Bandırmaspor’un galibiyetleri devam ediyor

LİGE 2 maç üst üste galibiyetle başladıktan sonra üst üste 3 mağlubiyet alan Bandırmaspor geçen hafta 3-’lik Manisa galibiyetiyle kendine gelince evinde oynadığı Altınordu maçından da 2-1 galip gelerek seriyi sürdürdü.

Haberin Devamı

Maça daha ilk dakikalarda baskı yaparak oyuna başlayan Bandırmaspor ilk tehlikeli hücumdan boş dönünce hücumlarını çoğaltmaya kalkması olumluydu.
İki takım da hücumu düşünüyor, hızlı oyunlarıyla bir an önce gol atmak istiyordu.
Bandırmaspor hızlı oyunuyla sık sık gol pozisyonuna girince taraftarlar da coşuyor, takımlarını coşturuyordu.
Bu arada Pucka çok iyi getirip boş kaleye yuvarladığı topu Altınordu oyuncuları yerinde hareketle golü önlediler. Ardından Bandırmaspor çok iştahlı ve istekli oyunu maçı zevkli hale getiriyordu.
Seyircinin de yoğun desteği ile Bandırmaspor müsait pozisyonlara da giriyordu.
Manay’ın sert şutunu çok gol pozisyonlarını da başarıyla önleyen Ali Emre mutlak golü hatta birçok golü önledi diyebiliriz.
*
Bandırmaspor özellikle 25. dakika ve sonrasında yakaladığı gol pozisyonlarını peynir-ekmek gibi harcamaya başladı.
Altınordu da az ama müsait gol pozisyonlarına girmesine rağmen bordo beyazlı ekip 30. dakikaya kadar oyun hızından hiç kaybetmedi ve gol pozisyonlarına girdiler derken işte Landel ‘ben buradayım’ dedi. Geçen hafta da takımının gollerini atan Landel 40. dakikada kalabalık içinde yakaladığı topu düzgün bir vuruşla kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü atmakta gecikmedi.

Haberin Devamı

BANDIRMA İKİNCİ YARI GERİYE YASLANDI

İkinci yarıda genelde ilk yarının hızlı oyunu olmasa yine de çekişmeli ve genelde Altınordu’nun beraberlik golünü aramasıyla geçti.
Konuk ekibin yoğun baskısı nedeniyle bordo beyazlı ekip geriye yaslanmaya başladı.
Eylül sıcağında ikinci su molası verilmesi kaçınılmazdı. Su molasından sonra dakikalar ilerledikçe Altınordu’nun baskısı giderek artmaya başladı. Bunun sonucu istediği gole kavuşan İzmir ekibi beraberliği sağladı ama gününde olan Bandırmaspor’un Doğan Can ile attığı galibiyet golüne engel olamayınca sevinci 4 dakika sürdü. Bandırmaspor 2-1’lik galibiyetle haftayı kârlı kapatan takım oldu.

Yazarın Tüm Yazıları