Yenilikler kapımızda

Salı günü oluşacak Merkür-Güneş etkileşimi dileklerimizi, perşembe günkü yeniay da yenilikleri beraberinde getirebilir... Özellikle Kova burcu olanları harika bir hafta bekliyor.

Haberin Devamı

Yenilikler kapımızda

Haftaya Venüs ile Uranüs arasındaki sert etkileşimle başlıyoruz. Pazartesi ve salı günü estetik-güzellikle ilgili konular için gökyüzü pek uygun değil. Aynı şekilde ilişkilerde de asilik yapabiliriz. Bunun dışında salı günü oldukça özel bir gün. Özellikle 15.48 ile 16.10 arası Merkür, Güneş’in kalbinde olacak. Bu saat diliminde aklınızdan geçirdiklerinize dikkat edin, gerçekleşebilir. Çarşamba günü Merkür’le Mars arasındaki sert görünüm nedeniyle ifadelerimize, kelimelerimize çok dikkat! Kimseyle tartışmamaya özen gösterin. Perşembe günü Kova burcunda oldukça güçlü bir yeniay meydana geliyor. Hayatımızın birçok alanında yenilikler yapmak ve özgürleşmek isteyeceğiz.

Haberin Devamı

Yenilikler kapımızda

Tabii Merkür’ün retro olduğunu unutmadan, dijital alandaki planlarımızı 25 Şubat’tan sonraya bırakmalıyız. Cuma günü Venüs ve Jüpiter birlikte hareket edecek. Hem güzelleşme hem yatırımlar konusunda olumlu gelişmeler var.

Yenilikler kapımızda

Cumartesi de Venüs ve Merkür birlikte hareket edecek. Hoş sohbetler çevirmek, mutluluk verici haberler almak-vermek için çok güzel bir gün...

Yenilikler kapımızda

Uranüs’le Venüs arasında sert etkileşim var. Kalp kırmamaya özen göstermeli... Öte yandan Merkür retrosu devam ettiği için teknolojik aksaklıklara dikkat!

BU HAFTA EN ÇOK SOSYAL İLİŞKİLER GÜNDEMDE
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu hafta Kova burcundaki yeniayla gündeminizde daha çok sosyal ilişkileriniz olacak. Sosyal hayatınıza çekidüzen vereceksiniz. Dostlarınızdan fayda görebilirsiniz ama bazı gecikmeler olabilir. Parasal konularda hafta boyunca dikkatli olmalı, gereksiz hayallerin peşinden sürüklenmemelisiniz.

Haberin Devamı

BU ARALAR PATRONUNUZLA DİDİŞMEYİN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Kova burcundaki yeniayla iş ve kariyer konularında kendinize çekidüzen vereceksiniz. Bu alanda yeni kararlar alabilirsiniz ama uygulamaya geçmek için acele etmeyin. Hafta boyunca işverenlerinizle didişmemeye özen gösterin. Gereksiz ağız dalaşına girmeyin.

HAREKETE GEÇMEK İÇİN 25 ŞUBAT’A KADAR BEKLEYİN
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Yeniayla hayattan beklentilerinizi ve hedeflerinizi sorgulayacaksınız. İnandığınız fikir ve düşünceleri ciddi bir şekilde sorgulayabilirsiniz, hedeflerinize bir düzenleme getirmeniz gerekebilir. Yeni bir eğitim veya yolculuk planlayabilirsiniz ama harekete geçmek için 25 Şubat’a kadar beklemekte fayda var.

Haberin Devamı

DOSTLARINIZLA İLETİŞİMDE KİMSEYİ KIRMAYIN
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Haftaya Kova burcundaki yeniayla başlıyoruz. Parasal konular sıkça gündeminizde olacak. Bir taraftan borçlarınız ve ödemeleriniz konusunda kendinize çekidüzen verirken diğer yandan finansal destekleri de rahatlıkla alabileceksiniz. Dostlarınızla iletişime dikkat, kimseyi kırmamaya özen gösterin.

TÜM PLANLARINIZIN İPLERİ BİR BAŞKASINA BAĞLI AMA...
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yeniayla birlikte bu haftanın ana teması ilişkiler ve ortalıklar. Tek başınıza hareket etmenin zor olduğu bir süreçten geçiyorsunuz. Tüm planlarınızın ipleri hep bir başkasına bağlı. Endişe etmeyin, gerekli desteği alabileceksiniz. İlişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili acele kararlar vermeyin.

Haberin Devamı

BU HAFTA ÇOK KOŞTURUP YORULACAKSINIZ
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Hafta boyunca sağlığınıza özen gösterin. Yeniay sağlık ve gündelik işleri temsil eden alanda meydana geliyor. Bu hafta çok koşturacak ve çok yorulacaksınız. Beklemediğiniz işlere hazır olun. Birlikte çalıştığınız kişiler, yardımcılarınız, iş arkadaşlarınızdan büyük fayda ve destek görebileceksiniz.

ESKİ AŞKLAR KAPINIZI YENİDEN ÇALABİLİR
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Kova burcundaki yeniay aşk ve risklere işaret eden alanda meydana geliyor. Ama ihtiyacınız olan şey aslında biraz dinlenmek ve size keyif veren konulara yönelmek. Eski aşklar kapınızı yeniden çalabilir. Yatırımlar konusundaysa ekstra dikkatli olmalısınız, finansal riskler almayın.

Haberin Devamı

NETLEŞMEK ZOR, KENDİNİZE BİRAZ ZAMAN TANIYIN
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Aile ve gayrimenkul konularıyla çok daha yakından ilgilenmeye başlıyorsunuz. Yalnız bu alanda kafanız biraz karışabilir. Merkür retrosunun hâkim olduğu bir ‘Kova yeniayı’ olacak bu hafta. Netleşmek zor, kendinize biraz zaman tanıyın. Arkadaşlıklar ve özel ilişkilerde tartışmalardan uzak kalın.

ZİHNİNİZİN İÇİNDE ADETA FIRTINALAR ESECEK
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Sürekli iletişim halinde olacağınız bir yeniayla haftaya başlıyorsunuz. Zihninizin içinde adeta fırtınalar esecek. İletişim ve ifade hızınıza yetişmek kolay değil. Kafanızda bir dolu proje, hatta satmak istediğiniz fikirleriniz olabilir ama hayata geçirmek için ay sonunu beklemenizi tavsiye ederim.

HIZLI KARAR VERMEDEN AKILLICA ADIMLAR ATIN
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Kova burcundaki yeniayla hayatınızda parasal konular hız kazanırken kafanız da aynı hızda karışabilir. Finansal konularda harika haberler ve tekliflerle karşılaşabilirsiniz fakat Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın. Hızlı ve dürtüsel kararlar vermeden akıllıca adımlar atmakta fayda var.

BU SİZİN HAFTANIZ, HAREKETE GEÇME ZAMANI
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Bu hafta burcunuzda bir yeniay meydana geliyor. Bu hafta sizin haftanız! Artık harekete geçme, yola koyulma zamanı. İşler, fikirler, ilişkiler, kariyer aynı anda harika gelişmelerle hareketleniyor. Merkür de burcunuzda geri harekette, birilerine söz verirken tutup tutamayacağınıza dikkat etmelisiniz.

ENERJİ ÇALIŞMALARI YAPMAK İÇİN İDEAL GÜNLER
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Kova burcundaki yeniayla kabuğunuza çekilebilir ve izole olmak isteyebilirsiniz. Hafta boyunca terapi almak, enerji çalışmaları yapmak ve yapmak istediklerinizi planlamak için şahane zamanlardasınız. Bu zamanı biraz dinlenerek, biraz da plan yaparak değerlendirebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları