Sağlam ve kalıcı ilişkiler kurma zamanı

Haftaya Venüs ile Satürn arasındaki güçlü etkileşimle başlıyoruz. Ciddi, uzun soluklu ilişkiler başlatmak, ayrıca özel hayatımızdaki sorunları tespit etmek ve üzerine ciddi konuşmalar yapmak için ideal zamandır. Bu dönem alınacak eşya da yapılan alışveriş de dayanıklı olur.

Haberin Devamı

Çarşamba itibariyle Merkür ile Neptün arasındaki sert kontak devreye girecek. Dalgın ve dikkatsiz hareket edersek eşya kaybedebilir, unutkanlıklara kapılabilir ve yolda yanlış yöne gidebiliriz. Bugün kandırılma, dolandırılma ihtimalimiz de yüksektir. Bir şeylere imza atmadan önce dikkatlice okuyun. Size sunulan, anlatılan, vaat edilen konuların aslını astarını kontrol etmeden hemen inanıp atlamayın. Bankada hesaplarınızla ilgili konularda karışıklıklar çıkabilir, hesap hataları yapılabilir. Bankada, internette şifrelere dikkat! Unutabilirsiniz, kontrolünüz dışında değişebilir. Hafta sonu Merkür ile Pluton arasındaki güçlü etkileşimle içinizde gerçekleri öğrenmek için çok büyük bir tutku ve hırs oluşabilir. Çok fazla eleştiri alabilir veya çok fazla eleştiri yapabilirsiniz ama dikkat edin ve sözlerinizle kalp kırmayın.

Haberin Devamı

Sağlam ve kalıcı ilişkiler kurma zamanı

YENİ İLİŞKİ, ORTAKLIK VE DOSTLUKLAR
Koç (21 Mart-19 Nisan)

İlişkiler, dostluklar bakımından destek alabileceğiniz, yeni ilişkilerin, ortaklıkların ve arkadaşlıkların kurulabileceği bir hafta. İletişimde hatalar, fikirlerin çalınması, dedikodular yüzünden alınganlık veya zehirlenme olabilir.

KADINLARDAN DESTEK ALACAKSINIZ
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sağlam adımlar atıp yeni ortaklıklar kurabileceğiniz ve kadınlardan destek alabileceğiniz bir hafta. Özel hayat ve dostluk ilişkilerinde karar vermekte zorlanabilirsiniz.

UZUN SOLUKLU BİR AŞK GELİYOR
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Aşk hayatınızda sağlam adımlar atabilirsiniz. Yeni ilişkiler başlayabilir, uzun soluklu olma ihtimali de yüksek. Hem iş hem de ailevi konularda kafanız karışıp karar vermekte zorlanabilirsiniz, iletişim krizleri oluşabilir.

KAFA KARIŞIKLIĞI VE UNUTKANLIK!
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Maddi konularda kendinize çekidüzen verip ayakları yere sağlam basan yatırımlar yapabilirsiniz. Yalnız eğitim, yasal konular, pazarlama, satış, reklam gibi konularda kafanız karışabilir, unutkanlıklar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

İMZA ATMAK İÇİN GÜZEL BİR DÖNEM
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yakın çevrenizden destek alacaksınız. Her konuda anlaşmaya varmak, imza atmak için oldukça güzel zamanlar. Yeni ilişkiler de başlayabilir. Maddi konularda hatalı kararlar alabilir, önünüzü göremeyebilirsiniz.

ANLAŞMALARDA SORUNLAR OLABİLİR
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Birlikte çalıştığınız kişilerden destek alabileceğiniz, iş konusunda verimli bir hafta. İş aramak, başvuru yapmak için ideal. İkili ilişkilerde, iş anlaşmalarında iletişim karışıklığı meydana gelebilir. Kendinizi ifade etmeniz zorlaşabilir.

KEYİF VE MUTLULUK HAFTASI
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Yalnız olanlar sağlam, uzun soluklu, güvenli bir ilişkiye adım atabilir. Bu hafta sizin için keyif ve mutluluk haftası. Sevdikleriniz sürprizler yapabilir. Sağlık konusuna dikkat! Zehirlenme, alerji, bağırsak sorunları olabilir.

Haberin Devamı

SÖZ VERİRKEN DİKKAT ETMELİSİNİZ
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Taşınmak, yer değiştirmek, araba almak, evinize yatırım yapmak, ailenizle ilgilenmek için harika bir hafta. Sosyal ilişkilerde kandırılma, hayal kırıklığı gibi durumlara karşı dikkatli olmalı, tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

KARAR VERMEYİ BİR HAFTA ERTELEYİN
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Kardeşlerinizden ve sevdiklerinizden destek alabileceğiniz bir dönem. Ailevi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sisli bir yolda yürüyor gibi hissedebilirsiniz. Bu konularda önemli kararları haftaya bırakmakta yarar var.

İLETİŞİM ALETLERİ BOZULABİLİR
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Maddi konularda isteklerinize ulaşmak çok daha kolay olabilecek. Kariyerinizle ilgili konularda destek alabileceksiniz, yeni ortaklıklar kurmak çok daha kolay olacak. İletişim sorunları olabilir. İletişim gereçleri bozulabilir.

Haberin Devamı

YENİ ŞEYLER ÖĞRENME ZAMANI
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Yurtdışı, yabancılar, eğitim, satış, pazarlama, yeni bir şeyler öğrenme konularında güzel bir hafta. Maddi konularda hatalı kararlar verebilirsiniz. Eşyanızı kaybedebilir, unutkanlıklar yaşayabilirsiniz.

ELEKTRONİK CİHAZ ALMAYIN
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Maddi kazançlarınızı arttırabileceksiniz. Hem maddi konularda hem de özel hayatınızda gizlilik içinde hareket etmeye çalışacaksınız. Alıngan ve eleştirilere kapalı bir hafta. İmza atmak, elektronik alet almak için uygun değil.

Yazarın Tüm Yazıları