devamını Oku

Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'dan flaş açıklamalar! Transfer, Fatih Terim, Torrent, Icardi, Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı...

18 Haziran 2023

Galatasaray'a 2021/22 sezonunun başında transfer olan Sacha Boey, ilk sezonunun sonunda Domenec Torrent tarafından gözden çıkarılmıştı. Geride kalan sezonun başında Avusturya kampına götürülmeyen ve devamında U19 Takımı ile çalışması istenen Fransız sağ bek, Dubois ve Omar'ın sakatlanmasının ardından takıma girip harika bir performans yakalayıp formayı sezon sonuna kadar bırakmamıştı.

22 yaşındaki Boey, şampiyonlukla biten sezonda Süper Lig'in en iyi sağ bek performansına imza atmıştı. Galatasaray'daki çıkışıyla Fransa U21 Takımı'na çağırılan Boey, Avrupa Şampiyonası öncesi ayak bileğinden yaşadığı sakatlık sebebiyle kadrodan çıkarıldı.

Sacha Boey, Fransa'nın ünlü spor dergisi So Foot'a bir röportaj verdi. İşte soru-cevap şeklinde gerçekleşen Sacha Boey röportajı:

Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan U21 kadrosundan çıkarıldın. Nasıl hissediyorsun?

Büyük hayal kırıklığı... Çok iyi bir sezonun ardından milli takıma gelmiştim. Bu yaş kategorisinde oynayabileceğim son turnuvaydı ve benim için büyük tecrübe olacaktı ama olmadı. Bazen vücudunuzu dinlemelisiniz. Benimki 'Dur' dedi. Ligde oynadığım son iki maçta bileğimde hafif bir ağrı vardı. Buraya geldiğimde bandaj sardık ama ilk antrenmanda durum kötüye gitti. Doktorlar dinlenmem ve iyice tedavi olmam gerektiğini söyledi. Devam etseydim kariyerimin devamını etkileyecek bir durum olabilirdi.

 "SEZON BAŞINDA KADRO DIŞI KALMA SEBEBİM..."

Senin için sezon nasıl geçti?

Benim için inanılmaz bir sezondu. Sezon başında Galatasaray Avusturya'da kamp yaparken ben U19 Takımı'na gönderildim. Bunun sebebi yeni teknik direktör Okan Buruk, takımdan İstanbul'a 1 hafta erken dönmemizi istedi ama ben tekerlekli sandalyedeki büyükannemle tatil organize etmiştim ve onu bırakıp dönemezdim. Sonuç olarak herkesten bir hafta geç İstanbul'a gittim, aslında en başta planlanan tarihte gittim ama karar verilmişti.

Yazının Devamını Oku

Letonya - Türkiye maçına Abdülkerim Bardakcı damgası! Arda Güler, Milli Takım tarihine geçti...

16 Haziran 2023

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 3’üncü maçında Letonya'yı deplasmanda 3-2 mağlup etti. 90+4'te rakibin golüne 90+5'te İrfan Can Kahveci ile cevap veren Milliler, Ermenistan'ın Galler'i deplasmanda 4-2 yenmesiyle grupta maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Letonya karşısında kaleyi Mert Günok’a emanet ederken, savunmayı Zeki Çelik, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı ve Ferdi Kadıoğlu’ndan oluşturdu. Orta sahada Orkun Kökçü ve Hakan Çalhanoğlu oynarken hücum üçlüsü Cengiz Ünder, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu’ndan oluştu. Cenk Tosun ve Enes Ünal’ın sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamaması nedeniyle Kuntz’un santrfor bölgesindeki tercihi Umut Nayir oldu.

A Milli Takımın Letonya karşısındaki 11’i şu şekilde; "Mert - Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Orkun, Hakan, Cengiz, Arda, Kerem, Umut."

ARDA GÜLER VE UMUT NAYİR İLK KEZ 11'DE

A Milli Futbol Takımı'nda genç futbolcu Arda Güler ve deneyimli forvet Umut Nayir ilk kez ilk 11'de görev aldı.

Daha önce ay-yıldızlı formayı bir kez giyen Arda Güler ve iki kez milli olan Umut, oyuna sonradan dahil olmuşlardı.

ABDÜLKERİM BARDAKCI İLK MAÇINA ÇIKTI

Yazının Devamını Oku

NBA'den Ja Morant'e 25 maç ceza! Canlı yayında silahla görülmüştü... Vukuatları saymakla bitmez...

16 Haziran 2023

NBA yönetimi, Memphis Grizzlies'in yıldızı Ja Morant'e sosyal medya canlı yayınında elinde silahla görülmesi sebebiyle 25 maç ceza verdi.

SEZON DEVAM EDERKEN 8 MAÇ CEZA ALMIŞTI

23 yaşındaki Ja Morant, geride kalan sezon devam ederken, Mart ayında sosyal medyadaki bir yayına elinde silahla çıkmış ve sürecin devamında 8 maç ceza almıştı.

USLANMADI! YİNE SİLAHLA GÖRÜLDÜ VE 25 MAÇ CEZA ALDI

8 maçlık cezasını çektikten sonra parkeye dönen 23 yaşındaki basketybolcu, bu kez Mayıs ayında bir Instagram canlı yayınında elinde silahla görülmüş ve takımı tarafından süresiz olarak basketbol faaliyetlerinden kesilmişti. Öte yandan NBA de Morant ile ilgili ceza soruşturması başlatmıştı.

NBA yönetimi, Morant ile ilgili kararını bugün açıkladı ve yıldız basketbolcuya 25 maçlık ceza verdi.

Morant, yeni sezonun ilk 25 maçında forma giyemeyecek. Devamında ise psikolojik olarak sağlıklı olduğuna dair kontrollerden geçtikten sonra oynamasına izin verilebilecek.

MORANT'TEN ÖZÜR AÇIKLAMASI

Yazının Devamını Oku

Galatasaray'da Zaniolo için transfer ateşi yandı! "Monchi harekete geçti, Juventus'a 'Evet' dedi"

14 Haziran 2023

Galatasaray'ın ara transfer döneminde 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo için transfer haberleri çıkmaya devam ediyor.

Galatasaray'a ilk geldiğinde yaz transfer döneminde 30-35 milyon euro bonservis karşılığı takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Zaniolo, Sarı-kırmızılı formayla ligin ikinci yarısında 10 maça çıkıp 5 gol kaydetti. 23 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe derbisinde attığı goller ve performansıyla yeniden dikkatleri üzerine çekti.

MİLLİ DAVET ALDI

Nicolo Zaniolo, Galatasaray'daki performansının ödülü olarak UEFA Uluslar Ligi finallerinde mücadele edecek olan İtalya'nın kadrosuna davet edildi.

Zaniolo'lu İtalya, Mancini önderliğinde UEFA Uluslar Ligi yarı finalinde İspanya ile karşılaşacak.

𝙁𝙧𝙚𝙚 𝙠𝙞𝙘𝙠 𝙘𝙝𝙖𝙡𝙡𝙚𝙣𝙜𝙚 ⚽️

Yazının Devamını Oku

Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City'ye kaybeden Inter'de Romelu Lukaku saç baş yoldurdu! 2020'de yaptığını yine yaptı...

11 Haziran 2023

İstanbul'un ev sahipliğinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını Manchester City'nin 1-0 kazanması ve kupaya uzanmasının ardından Inter'de büyük üzüntü hakim.

İTALYAN TARAFTARLAR DAMGA VURDU

Atatürk Olimpiyat Stadı tribünlerini maçtan saatler önce dolduran Inter taraftarları, maç önü, maç sırası ve kupayı kaybetmelerine rağmen maçın sonuna damga vurdu. Maç öncesinde ve maç sırasında Manchester City taraftarlarına büyük üstünlük kuran İtalyanlar, maç öncesinde yaptıkları koreografiyle göze de hitap etti.

Maçı City'nin kazanmasıyla büyük üzüntü yaşayan İtalyan taraftarlar, tribüü terk etmeyip takımlarını alkışladı. Son düdükten kupa törenine kadar tribünde bayrakları ve atkıları dalgalandıran İtalyan taraftarlar, sosyal medyada da büyük övgüler aldı.

TERSİNE ÜÇLEME OLDU

Inter'in City'ye kaybetmesiyle UEFA'nın bu sezonki üç kulüp turnuvasının finaline takım gönderen İtalya, bu üç finalin hiçbirini kazanamadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi

Manchester City 1-0 Inter

Yazının Devamını Oku

Orkun Kökçü'den rekor transfer! Resmen açıklandı, serbest kalma bedeli dudak uçuklattı

10 Haziran 2023

Feyenoord ile Hollanda'da şampiyonluk yaşayan Orkun Kökçü, Portekiz devi Benfica'ya transfer oldu. 

Portekiz kulübünden yapılan açıklamada; 22 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 2028 yılına sözleşme imzalandığı bilgisi verildi.

KULÜP TARİHİNİN EN YÜKSEK BONSERVİSLİ 3. TRANSFERİ

30 milyon euro bonservis bedeli ödenecek olan Orkun Kökçü, Benfica tarihinin en yüksek bonservisli 3. oyuncusu oldu. Portekiz devi daha önce Enzo Fernandez için River Plate'e 45 milyon euro, Darwin Nunez için de Almeira'ya 34 milyon euro ödemişti.

Feyenoord ile Benfica arasında 10 milyon euroyu aşmayacak şekilde bonus anlaşması da bulunuyor.

TEK SEFERLİ ÖDEMEDE ZİRVE ORKUN'UN

Benfica, Enzo Fernandez ve Darwin Nunez transferlerinde peşin bonservis olarak sırasıyla 8.5 milyon euro ve 25 milyon euro net bonservis ödemesi yapmıştı. İki futbolcunun performans ve sonraki transferlerinden elde edilen gelirlerin yansımasıyla önceki kulüplerine toplam ödenen miktar 45 milyon euro(Enzo Fernandez) ve 34 milyon euro(Darwin Nunez) olarak ortaya çıkmıştı.

Yazının Devamını Oku

Messi'ye görülmemiş transfer teklifi! Barcelona ve Al Hilal derken işler değişti...

7 Haziran 2023

Paris Saint-Germain'de geçirdiği iki sezonun ardından Fransa devinden ayrılan Lionel Messi'nin yeni durağı neresi olacak? Milyonlarca kişi, bu sorunun cevabını beklerken transfer gündeminde flaş gelişmeler art arda yaşanmaya devam ediyor.

Yıldız futbolcunun geleceğine ilişkin spekülasyonlar sürerken babası Jorge Messi ve Barcelona Başkanı Joan Laporta, önceki gün gizli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeyi görüntüleyen gazeteci Damian Avillagra, Twitter hesabından "Messi'nin Barça'ya geri dönüşü bir adım uzaklıkta" mesajını paylaşmıştı.

"MESSI DÖNMEK İSTİYOR"

Gizli görüşmenin basına sızmasının ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lionel Messi'nin babası Jorge Messi, "Messi, Barcelona'ya dönmek istiyor. Ben de dönsün isterim" ifadelerini kullandı.

💣💣EXCLUSIVA💣💣

Ahora mismo, reunión en casa de JOAN LAPORTA entre el presidente del Barça y JORGE MESSI para tratar el posible regreso del jugador argentino. pic.twitter.com/dYVu16QTz8

SUUDİ ARABİSTAN'DAN DEV TEKLİF

Yazının Devamını Oku

Fenerbahçe bu sezon derbi kazanamadı! Jorge Jesus'tan Galatasaray maçı sonrası dikkat çeken karar

4 Haziran 2023

Süper Lig'in 37. haftasında şampiyon Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe, aldığı 3-0'lık mağlubiyetle ikincilik şansını zora soktu.

Haftayı 77 puanla tamamlayan Sarı-lacivertli takım, aynı puandaki Beşiktaş'ın son hafta Konyaspor'u mağlup etmesi halinde ligi üçüncü bitirecek. Fenerbahçe, son hafta Gaziantep FK maçından ötürü 3 puan alacak. Beşiktaş'a karşı ikili averajda geride olan Fenerbahçe, Siyah-beyazlı takımın galibiyeti halinde ikinciliği kaybedecek.

ELDE KUPA KALDI

Fenerbahçe, Türkiye Kupası finalinde 11 Haziran Pazar günü Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

LUAN PERES KIRMIZI KART GÖRDÜ

Mücadeleye 11’de başlayan Luan Peres, 61. dakikada Nicolo Zaniolo ile girdiği ikili mücadelede hakem Abdulkadir Bitigen faul düdüğünü çalarken, Brezilyalı oyuncuya da kırmızı kart gösterdi. Sarı-lacivertliler maçın kalan bölümünde 10 kişi mücadele etti.

28 yaşındaki oyuncu bu sezon 11’i Süper Lig, toplam 19 maçta forma giyerken iki kez sarı kart gördü. Luan Peres, Fenerbahçe formasıyla ilk kez kırmızı kartla cezalandırıldı.

Yazının Devamını Oku

Mauro Icardi, Galatasaray'da kalacak mı? Fransa basını, PSG'nin istediği bonservisi yazdı... Öte yandan Wanda Nara'dan kafa karıştıran açıklama geldi...

1 Haziran 2023

Süper Lig'de bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da sezona damga vuran isim olan Mauro Icardi'nin takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor.

23 MAÇTA 21 GOL, 7 ASİST! REKOR...

Fransa devi Paris Saint-Germain'den kiralık olarak Galatasaray'a gelen Icardi, Sarı-kırmızılı formayla çıktığı 23 lig maçında 21 gol atıp 7 de asist yaptı. Arjantinli yıldız, Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği Ankaragücü maçı da dahil son 10 golünün 8'ini attı. Icardi bu 8 golü art arda atarak Galatasaray tarihinde bir ilki başardı.

GALATASARAY'DA KALACAK MI?

Icardi, şampiyon oldukları Ankaragücü maçının ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına geleceğiyle ilgili şunları söylemişti: Öncelikle Fenerbahçe derbisini kazanmamız gerekiyor. Ondan sonra tatile gideceğim. PSG'de kontratım var, onlarla görüşülmesi gerekiyor. Galatasaray'ı ve taraftarları çok seviyorum ama konuşulması gereken birçok şey var.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARININ BAŞROLÜNDEYDİ

30 yaşındaki Icardi, Ankara'dan İstanbul'A gelen ve gece geç saatlerde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde devam eden şampiyonluk kutlamalrının başrolündeydi. Taraftarın sevgilisi haline gelen Arjantinli yıldız, kutlamalar sırasında meşale yaktı, davul çaldı, Aşkın Olayım'ı söyledi, diğer marşlara eşlik etti.

Yazının Devamını Oku

Şampiyon Galatasaray'ın 'Kare Ası'

31 Mayıs 2023

Spor Toto Süper Lig'de 2022/23 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Ligin 36. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 yenen Sarı-kırmızılı takım, tarihinin 23. lig şampiyonluğunu elde etti.

Galatasaray gelecek hafta Nef Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe derbisine 'şampiyon' unvanıyla çıkacak.

ŞAMPİYON'UN KARE ASI

2022 Dünya Kupası arası, ülkemizi derinden sarsan deprem felaketi sebebiyle liglere verilen ara derken geçmişte görülmemiş bir sezon yaşandı Süper Lig'de. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk yarışında ipi önde göğüslemeyi başaran Galatasaray'da birçok oyuncu bu şampiyonluğa büyük katkı verdi. Spor Arena olarak biz de Sarı-kırmızılı takımın 'kare ası'nı, yani şampiyonlukta payı en büyük olarak düşündüğümüz dört oyuncuyu seçtik.

VICTOR NELSSON

Yakın tarih olduğu için herkesin aklına ilk olarak İstanbulspor maçının sonlarında yaptığı kritik müdahale geliyor ancak Nelsson bu sezonun tamamında savunmada harika bir performans sergiledi.

Marcao'nun ayrıldığı yaz transfer döneminde ona da benzer teklifler gelmiş ancak Galatasaray yönetimi, Danimarkalı futbolcunun maaşına zam yaparak yeni sözleşmeye imza atmasını sağladı. Tekliflerin sebep olduğu kafa karışıklığını yeni sözleşmeyle geride bırakan Nelsson ilk haftadan son haftaya kadar yüksek bir konsantrasyonla mücadele etti.

Savunmadaki yeni partneri Abdülkerim Bardakcı ile iyi bir uyum yakalayan Danimarkalı stoper, ceza alanındaki kritik hamleleriyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı.

Yazının Devamını Oku

Galatasaray'da Sacha Boey, Nelsson ve Zaniolo gelişmesi! Erden Timur transfer için Londra'da

24 Mayıs 2023

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray'ın transfer gündemi de oldukça hareketli. Sarı-kırmızılı takımda yüksek bonservis getirili ayrılıklar yaşanabilir.

ERDEN TİMUR TRANSFER GÖRÜŞMESİ İÇİN LONDRA'DA

Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin geçen hafta yapılan temel atma töreninde yer almaması dikkat çeken Erden Timur'un transfer görüşmeleri yapmak için İngiltere'de olduğu ortaya çıkmıştı. Timur'un ekibiyle birlikte çeşitli Premier Lig ekipleriyle yakın ilişkiler kurmak için bu seyahate çıktığı belirtildi.

FABRIZIO ROMANO DEV PLANI DUYURDU: 85 MİLYON EURO

Transfer haberleriyle ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Erden Timur'un İngiltere'de Sacha Boey ve Victor Nelsson için transfer görüşmeleri yaptığını yazdı.

Romano'nun haberine göre Galatasaray Boey ve Nelsson için kapıyı 25 milyon eurodan açacak. Bu tekliflerin aşağısını değerlendirmeye dahi almayacak.

Romano ayrıca sözleşmesinde 35 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunan Nicolo Zaniolo'ya da Premier Lig ekiplerinden ilgi olduğunu ve Galatasaray'ın bu konuda da görüşmeler yaptığını yazdı.

Galatasaray, görüşmeler planlandığı gibi giderse bu üç oyuncunun satışından toplam 85 milyon euro gibi bir bedeli kasasına koyabilir.

Yazının Devamını Oku

Cristiano Ronaldo için ayrılık iddiası! Tek taraflı fesihte tazminat ve men tehlikesi...

23 Mayıs 2023

Resmi kayıtlara göre futbol tarihinin en golcü oyuncusu olan Cristiano Ronaldo hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

İspanyol Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre yıldız oyuncu, şu an forma giydiği kulüp olan Al Nassr’dan ayrılmak istiyor.

SUUDİ ARABİSTAN'DAKİ YAŞAMINDAN MEMNUN DEĞİL

Haberde Ronaldo’nun ocak ayında transfer olduğu ve yıllık 200 milyon Euro kazandığı Al Nassr’dan ayrılmak istemesinin sebebi Suudi Arabistan’daki yaşam
şartları olarak gösterildi. 37 yaşındaki futbolcunun Avrupa’daki yaşamı özlediği belirtildi.

Yazının Devamını Oku

Son Dakika: Rangers Ryan Kent ayrılığını açıkladı! Fenerbahçe transferi bitiriyor mu?

23 Mayıs 2023

Rangers ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Kent'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları İskoçya'da da geniş yankı bulmaya devam ederken konuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Sezon sonu itibarıyla sarı lacivertli takım için İstanbul'a geleceği iddia edilen Ryan Kent ile birlikte 4 oyuncunun daha takımdan ayrılacağı açıklandı.

Buna göre Rangers; Ryan Kent, Alfredo Morelos, Scott Arfield, Filip Helander ve Allan McGregor ile yollarını ayırdı.

HER AN FENERBAHÇE'YE İMZA ATABİLİR

Rangers'la sözleşmesi biten ve takımdan ayrılacağı açıklanan Ryan Kent, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alıyor.

Sarı-lacivertli takımın yönetimi İngiliz futbolcunun durumunu yakından takip ediyor. İskoç ekibinden yıllık 1 milyon sterlin kazanan Ryan Kent'in İngiltere Premier Lig'inden de talipleri bulunuyor.

BURNLEY ISRARCI, SHEFFIELD UNITED SIRADA

İngiltere Championship'i zirvede bitirip haftalar öncesinden İngiltere Premier Lig bileti alan Burnley, teknik direktör Vincent Kompany vasıtasıyla Ryan Kent'i takıma kazandırmak için ısrarcı.

Yazının Devamını Oku

El Salvador'da futbol maçında facia! 12 ölü, yüzlerce yaralı

21 Mayıs 2023

El Salvador Futbol Ligi play-off çeyrek finalinde Alianza ile FAS arasında oynanan maçta büyük bir facia yaşandı. 1-0 FAS'ın kazandığı çeyrek finalin rövanşında Alianza'nın ev sahipliğinde Cuscatlan Stadyumu'nda oynanan maçta tribünlerde yoğun bir izdiham yaşandı.

Stadyuma gereğinden fazla seyirci alındığı ve güvenlik sebebiyle kapıların açılmamasının ardından yaşanan izdihamda ilk belirlemelere göre 12 kişi hayatını kaybetti. Aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu yüzlerce kişi de yaralandı. Yaralılara ilk müdahale saha içinde yapıldı, daha sonra çevre hastanelere götürüldü. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ölü sayısının artabileceği ifade edildi.

SAHTE BİLET SATIŞI OLAYLARIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ

Yaşanan facianın ardından geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. İlk belirlemelere göre tribünde yaşanan izdihama çok sayıda taraftarın sahte biletle tribüne girmesi ve biletleri olmasına rağmen maça giremeyen taraftarların stadyum turnikelerini aşarak kendilerini içeri atmalarının sebep olduğu açıklandı.

MAÇ YARIDA KALDI, BUGÜNKÜ MAÇLAR ERTELENDİ

Çıkan olayların ardından 0-0 devam eden Alianza - FAS maçı yarıda kaldı. Ligde bugün oynanması planlanan diğer maçlar da ertelendi.

NAYIB BUKELE: HERKES SORUŞTURULACAK

Yazının Devamını Oku

Volkan Demirel, depremde yaşadıklarını İngiliz basınına anlattı: Kızımın üzerine atladım, en çok ağladığım geceydi...

20 Mayıs 2023

Fenerbahçe ve Milli Takımımızın efsane kalecisi, Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat'ta yaşanan ve 11 şehrimizle birlikte ülkemizin tamamını derinden sarsan depremlerde ve sonrasındaki süreçte yaşadıklarını İngiliz Daily Mail'e anlattı.

5 Şubat günü oynanan ve Christian Atsu'nun golüyle kazandıkları Kasımpaşa maçıyla sözlerine başlayan Demirel; "Stadyumun içinde belki de yüzyıllardır hissedilmemiş bir sevgi vardı. Eğer öleceğim ve bundan mutluluk duyacağım bir gün olsaydı, o günden iyisini düşünemezdim." dedi.

"DEPREM ANINDA KIZIMIN ÜZERİNE ATLADIM"

Röportajda Volkan Demirel'in eşi ve iki kızının da Hatay'da olduğu bilgisine yer verilip, normalde onların uçakla İstanbul'a dönecekleri ancak yoğun kar yağışı sebebiyle bunun mümkün olmadığı ifade ediliyor.

Volkan Demirel, deprem anını ise şöyle anlattı: İlk önce binanın iki yana sallandığını hissettim. Daha sonra alttan güçlü şekilde vurmaya başladı. İlk tepkim küçük kızımın üzerine atlamak oldu. Bir şey devrilip düşerse onun yerine benim üzerime düşmesi için bunu yaptım. Eşim de büyük kızımın üzerine atladı.

"HAYATIMDA EN ÇOK AĞLADIĞIM GECEYDİ"

İlk büyük depremin yaklaşık 100 saniye sürdüğünü söyleyen Volkan Demirel, ailesiyle birlikte otelden çıktıktan hemen sonra büyük bir artçı sarsıntı yaşadıklarını, daha sonra da Hatayspor tesislerine doğru yola çıktıklarını anlattı.

Yazının Devamını Oku

Manchester City'de penaltı krizi! Haaland İlkay'a bıraktı, Guardiola çılgına döndü

7 Mayıs 2023

İngiltere Premier Lig'de harika bir geri dönüşe imza atarak iderlik koltuğunu Arsenal'dan alan Manchester City, dün Leeds United ile karşılaştı. Etihad'da oynanan maçı City 2-1 kazandı ve liderliğini sürdürdü.

Maça hızlı başlayan Manchester City, Türk asıllı Alman yıldızı ve kaptanı İlkay Gündoğan'ın 19 ve 27. dakikalarda attığı iki şık golle 2-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla önde kapattı.

İkinci yarı maç City'nin kontrolünde geçti. Maçın son bölümü ise oldukça heyecanlı geçti.

HAALAND, HAT-TRICK İÇİN PENALTIYI İLKAY'A BIRAKTI

Manchester City 83. dakikada Foden'ın yerde kalması sonucu penaltı kazandı. Takımın penaltıcısı olan Erling Haaland, iki golü bulunan ve kariyerinde hat-trick yapmamış olan İlkay Gündoğan'a topu bıraktı. 84. dakikada topun başına geçen İlkay, meşin yuvarlağı direğe isabet ettirdi.

GUARDIOLA ÇOK SİNİRLENDİ

Penaltının kaçmasının ardından kenarda çok sinirlenen Pep Guardiola, Haaland'a tepki gösterdi. El-kol hareketleriyle sinirini belli eden İspanyol teknik adamın ağzından 'Sen kullanmalıydın' sözlerinin çıktığı görüldü.

Yazının Devamını Oku

Newcastle United'ın transfer listesi ortaya çıktı! Fenerbahçe'den Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu...

27 Nisan 2023

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman önderliğindeki Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'nun liderlik ettiği konsorsiyum, 1,5 yıl devam eden sürecin ardından Ekim 2021'de İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ı satın almıştı.

Yasir Al-Rumayyan başkanlığındaki kulüp, Amanda Staveley ve diğer üst yöneticiler ve menajer Eddie Howe yönetiminde başarılı bir yapılanma süreci izledi ve bu sezon Premier Lig'de önemli işler yaptı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ BİLETİ ÇOK YAKIN

Premier Lig'de bitime 7 hafta kala Newcastle United 59 puanla 3. sırada bulunuyor. 4. sıradaki Manchester United'ın da aynı puanı var. 5. sıradaki ASton Villa 54, 6. Liverpool ise 53 puanda. Newcastle United, ligi ilk 4'Te bitirmesi halinde Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılım hakkı kazanacak.

150 MİLYON POUNDLUK TRANSFER BÜTÇESİ

Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı kazanılması halinda Newcastle United yönetiminin kesenin ağrını açacağı ve 150 milyon poundluk bir yaz transfer bütçesi ayıracağı yönünde haberler İngiliz basınında çıktı.

LİSTEDE ARDA GÜLER VE FERDİ KADIOĞLU VAR

Yazının Devamını Oku

Futbolu bırakan Mesut Özil ilk kez konuştu! Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe, Almanya... 'Uçak kalkınca ağladım...'

24 Mart 2023

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, iki gün önce sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla futbolu bıraktığını duyurdu. 34 yaşındaki Özil açıklamasında "Uzun süren düşüncelerin ardından futbolu bıraktığımı açıklıyorum. 17 yıl boyunca profesyonel futbolcu olmak bir ayrıcalıktı. Bu fırsat için kendimi minnettar hissediyorum. Ancak, geçtiğimiz haftalarda ve aylarda uzun süreli sakatlıklar yaşadım. Futbolu bırakmamın zamanının geldiğini hissettim." ifadelerini kullandı.

EMEKLİLİK SONRASI İLK RÖPORTAJINI MARCA'YA VERDİ

Mesut Özil, emeklilik kararı sonrası ilk röportajını İspanya'dan Marca'ya verdi. Juan Ignacio Garcia-Ochoa'ya samimi açıklamalar yapan Mesut, dikkat çeken itiraflarda da bulundu.


Soru - cevap şeklinde gerçekleşen röportajda Mesut Özil'in dikkat çeken açıklamaları şu şekilde:

Bir sihirbaz aramızdan ayrıldı... Seni Real Madrid soyunma odasında bile 'dahi' diye çağırıyorlardı. Emekli olduğu için söylemiyorum, evet, gerçekten de bir dahiydin.

Öyle diyorsan öyledir... Emekli olduğum halde bile kendime öyle demeye cesaret edemiyorum ama teşekkürler. (gülüyor)

Sihirbaz lakabıyla başlayalım...

Yazının Devamını Oku

Galatasaray'ın yeni golcüsü Haris Seferovic'i Portekizli gazetecilere sorduk! 'Jorge Jesus'a diz çöktürmesi unutulmaz...'

22 Temmuz 2022

Galatasaray, Süper Lig 2017/18 sezonunda 29 gol atan Bafetimbi Gomis'ten bu yana santrfor sıkıntısı çekiyordu. O sezonun sonunda Gomis'in 6 milyon euro bonservis bedeliyle Al Hilal'e transfer olmasının ardından ilk yarıyı Eren Derdiyok ile geçiren Sarı-kırmızılı takım, devre arasında 13 milyon euro bonservis bedeliyle Mbaye Diagne'yi Kasımpaşa'dan transfer etmişti.

Diagne'nin ceza alanındaki bitiriciliğiyle sezon sonunda şampiyonluk gelse de etkin bir santrfor eksikliği hissedilmeye devam etmişti.

13 milyon euroya transfer edilen ve 2.4 milyon euro yıllık maaşı olan Diagne, yarım devre West Bromwich'te geçirdiği, sakatlıklar yaşadığı Galatasaray'da toplam 61 maça çıkıp 26 gol ve 4 asist üretti. Sözleşmesindeki son yıla giren Senegalli golcüyle yollar ayrıldı.

FALCAO'DAN BEKLENEN ALINAMADI!

2019/20 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için iyi bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, uzun süre gündeminde olen Radamel Falcao'yu Monaco'dan bedelsiz şekilde transfer etti.

5 milyon euro sabit maaş ve bol bonuslu sözleşme verilen Falcao ile 3 yıllık sözleşme imzalandı ancak Kolombiyalı golcü sakatlıklar sebebiyle takımda düzenli olarak forma giyemedi. Sözleşmesindeki ilk iki yılda 43 maça çıkabilen Falcao, 20 gol ve 3 asistlik performansının ardından 3 milyon euro fesih bedeli ödenerek takımdan gönderildi.

MOSTAFA MOHAMED İYİ BAŞLADI AMA...

Yazının Devamını Oku

Süper 'İstanbul' Ligi'nde stat problemi! Fatih Karagümrük, Ümraniyespor ve İstanbulspor maçlarını nerede oynayacak?

30 Mayıs 2022

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezon 6 İstanbul takımı mücadele etti. Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarını kendi statlarında oynadı. VavaCars Fatih Karagümrük ise TFF'den Atatürk Olimpiyat Stadı'nı kiraladı ve iç saha maçlarını burada oynadı.

YENİ SEZONDA 8 İSTANBUL TAKIMI

Spor Toto 1. Lig'de sezonu lider Ankaragücü'nün arkasında ikinci sırada bitiren ve Süper Lig bileti alan Ümraniyespor ve play-off'tan Süper Lig bileti alan İstanbulspor yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek.

Böylece yeni sezonda Süper Lig'de yarışacak İstanbul takımı sayısı 8'e yükselmiş oldu.

1963/64 SEZONUNDAN SONRA İLK KEZ

Ümraniyespor ve İstanbulspor'un yükselmesiyle birlikte 1959 yılından bu yana oynanan Süper Lig'de 1963/64 sezonundan sonra ilk kez bir sezonda 8 İstanbul takımı mücadele edecek.

1963/64 sezonunda o zamanki ismiyle 1. Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbulspor, Feriköy, Beykoz, Beyoğlu ve Kasımpaşa yarışmıştı.

SÜPER LİG'İN DEMOGRAFİK YAPISI AVRUPA'NIN ZİRVESİNDE

Yazının Devamını Oku

Jorge Jesus Fenerbahçe'de neler yapabilir? Portekizli gazeteci Nuno Martins'e sorduk! Oyun planı, Mesut Özil gibi yıldızlarla ilişkisi, şampiyonluk baskısı...

27 Mayıs 2022

Süper Lig'de sezonu Trabzonspor'un ardında ikinci tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynama hakkı elde eden Fenerbahçe'de gözler yeni teknik direktöre çevrildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Beyaz TV'de katıldığı yayında teknik direktör konusunda önemli açıklamalar yapmıştı. Koç, takımın başına ya Jorge Jesus'un geleceğini ya da İsmail Kartal ile devam edeceklerini söylemişti.

"İsmail Kartal'ı konuşalım önce... İsmail Hoca göreve gelirken para pul konuşmadı, kayıtsız şartsız geldi. Gelecek sezon için dünya çapında üst düzey bir hoca aradığımızı biliyordu. İsmail Hoca bir saniye aksamadı, demotive olmadı. Takımı ayağa kaldırdı. İsmail Kartal şapka çıkarılacak iş yaptı. Ben kendi açımdan kendisine müteşekkirim. 17-18 haftalık performansı nedeniyle kendisine ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Geldiğimiz noktada artı eksi her şeyi değerlendirmemiz lazım. Baskı az iken tek kulvarda mücadele etmek başka."

PORTEKİZLİ GAZETECİ NUNO MARTINS'TEN SPOR ARENA'YA ÖZEL AÇIKLAMALAR

Portekiz'in Record gazetesinde muhabirlik yapan, Benfica'yı ve Jorge Jesus'u yıllardır yakından takip eden gazeteci Nuno Martins, Spor Arena'nın Jorge Jesus ile ilgili sorularını yanıtladı.

Jesus'un Fenerbahçe'sinden nasıl bir oyun anlayışı beklemeliyiz?

Jorge Jesus kariyerinin başında Barcelona'daydı ve Johan Cruyff'un takımını izliyordu. Barcelona'nın üçlü savunma sisteminin kendisine ilham verdiğini hep söyler. Portekiz Ligi'ndeki ilk sezonunda üçlü savunma tercih etti, daha sonra 4-4-2'ye döndü ama Benfica'da üçlü savunmaya geri döndü ve başarılı da oldu. Geçen yıl verdiği bir demeçte 'Kariyerimi yakından takip edenler bilir ki 35 yıl önce Amora'da kariyerime üçlü savunmayla başladım. Gizlisi saklısı olmayan, gayet açık bir sistem ama aynı zamanda birçok varyantı da birlikte kullanabildiğiniz bir diziliş.' ifadelerini kullanmıştı. Dolayısıyla Fenerbahçe'de de üçlü savunma yapmayı deneyebileceğini düşünüyorum.

Fenerbahçe'de Mesut Özil gibi yönetilmesi zor olabilecek bir yıldız var. Jesus'un oyuncu ilişkileri nasıl? Teknik direktör olarak artı-eksi yönleri neler?

Yazının Devamını Oku

Ortalığı karıştıran yalan beyan! Djokovic Avustralya Açık'ta oynayabilecek mi? 10 SORU 10 YANIT

13 Ocak 2022

Teniste erkekler dünya 1 numarası olan Novak Djokovic, geride kalan haftada tarihin en büyük tenisçilerinden olmasından çok, aşı karşıtlığı ve Avustralya hükümeti ile girdiği hukuki mücadeleyle gündemde kalmaya devam ediyor. 

Peki olayların başından bu yana neler yaşandı? Djokovic turnuvaya katılabilecek mi? Avustralya hükümeti 'sakladığı' kozunu kullanacak mı? Djokovic resmi makamlara sahte evrak verdi mi? Sırp raket hapis cezası veya ülkeye uzun süre giriş yasağı alabilir mi? Diğer tenisçiler Djokovic'in durumu hakkında ne diyor?

Bütün bu sorulara gelin birlikte yanıt arayalım...

AVUSTRALYA AÇIK'IN FARKI NE? 

Avustralya Açık'ın düzenlendiği Melbourne kendinin bulunduğu Victoria Eyaleti, 1 Ekim'de eyalete aşısız insanların alınmayacağı yönünde bir karar aldı. Bu karar, Avustralya hükümetinin aldığı kararla da uyumluydu. Ülkeye aşısız insan girişi yasaklanmıştı. Avustralya'nın en kalabalık eyaletinin aldığı bu karar sonrası gözler Avustralya Açık'a ve başından beri aşı karşıtı olan ve bunu gizlemeyen Novak Djokovic'e çevrildi.

Avustralya Açık, 19 Kasım'da son kararını verdi ve aşısız sporcuların turnuvaya katılamayacağını duyurdu. Bu kararla birlikte Avustralya Açık, aşıyı zorunlu kılan ilk grand slam turnuvası oldu.

DJOKOVIC AŞI KARŞITI MI? 

Novak Djokovic, dünyada aşılamanın oldukça yaygınlaştığı dönemde, Haziran 2021'de New York Times'e verdiği bir demeçte aşı karşıtı olmasıyla ilgili; "Benim problemim aşı yoluyla vücuduma bir şey verilmesini zorunlu hale getirmek. Bunu kabul etmiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Sırp raket ayrıca 2020 yazında dünyada aşı çalışmaları devam ederken de sosyal medyadaki bir canlı yayında aşıya karşı olduğunu söylemiş ve dünyada büyük ses getirmişti.

Yazının Devamını Oku

Novak Djokovic ile Avustralya arasındaki krizin tüm detayları! Yerleştirildiği otelin kötü şöhreti, Nadal'dan yorum... Sırp raket için '3 yıl vize yasağı' tehlikesi...

6 Ocak 2022

Teniste tek erkekler dünya 1 numarası olan Novak Djokovic, Salı günü yaptığı paylaşımla uzun zamandır soru işareti durumunda olan 'Aşı zorunluluğu olan Avustralya Açık'a katılacak mı? konusuna son nokta koymuş ve 'tıbbi muafiyet'le turnuvaya katılma izni aldığını ve Melbourne'e doğru yola çıkacağını duyurmuştu.

Bu açıklama, soru işaretlerini kaldırmadı, dahası uluslararası bir krizin de başlangıcı oldu.

VICTORIA EYALETİ VE AVUSTRALYA AÇIK'IN KARARI TEPKİ ÇEKTİ, HÜKÜMET KARŞI ÇIKTI

Avustralya Açık'ın düzenlendiği Melbourne şehrinin bulunduğu Victoria eyaleti ve Avustralya Açık yönetimi, aşısız sporcuların turnuvaya katılabilmesi için 'tıbbi muafiyet' protokolü hazırladı. Bu protokole göre aşısız sporcular, neden aşı olmadıklarını tıbbi gerekçeleriyle iki bağımsız kuruma sunup, olumlu karar çıkması halinde tıbbi muafiyet alarak turnuvaya katılabilecekti. Bu şansı değerlendiren Novak Djokovic, tıbbi muafiyet aldığını ve Avustralya Açık'a katılacağını açıkladı.

Victoria eyaleti ve Avustralya Açık'ın ortaklaşa aldığı tıbbi muafiyet kararına ilk tepki, Avustralya İçişleri Bakanı'ndan geldi. İçişleri Bakanı Karen Andrews, yaptığı açıklamada; "Ülkemize giriş yapacak herkesin uyması gereken kurallar bellidir. Victoria eyaleti ve Avustralya Açık yönetiminin aşısız sporcularla ilgili muafiyet izni vermiş olması, bu sporcuların ve ekiplerinde bulunan kişilerin Avustralya sınırından geçebileceği anlamına gelmiyor. 15 Aralık 2021'de alınan son karar gereği tam aşılı insanlar ülkemize giriş yapabilmekte ve karantinaya girmeden dolaşım hakkı alabilmekte. Aşı yaptırmamış kişilerin neden aşı yaptırmadıklarını tıbbi bir kanıtla hükümetimize bildirmeleri gerekmektedir. Avustralya hükümeti olarak bu konudaki kararlılığımızı yenilemek isteriz" ifadelerini kullandı.

Bakan Andrews'in bu açıklaması, Djokovic krizinin büyüyeceğinin göstergesiydi.

HAVALİMANINDA BİR ODAYA ALINDI SAATLERCE SORGULANDI! TELEFONA BİLE İZİN VERİLMEDİ

Yazının Devamını Oku

Premier Lig'de Omicron krizi! Futbolda yeni tartışma: Aşısız futbolcu transfer edilir mi?

23 Aralık 2021

Dünya futbolunun en üst seviyesi olarak görülen İngiltere Premier Lig'de derin bir koronavirüs krizi yaşanıyor. Lig yönetiminden yapılan son açıklamada kulüplerdeki pozitif vakaların toplam 90'ı aştığı ifade edilmişti. Bu seviye, pandeminin başlangıcından bu yana en yüksek pozitif vaka seviyesi olarak kayıtlara geçmiş durumda.

MAÇLAR ERTELENİYOR, FİKSTÜR SIKIŞIYOR

20 takımla oynanan Premier Lig'de fikstür sezon başında belirleniyor. Bunun yanı sıra İngiliz futbolunun geleneksel organizasyonları olan Federasyon Kupası (FA Cup) ve Lig Kupası maçlarının da oynanacağı haftalar yine sezon başında belirleniyor.

Premier Lig'de şu ana kadar 11 maç ertelenmiş durumda ve pozitif vakaların seyrine bakılırsa ertelemeler daha da artacak. FA Cup ve Lig Kupası fikstürünün de gelmesiyle ertelenen maçların ne zaman oynanacağı soru işareti haline geldi. 

"DURUM TEHLİKELİ, LİGİ DURDURALIM"

Geçtiğimiz günlerde bazı takımlardan durumun tehlikeli bir noktaya gittiği ve bu sebeple ligi durdurmanın ciddi şekilde düşünülmesi gerektiği yönünde açıklamalar gelmişti. Olağanüstü toplantı gerçekleştiren lig yönetimi, 'Devam' kararı aldı.

Brentford menajeri Thomas Frank, konuyla ilgili; "Omicron varyantı dünya çapında orman yangını gibi yayılıyor. Ondan korunmak için elimizden gelen her şeyi yapmamız gerekiyor. Antrenman sahalarını 3-4 veya 5 günlüğüne kapatarak çok şey yapabileceğimizi düşünüyorum ve sonra tekrar gidebiliriz." ifadelerini kullanmıştı.

Van Dijk, Fabinho gibi oyuncuları koronavirüse yakalanan Liverpool'da menajer Jürgen Klopp ise devam etme taraftarı olduğunu söyledi.

Yazının Devamını Oku

Futbolda dengeleri değiştirecek adım... Newcastle United'ı Prens Selman döneminde neler bekliyor?

8 Ekim 2021

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, 1,5 yıllık çetrefilli süreç sonucunda Newcastle United'ı satın aldı. Prens Selman'ın başkanlık ettiği Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu önderliğindeki konsorsiyum, İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ı satın aldı.

14 YILLIK ASHLEY DÖNEMİ 350 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA SON BULDU

Newcastle United'dan yapılan resmi açıklamada Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu, Reuben Ailesi ve Amanda Stevaley'den oluşan konsorsiyumun kulübü 350 milyon Euro bedelle satın aldığı ifade edildi.

Newcastle United'ın 14 yıllık sahibi İngiliz milyarder Mike Ashley, 1,5 yıldır devam eden süreç sonunda cebine 350 milyon Euro'yu koyarak kulübü yeni sahiplerine devretmiş oldu.

TARAFTARLAR KUTLAMA YAPTI

Arap sermayesi önderliğindeki konsorsiyumun kulübü satın almasının resmen açıklanmasından sonra Newcastle United taraftarları, St. James' Park'ta akşam boyunca kutlama yaptı.

%80'İ PRENS SELMAN'IN OLACAK

Yazının Devamını Oku

Tokyo 2020'de Simone Biles, mental sorunlar sebebiyle finalden çekildi! Naomi Osaka detayı... Sporda mental sağlık probleminin sebebi ne?

28 Temmuz 2021

Spor Arena - Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda son iki güne Simone Biles damgasını vurmuş durumda. 2016 Rio'ya aldığı 4 altın madalyayla damga vuran Biles, bu kez çekildiği iki yarışmayla gündem oldu. Biles, dün yapılan takım yarışmasında atlama masasındaki performansı sonrasında mücadeleden çekilmişti. ABD takımı, Biles'ın yokluğunda altın madalyayı Rusya'ya kaptırdı ve gümüş madalyada kaldı.

İLK AÇIKLAMA: SAKAT OLDUĞU İÇİN ÇEKİLDİ

ABD Cimnastik Takımı'ndan takım finali sırasında yapılan açıklamada Simone Biles'ın ayak bileğinde bir sakatlık olduğu ve bu yüzden yarışmadan çekildiği açıklandı. ABD basınından bazı kurumlar ise 24 yaşındaki yıldız sporcunun mental problem sebebiyle yarışmadan çekildiğini iddia etti.

GERÇEĞİ BILES AÇIKLADI: SAKAT DEĞİLİM

Simone Biles hakkındaki bilmece, yıldız cimnastikçinin gümüş madalya sonrası düzenlenen basın toplantısında çözüldü.

Biles basın toplantısında şunları söyledi:

Sakatlığım yok. Zihinsel olarak gergindim, ilk hareketin ardından farklı duygular içerisine girdim. Yarışmanın devamında sakatça bir şey yapıp arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkarmak istemedim. Harika bir iş yaptılar ve olimpiyat gümüş madalyası kazandılar. Hepsini tebrik ediyorum. Farklı bir zamandayız, farklı bir olimpiyat geçiriyoruz. Zor ve uzun bir olimpiyat süreciydi. Farklı değişkenler var ve her zamanki gibi eğlenmediğimi hissediyorum. Bu yüzden biraz arkama yaslanıp mental olarak dinlenmeye ihtiyacım var. Mental sağlığı ilk sıraya koyuyorum. Yaptığınız spordan keyif almıyorsanız başarılı olamazsınız. Kendinize odaklanmanız gerekir.

Yazının Devamını Oku

Son dakika... Christian Eriksen'in hayati mücadelesine Simon Kjaer damgası! Önce ilk yardım yaptı, sonra eşine destek oldu

14 Haziran 2021

Son dakika.. EURO 2020'nin henüz ikinci gününde korkunç bir olay yaşandı. Turnuvadaki ikinci maçında Finlandiya ile karşılaşan Danimarka'nın dünyaca ünlü futbolcusu Christian Eriksen, maçın 42. dakikasında fenalaşarak bir anda yere yığıldı.

Eriksen'in yerde hareketsiz yattığını gören Danimarkalı futbolcular, sağlık görevlilerine işaret etti. Oyunu durduran hakem Anthony Taylor da görevlileri hızlı bir şekilde sahaya davet etti.

İLK MÜDAHALE SIMON KJAER'DEN

Eriksen'in yanına sağlık görevlilerinden önce gelen Danimarka kaptanı Simon Kjaer, oyuncuyu yan yatırıp, dilinin boğazına kaçmaması için ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık görevlileri Eriksen'e müdahale ederken o anları yakından izleyen takım arkadaşlarını mesafeli durmaları yönünde de uyardı.

DANİMARKALI FUTBOLCULARDAN MAHREMİYET DUVARI

Dünyada milyonlarca kişinin canlı yayında izlediği bu anlarda Danimarkalı futbolcular, Delaney ve Kjaer'in etrafında deyim yerindeyse bir mahremiyet duvarı oluşturdu.

ERIKSEN'E KALP MASAJI

Yazının Devamını Oku

Avrupa Süper Ligi'ne Galatasaray da mı katılacak? Ünal Aysal'ın 9 yıllık hayali! Ali Koç bugünü işaret etmişti...

19 Nisan 2021

Spor Arena - Avrupa Süper Ligi; İngiltere'den Arsenal, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Tottenham Hotspur, İtalya'dan Milan, Inter ve Juventus, İspanya'dan Atletico Madrid, Barcelona ve Real Madrid'in katılımlarıyla dün gece resmen kuruldu.

KURUCU KULÜP SAYISI 15 OLACAK, 20 TAKIMLA OYNANACAK

Kulüplerin internet sitelerinden ayrı ayrı yaptıkları ortak açıklamalar ışığında Avrupa Süper Ligi'nin en kısa sürede başlaması planlanıyor. 12 kurucu kulübe 3 kurucu kulübün daha katılacağının ifade edildiği açıklamada Süper Lig'in 20 takımla oynanacağı belirtildi.

KULÜPLERE 3,5 MİLYAR EURO

Açıklamada, kurucu kulüplerin, birkaç yıldır Avrupa'daki müsabakaların kalitesini ve yoğunluğunu iyileştirme, en iyi kulüplere ve oyuncularına düzenli olarak rekabet etmelerini sağlayacak bir format oluşturma hedefinde olduğu aktarıldı. Ayrıca kurucu kulüplere toplam 3,5 milyar avro ödeneceği ifade edildi.

TFF'den açıklama: Avrupa Süper Ligi girişimi asla kabul edilemez!

ÜNAL AYSAL 9 YIL ÖNCE BU FİKRİ ORTAYA ATMIŞTI

Yazının Devamını Oku

Cenk Tosun'un sakatlığı, Beşiktaş'ın yanı sıra Milli Takım'ı da vurdu! Şenol Güneş kimi çağıracak?

12 Nisan 2021

Cenk Tosun, BB Erzurumspor maçında yaşadığı sakatlıkla Süper Lig'de sezonu kapattı. İyileşmesi 6-7 ayı bulabilecek Cenk Tosun, A Milli Takımımızın katılacağı EURO 2020'yi de kaçıracak. 11 Haziran'da İtalya - Türkiye arasında oynanacak açılış maçıyla başlayacak olan EURO 2020, 11 Temmuz'daki final mücadelesiyle sona erecek.

A Milli Takımımız, 11 Haziran'da İtalya ile Roma'da, 16 Haziran'da Galler ve 20 Haziran'da İsviçre ile Bakü'de karşı karşıya gelecek.

Cenk Tosun'un sakatlığı, Milli Takım'ın kağıt üzerinde en alternatifsiz bölgesi olarak görülen forvet rotasyonuna ağır bir darbe oldu. Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde oynanan Hollanda, Norveç ve Letonya maçları için açıklanan kadroda forvet olarak Burak Yılmaz, Enes Ünal, Kenan Karaman ve Cenk Tosun yer almıştı.

BURAK YILMAZ ALTERNATİFSİZ

Milli Takım'ın Hollanda maçında hat-trick yapan, Letonya maçında da golünü atan Burak Yılmaz, bunun yanı sıra Fransa Ligue 1'de sergilediği performansla da yaşına rağmen formunun zirvesinde olduğunu gösteriyor.

35 yaşındaki milli golcü, bu sezon Lille formasıyla çıktığı 27 maçta 12 gol atıp 4 asist yaptı. Burak, Milli Takım'la çıktığı 3 maçta da 4 gol atmayı başardı.

Yazının Devamını Oku

Lazio'da gündem Vedat Muriqi! Juventus yenilgisi sonrası taraftar ikiye bölündü: 'Türkiye'ye gönderebilsek...'

7 Mart 2021

Spor Arena- Allianz Stadyumu'nda Correa'nın golüyle öne geçen Lazio, Rabiot ve Morata'nın iki golüne engel olamayıp sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrıldı. Juventus'ta milli futbolcu Merih Demiral 90 dakika forma giydi. Torino ekibinde maça sürpriz bir şekilde yedek başlayan Cristiano Ronaldo ise 69. dakikada oyuna dahil oldu.

VEDAT MURIQI'NİN 82'DE OYUNA GİRMESİ TEPKİ ÇEKTİ

Juventus'a yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını zora sokan Lazio'da Vedat Muriqi'in 82. dakikada oyuna alınması tepki çekti.

Sosyal medyada ve Lazio taraftar forumlarında teknik direktör Simeone Inzaghi'nin Vedat Muriqi'e yeterince süre vermemesi eleştirildi.

'O KADAR PARA VERDİĞİN GOLCÜYÜ NEDEN DAHA ERKEN ALMIYORSUN'

Lazio'nun maçla ilgili paylaşımının altına gelen yorumların birinde; 'Yaklaşık 20 milyon Euro verdiğimiz adama sadece 8 dakika mı süre verdik? Bu kadar zengin miyiz gerçekten?' şeklinde ifadeler yer aldı.

Bir diğer yorumda ise; 'Muriqi için kadar para verdik. 3-1 gerideyken ve gol lazımken neden sadece son 8 dakikada oyuna aldık' denildi.

Yazının Devamını Oku

Dünyanın konuştuğu trafik kazası sonrası kahreden detay! 'Tiger Woods bir daha...'

25 Şubat 2021
Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, Los Angeles yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Ayağında kırıklar bulunan 45 yaşındaki efsanenin son durumuyla ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Aracının taklalar atarak yolun yanındaki alana düştüğü kazanın da detayları ortaya çıktı.
Yazının Devamını Oku

300 bin Euro'ya Hatayspor'a gelip 8 milyon Euro'ya giden golcü: Aaron Boupendza

24 Şubat 2021
Hatayspor'un sezon başında 300 bin Euro maliyetle kadrosuna kattığı Gabonlu golcü Aaron Boupendza, Rusya Premier Lig ekibi Krasnodar'a gidiyor. Sezonu Hatayspor'da tamamlayacak olan 24 yaşındaki golcü, Süper Lig'de çıktığı 23 maçta 18 gol atmış ve transferde dikkatleri üzerine çekmişti. Peki 300 bin Euro'ya gelip 8 milyon Euro'ya transfer yapacak olan Boupendza'nın hikayesi ne? Spor Arena olarak Gabonlu golcünün kariyer hikayesini sizler için derledik...
Yazının Devamını Oku

Rafael Nadal'ın inanılmaz laneti! Onu eleyenin yüzü gülmüyor...

19 Şubat 2021

Fatih Gider - Spor Arena / 2001 yılında teniste profesyonel olan ve 20 yılı aşkı süredir sayısız başarı elde edip inanılmaz bir kariyer hikayesi yazan Rafael Nadal'ı bir grand slamde elemeyi başaran rakipleri, o turnuvada çok da uzun soluklu mücadele edemiyor.

2003 yılından bu yana 19 grand slamde Nadal'ı eleyen rakibi sonraki turda elendi.

İşte 2003 yılından bu yana grand slam turnuvalarında Rafael Nadal'ı eleyen isimler ve sonraki turdaki akıbetleri

2003 Wimbledon
3. turda Paradorn Srichapan'a kaybetti.
Srichapan 4. turda Andy Roddick'e yenildi.

2004 Avustralya Açık

Yazının Devamını Oku

Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in bonservisi ile ilgili bomba iddia! İşte transfer hikayesi

16 Şubat 2021

Fatih Gider / Spor Arena Galatasaray formasıyla Süper Lig'de çıktığı 3 maçta 3 gol atan, Türkiye Kupası'nda Alanyaspor maçını da boş geçmeyen 23 yaşındaki Mohamed, kısa sürede Sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi olmuş durumda.

FİLM GİBİ TRANSFER HİKAYESİ

1. BÖLÜM: 2019 AFRİKA U23 FUTBOL ŞAMPİYONASI

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 9 Ocak'ta oynanan Gençlerbirliği maçının ardından Mostafa Mohamed'in ismini ilk kez zikretmiş ve 23 yaşındaki futbolcu ile ilgilendiklerini söylemişti.

Mohamed transferinin hikayesi bu açıklamayla başlamadı. 2019 U23 Afrika Uluslar Kupası'nı Türkiye'den canlı takip eden tek scout ekibi Galatasaray'dandı. Mısır'ın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada şampiyon Mısır olmuş, Mostafa Mohamed ise 4 golle turnuvayı gol kralı olarak tamamlamıştı. Scout raporlarında Fatih Terim'in önüne Mostafa Mohamed ve yine daha önce Galatasaray'a transfer olan Nijeryalı Valentine Ozornwafor gelmişti.

Galatasaray'ın Mostafa Mohamed sevdası 2019 Kasım'ında başladı ancak o dönemde Mısır ile Türkiye arasındaki siyasi gerilim sebebiyle transferde bir adım atılmadı.

2. BÖLÜM: FENERBAHÇE'NİN İLGİSİ VE MOHAMED'İN AVRUPA HEDEFİ

Yazının Devamını Oku

Galatasaraylı Omar Elabdellaoui'nin yürek burkan hikayesi! Down sendromlu oğlunu eğlendirmek için...

1 Ocak 2021

Fatih Gider / Spor Arena- Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında elinde havai fişek patlaması sonucu yaralanıp hastaneye kaldırılmıştı. Yılbaşında evde çocuklarını eğlendirmek için havai fişek düzeneği alan Omar Elabdellaoui'nin ellerinde ve göz çevresi kritik olmak kaydıyla yüzünden yaralandığı ifade edildi.

Omar Elabdellaoui'nin Olympiakos'ta forma giydiği dönemde ülkesi basınına verdiği bir röportaj ortaya çıktı. İşte Omar'ın duygusal hikayesi...

OMAR'IN YÜREK BURKAN HİKAYESİ: DOWN SENDROMLU ÇOCUĞUN KAHRAMAN BABASI

Omar Elabdellaoui, Kasım 2019'da Olympiakos'ta forma giydiği dönemde ülkesinin TV2 isimli basın kuruluşundan Daniel Sannum Lauten ve Trine Melheim Naess'e Atina'daki evinin kapılarını açmış ve özel hayatının ve futbolculuk kariyerinin bilinmeyen yönlerini anlatmıştı.

OSLO - MANCHESTER YOLCULUĞU

Fas'tan Norveç'e göç eden bir ailenin Norveç'in başkenti Oslo'nun Sagene isimli mahallesinde doğan bir çocuğu olan Omar, 16 yaşında yine Oslo'nun Skeid takımında futbola başladı. 3. ligde mücadele eden takımında dikkatleri çeken genç Omar, 2008 yılında Manchester City altyapısına transfer oldu ve profesyonel futbolculuk yolculuğu bu şekilde başladı.

Omar, Manchester City serüvenini şu sözlerle anlatıyor;

Yazının Devamını Oku