Vallahi çok zor bir hafta!

Yılın en zor haftalarından birine giriyoruz, hazır olun! Duygusal meseleleri halletmek için hiç uygun bir zamanda olmayacağız. İş yapmalı, iş konuşmalıyız. Bu hafta için en önemli tavsiye şu: “İki kere düşünün, bir kere konuşun!”

Haberin Devamı

Hafta boyunca Satürn’ün zor açıları olacak. Bunlar genel olarak engeller, sorunlar, gecikmeler, şanssızlıklarla ilgili. Hafta boyunca olmayan şeyleri oldurmak için çok uğraşmamalı. Yılın en zor haftalarından biri...

Vallahi çok zor bir haftaHukuki işler için profesyonel yardım almalı, rüyalarımızın neyi sembolize ettiğini iyi düşünmeliyiz. İşyerinde tartışmalar yaşanabilir.

Pazartesi Ay tüm gün Oğlak burcunda... Duygusal meseleleri halletmek için uygun bir zaman değil. İş yapmalı, iş konuşmalıyız. Aile ilişkilerinde zorlanabiliriz. Risk almayalım. Salı Merkür ve Satürn birlikte hareket edecek. İletişim sorunları ortaya çıkabilir. Kardeşlerle tartışmaya girebiliriz. En anlamlı tavsiyem “İki kere düşün, bir kere konuş” olacaktır. Cüzdanınıza ve değerli eşyalarınıza hâkim olun. Önemli bir işiniz veya yasal konularla ilgili bir gündeminiz varsa profesyonel destek almanızı tavsiye ederim. Çarşamba günü Merkür’le Satürn arasında sert bir görünüm olacak. Bardağın boş tarafından bakmaya meyledeceğiz. Beklenen haberler olumsuz olabilir. Toplantılar sıkıcı geçebilir. İmzalı işler, kontratlar bozulabilir. Perşembe bu kez Mars’la Satürn arasında zorlu bir görünüm olacak. Cesaret gerektiren işlerde başarılı olmak zorlaşacak, gücümüz kısıtlanacak. Otorite figürlerle gerginlikler, problemler meydana gelebilir. Girişimlerimiz engellenebilir. Enerjimiz düşebilir, tembelliğe eğilim gösterebiliriz. Cinsel sorunlar meydana gelebilir. Cuma Güneş’le Neptün arasında üçgen açı oluşacak. Sezgilerinize güvenin, rüyalarınızın neyi sembolize ettiğine dikkat edin. Kariyerinizi ilgilendiren konularda büyük kararlar vermek için pek uygun bir dönem değil. Sessiz sakin bir yere gidip minik bir kaçamak yapmak içinse ideal.

Haberin Devamı

Cumartesi Merkür’le Uranüs karşı karşıya olacak. Elektrik çarpmalarına dikkat! Bilmediğiniz elektronik aletleri tamir etmeye kalkmayın. Trafikte beklenmedik kazalara karşı dikkatli olun. Pazar günüyse Ay, 7.36 ile 17.47 saatleri arasında Balık burcunda boşlukta olacak. Ardından da  Koç burcunda seyahat edecek. Ay’ın boşlukta olduğu zamanlar aslında bir nevi boş işler zamanıdır. Yeni hiçbir işe veya ilişkiye başlamak için uygun değildir. Girişilen tüm işler havada kalır. Ay ilk etkileşimini kurduğu anda bu durum düzelmeye başlar.

Haberin Devamı

Vallahi çok zor bir hafta

SAĞLIK HARCAMALARI ARTABİLİR
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Hem dostluk ilişkilerinde hem de borçlar, krediler, vergilerle ilgili konularda istekleriniz gerçekleşmeyebilir. Yatırım yapmak, kredi çekmek, borç vermek için uygun zamanlar değil. Sağlık harcamalarınız artabilir.

HAYAL KIRIKLIKLARI YAŞANABİLİR
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İlişkiler ve ortaklıklarda engeller, sorunlar ve pürüzlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu alanlardaki talepleriniz reddedilebilir. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler bozulabilir. 

KARŞINIZA ENGELLER ÇIKABİLİR
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Özellikle sağlık, çalışma ortamı, seyahatler, hukuksal konular, yabancılarla yapılan işlerle ilgili krizler, sıkıntılar, problemler yaşanabilir, kötü şans ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu konulardaki istekleriniz gerçekleşmeyebilir.

Haberin Devamı

PROBLEMLER, KRİZLER, ZORLUKLAR...
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Mars’la Satürn arasındaki etkileşim hem özel hayatla ilgili hem de finansal konularda ciddi problemlere, krizlere, zorlanmalara işaret ediyor. İsteklerinize ulaşmak kolay olmayabilir. 

ÖNEMLİ MESELELERDE ŞANSSIZSINIZ
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Hem ikili ilişkiler, ortaklıklar hem de ev, yuva, aileyle ilgili konularda krizlere, problemlere, hastalıklara, kötü şanslara dikkat! Hafta boyunca Hem ikili ilişkiler, ortaklıklar hem de ev, yuva, aileyle ilgili konularda krizlere, problemlere, hastalıklara, kötü şanslara dikkat! Hafta boyunca bu konulardaki girişimlerinizden sonuç elde edemeyebilirsiniz. 

Haberin Devamı

İLİŞKİLERİ DİKKATLİ YÖNETİN
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

İletişimle ilgili konularda ve iş ortamınızda krizler, problemler, kötü şans, engeller söz konusu. İlişkilerinizi dikkatli yönetin. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle papaz olmayın! Araç kullanırken dikkat edin, sinirlenmeyin.

SABIR SINAVINDAN GEÇECEKSİNİZ
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Gökyüzünün iki kötücülü Mars ve Satürn kavga halinde olacağı için maddi konular ve özel hayatınızda bir sabır sınavından geçebilirsiniz. Dürtüsel davranmamalısınız. Maddi konularda büyük beklentilere girmeyin. 

BU HAFTA TAHAMMÜLSÜZ OLABİLİRSİNİZ
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Bu hafta adeta bir ateş topuna dönüşebilir ve tahammülsüz olabilirsiniz. Kazalara, düşmelere karşı dikkat! Ev ve aileyle ilgili meseleleri masaya yatırmak için pek uygun zamanlar değil. Talepleriniz reddedilebilir. 

Haberin Devamı

DEDİKODULAR CANINIZI SIKABİLİR
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Enerjiniz yerinde olmayabilir,
geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Psikolojik olarak takıntılı davranışlardan uzak durmanızda yarar var. Arkanızdan dönen birtakım işler ve dedikodular canınızı sıkabilir. 

BORÇ VERMEYİN, KİMSEYE KEFİL OLMAYIN
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

İşler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Maddi konular yüzünden sevdiklerinizle gerilmeyin. Borç vermek ya da kefil olmak için uygun bir dönem değil. Sosyalleşmek için sandığınızdan fazla harcamanız gerekebilir. 

HEDEFLERE ULAŞMAK KOLAY DEĞİL
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

İş hayatındaki girişimleriniz engellenebilir, hedeflerinize ulaşmak kolay olmayabilir. Yöneticilerinizle ilişkilerinizde ciddi gerginlikler yaşanabilir. Çok fazla eleştiri alabilirsiniz. Stres yönetiminizi çok dikkatli yapmalısınız.

STRES SEVİYENİZ ARTABİLİR
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Ruhsal sağlığınıza dikkat etmeli, psikolojik olarak sizi rahatlatacak konulara yönelmelisiniz. Yurtdışı işlerinde, eğitim, hukuk ve medyayla ilgili konularda engeller, pürüzler çıkabilir. Stres seviyeniz artabilir. 

Yazarın Tüm Yazıları