Venüs ayaklarınızı yerden kesecek

Aşkın gezegeni Venüs, Balık burcuna geçiyor. İlişkilerin adeta rengi değişecek; daha sezgisel, yumuşak iletişim zamanı başlıyor. Bu dönem bakım, güzellik, yaratıcılık gibi konular için de çok uygun.

Haberin Devamı

Venüs ayaklarınızı yerden kesecek

HaftanınÂilk günü Ay’ın Yengeç burcundaki seyahatiyle geçecek. Eve dair uÄŸraÅŸlar, aileyle birlikte olmak, kendinizi güvende hissetmek önemli olacak. Yarın bazı yatırım araçlarıyla da ilgilenebilirsiniz. Salı günü Mars ile Plüton arasındaki dinamik görünüm etkin olacak. Oldukça güç içeren bir etkisi  olduÄŸu için kavgadan, çatışmadan uzak durmak gerek. Yürümeyen ve eskimiÅŸ iliÅŸkileri veya hayat kalıplarını sona erdirmek için gereken cesareti bulabilirsiniz.

Venüs ayaklarınızı yerden kesecek

Haberin Devamı

Çarşamba günü Güneş ile Uranüs arasında destekleyici bir konumlanma olacak. Ufak tefek iş fırsatları çıkabilir; kariyerle ilgili konularda hızlı kararlar alabileceksiniz. Perşembe Venüs, Balık burcuna geçecek ve 21 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek.

Venüs ayaklarınızı yerden kesecek

İlişkilerin rengi değişiyor; daha romantik, sezgisel, yumuşak, ayaklarınızı yerden kesecek ilişkiler zamanı başlıyor. Bu dönem estetik, güzellik, yaratıcılık gerektiren her türlü konu için de çok uygun. Cuma günüyse Ay günün büyük bir çoğunluğunu Aslan burcunda geçirecek. Onaylanmak, fark edilmek önemli olurken egosu yüksek kişilerle de bir araya gelebilirsiniz.

Hafta sonu Başak burcunda dolunay meydana gelecek. Zamanınızı temizlikle, el oyalayan uğraşlarla, çekmeceleri, bilgisayarınızı, telefonunuzu düzenlemekle geçirebilir, çok fazla iş yapabilirsiniz. 

YETÄ°ÅžTÄ°RMENÄ°Z GEREKEN Ä°ÅžLER SIRADA
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle ilişkiler, aşk konusunda 21 Mart’a kadar her şeyin durağan olduğu bir dönem yaşayabilirsiniz. Mutluluk kendinize zaman ayırmaktan geçiyor. Zaten Başak burcundaki dolunayla pek öyle aşka meşke de vaktiniz olmayacak. Yetiştirilmesi gereken işlerle uğraşacaksınız. 

Haberin Devamı

MÜŞKÜLPESENT DAVRANMAYIN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Hem Venüs’ün Balık burcuna geçişi hem de Başak burcundaki dolunay size yarayacak. Bir yandan aşk, bir yandan sosyal ilişkiler derken oldukça verimli zaman geçireceksiniz. Dostlarınızdan fayda görebilirsiniz. Aşk hayatınızda da canlanma var. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz ama müşkülpesent davranmayın. 

İŞTE TAKDİR GÖRÜP MUTLU OLACAKSINIZ
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Sizin için mutluluğun yolu başarıdan geçmeye başlıyor. Venüs 21 Mart’a kadar işinizde takdir görmenize yardımcı olacak. İş teklifleriyle de karşılaşabilirsiniz. Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla evinizi ve yaşadığınız yeri düzenlemek, yeni eşya almak, taşınmak için de uygun zaman. 

Haberin Devamı

SEYAHAT PLANLAYIP ETRAFI DÃœZENLEYEBÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Haftayı seyahat planlamak, okumak, öğrenmek, yeni eğitimlere başlamak, telefon ve bilgisayarınızdaki gereksiz olan resim, müzik, videoları temizlemekle geçirebilirsiniz. Venüs nedeniyle de seyahatler organize edebilir, kendinizi güzelleştirebilir, yeni bir tarz belirleyebilir ya da kendinize bakım yaptırabilirsiniz.  

MADDİ ANLAMDA BEREKETLİ BİR DÖNEM
Aslan (23 Temmuz-22 AÄŸustos)

Başak burcunda meydana gelecek olan dolunayın ana konusu para. Kazançlarınızı arttıracak adımlar atabilir , gereksiz alışverişlere son verebilirsiniz. Venüs’ün Balık burcundaki seyriyle eşinizin finansal koşullarında iyileşmeler olabilir. Maddi anlamda bereketli bir döneme giriyorsunuz.. 

Haberin Devamı

BU HAFTA SÄ°ZÄ°N HAFTANIZ!
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Burcunuzda bir dolunay meydana geliyor ve işin içinde bir de Venüs var. Bu hafta sizin haftanız! Eğer yalnızsanız bu dolunay size uzun sürecek olan bir ilişkinin kapılarını açabilir. Mevcut ilişkiler daha romantik, sevecen olmaya başlıyor. Bu dönem, özellikle de 21 Mart’a kadar kazançlı ortaklıklar kurabilirsiniz. 

Ä°ÅžYERÄ°NDE GÃœZEL GELÄ°ÅžMELER VAR
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Hareketli bir hafta. Başak burcundaki dolunayla birlikte hayatınıza çekidüzen vermek, fazlalıkları atmak, kullanmadığınız eşyaları toparlamak için uygun olacak. Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle de mutluluk ve keyif alacağınız iş gelişmeleri, birlikte çalıştığınız kişilerle oldukça verimli bir iş süreci sizleri bekliyor. 

Haberin Devamı

ROMANTİK BİRLİKTELİKLERE YELKEN AÇIYORSUNUZ
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Aşktan yana bir diğer şanslı burç da sizlersiniz bu hafta! Venüs aşk evinize giriyor ve 21 Mart’a kadar kalacak. Artık yalnızlığa son! Oldukça romantik ve duygusal birlikteliklere yelken açıyorsunuz. Başak dolunayıyla bilirlikte uzun süredir görüşmediğiniz, ihmal ettiğiniz dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. 

AÄ°LE VE SEVDÄ°KLERLE MUTLU ZAMANLAR
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bu hafta ev ve iş arasındaki dengeyi bulmakla geçecek. Bir yandan düzenlenmesi gereken işler ve sürekli iş çıkartan patronlar ve diğer yanda, belki evinizde tadilat... Ailenizle mutlu geçireceğiniz zamanlar artıyor. Diğer yandan iş başvurularınız varsa bunların cevapları da yolda, geliyor.  

YAKINLARINIZLA SAMÄ°MÄ° Ä°LÄ°ÅžKÄ°LER
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Venüs’ün burç değiştirip Balık burcuna geçişiyle birlikte yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, komşularınızla çok daha yakın ve samimi ilişkiler geliştireceksiniz. Onlarla birtakım planlar yapabilirsiniz. Yine bu dönemde, yani 21 Mart’a kadar sözleşmeler ve anlaşmalar konusunda oldukça keyifli anlar yaşayabilirsiniz.  

KAZANÇLARINIZIN ARTTIĞI, İYİ BİR DÖNEM
Kova (22 Ocak-18 Åžubat)

Bu hafta hem Venüs hem de dolunayın etkisi finansal alanlarınıza düşüyor. Bir yandan kazançlarınız artmaya başlayıp parasal konularda güzel gelişmeler yaşanırken diğer yandan kredilerle ilgili araştırmalarınız varsa güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizler için yatırım haftası! 

ŞİMDİ AŞK SİZİN PEŞİNİZDE KOŞACAK
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Venüs burcunuzda hareket etmeye başlıyor ve 21 Mart’a kadar devam edecek. Bu zamana kadar siz aşkın peşinde değil, aşk sizin peşinizde koşacak. Venüs, hayatınızı ve sizi güzelleştirmeye geliyor. Başak burcundaki dolunay da ilişkiler alanınıza düşüyor, aşk ve ilişkiler konusunda on numara beş yıldız bir hafta. 

Yazarın Tüm Yazıları