Soma için feda olsun

FAKAT; Ligin başlamasına kısa bir süre üst düzey takımlarla yaptığı maçlarda üstünlük sağlayamayan bu şampiyon takım, oynadığı maçlar her ne kadar da hazırlık için olsa da gerek savunmada gerek orta sahada problemler yaşıyor.

Haberin Devamı

Sayın Başkan’ın dünkü açıklamaları sanırım biraz buna da işaret ediyordu. Fakat hedefin 4. yıldız olduğu bir sezon öncesi Ersun Yanal ve Aziz Yıldırım arasında bazı polemiklerin ortaya çıkartılması ve arkasından Yanal’ın bunu twitter’dan (!) yalanlaması ya gerçekten bir sorun olduğunu ya da bir sorun olacağına işaret ediyor. Bu açıklamalardan sonra anlamı büyük bu turnuvada alınan mağlubiyet de bunu perçinliyor.
Yıldırım’ı iyi tanıyanlardan biriyim. Kulübün başarısı için elinden geleni ardına koymayacak bir karakterdir. Dünkü konuşmasının satır araları sanırım takımı yönetenlere ve bazı oyunculara ihtardır. Yıldırım’ın sezon öncesi böyle bir toplantı yaptığını ve bazı uyarılarda bulunduğunu hatırlamıyorum. Bu arada Soma için kol kola oturan F.Bahçe ve Beşiktaşlıları alkışlıyorum. Beşiktaş’ı alkışlayan ve stada misafir olarak gelen Beşiktaşlılara olumsuz tezahüratta bulunanları ıslıklayan Fenerbahçe taraftarını ayakta alkışlıyorum.

Yazarın Tüm Yazıları