Özel hayatta ayrılıklar, kavgalar, gözyaşları...

Bu hafta özellikle aldatılmalara, kandırılmalara karşı dikkatli olmamızda yarar var. Kendimizi gereksiz yere feda edebiliriz. Birilerinin bize kendimizi değersiz hissettirmesine izin vermemeliyiz.

Haberin Devamı

Güneş ile Neptün arasındaki sert etkileşimle bu haftaya başlıyoruz. Yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Neşeniz olmayabilir. Oturduğunuz yerden hayallere dalmak ve hiçbir şey yapmadan bu süreci yaşamak isteyebilirsiniz.Bu hafta özellikle aldatılmalara, kandırılmalara karşı dikkatli olun. Kendimizi gereksiz yere feda edebileceğimiz koşullar oluşabilir. Yaşam hedeflerinizi, kariyerinizi ilgilendiren konularda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Majör kararlar vermek, atılımlar yapmak için uygun zaman değil. Alerjiler, zehirlenmeler, ishal gibi durumlar da meydana gelebilir.

Özel hayatta ayrılıklar, kavgalar, gözyaşları...

Çarşamba; Mars, Terazi burcuna geçerek 30 Ekim’e kadar bu burçta seyahat edecek. İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar için stresli bir süreç. Kötü giden ilişkiler iyice stres yumağına dönüşebilir. Yeni ortaklıklar kurmak faydalı olmayabilir. 

Haberin Devamı

Özel hayatta ayrılıklar, kavgalar, gözyaşları...

Perşembe, gökyüzünde Venüs ile Satürn arasında negatif bir görünüm olacak. Duygusal konularda limitler ortaya çıkabilir, ilişkilerde uzaklaşma meydana gelebilir.  Bugünlerde kendimizi değersiz hissedebiliriz veya birileri bize böyle hissettirebilir, buna mahal vermeyelim. Hoşlandığınız kimselere açılmak için pek uygun bir zaman değil, reddedilebilirsiniz. Cinsel sorunlar meydana gelebilir. Üreme organları, mesane, böbrekler ve tiroitle ilgili sorunlar olabilir. Bu dönem partnerinizden gerekli ilgiyi almakta zorlanabilirsiniz. İlişkiniz veya evliliğiniz bugünlerde testten geçebilir. Beklenmedik problemler, ayrılıklar gündeme gelebilir.

Özel hayatta ayrılıklar, kavgalar, gözyaşları...

Cumaysa Güneş ile Pluton arasında güçlü bir etkileşim meydana gelecek ve tüm hafta sonu etkili olacak. Güçlü kişilerden gizli destekler alabilirsiniz. İşlerinizi büyük bir gizlilik içinde yürütebilirsiniz. Yapılması gereken değişikliklere, tamirat, temizlik işleri gibi konulara eğilebilirsiniz. Bir sorunun köklerine inmek; ayrıca psikolojik araştırmalar, seanslar ve eğitimler için de uygun bir zaman. Kendinizi etkin biçimde ifade edebilirsiniz. İş arayanlar bugünlerde iş bulabilir. İş değiştirmek için de uygun dönem, gelen teklifleri iyi değerlendirin.

Haberin Devamı

EVLİLİKTE, ORTAKLIKLARDA STRES VAR
Koç (21 Mart-19 Nisan)

30 Ekim’e kadar mücadele alanınız ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, anlaşmalar olacak. Bu konularda büyük stresler, kavgalar, ayrılıklar söz konusu olabilir. Karşınızdaki kişiler gergin olabilir ve alttan alınmayı bekleyebilir. Bu alanlarda adaletli davranmaya özen göstermelisiniz.

SAĞLIĞINIZA DAHA ÇOK DİKKAT EDİN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

30 Ekim’e kadar iş arkadaşlarınızla ilişkiler, ev hayvanlarınız ve sağlıkla ilgili konular genel mücadele ve harekete geçme alanınız olacak. Stresli durumlar olabilir. İş arkadaşlarınızı idare etmeli, kişisel sağlığınıza çok daha fazla dikkat etmeli, ev hayvanlarınızın şikâyetlerini dikkate almalısınız.

Haberin Devamı

PARTNERİNİZE SAKİNCE YAKLAŞIN
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

30 Ekim’e kadar özel hayatınızda ve yatırımlar konusunda mücadele vereceğiniz bir dönem bekliyor sizi. Partnerlerinize karşı sakince yaklaşmakta fayda var. Yatırımlar konusundaysa kararsız hareket etmemeli, yönetemeyeceğiniz maddi riskler altına girmemelisiniz.

EV İÇİNDE HUZUR BULMAK KOLAY DEĞİL
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Ailevi konularda, gayrimenkul konularında stresli bir dönem başlıyor ve bu, 30 Ekim’e kadar sürebilir. Ev içinde huzuru ve dengeyi yakalamak kolay olmayabilir. Ev kazalarına dikkat edin. En iyi ihtimalle evde tadilat, bakım, onarım gibi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Haberin Devamı

YAKIN ÇEVRENİZLE TANSİYON YÜKSELEBİLİR
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

30 Ekim’e kadar yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz ya da komşularla ilişkilerde tansiyon yükselebilir. İlişkileri adaletli yönetmeye özen gösterin. Araç kullanırken de dikkatli olun. Bir yandan da bu dönem birçok seyahat gündeme gelebilir.

MÜCADELE ALANINIZ MADDİ KONULAR
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Yaklaşık 45 gündür Mars’ın burcunuzda hareket etmesiyle mayın tarlasında gibi yaşıyordunuz. Hayatınızda hız, telaş, agrasyon hiç eksik olmadı. Şimdi Mars burcunuzdan çıkıyor ve rahatlamaya başlıyorsunuz. 30 Ekim’e kadar mücadele alanınız maddi konular olacak.

HIZ, SAKARLIK, MOTİVASYON, HIRS...
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Haberin Devamı

30 Ekim’e kadar hayatınıza motivasyon, hız, mücadele, savaşma gücü, hırs eklenecek. Sakinliğinizi korumanın zor olacağı bu süreçte istediğiniz şeyler için rahatlıkla harekete geçebileceksiniz. Yalnız sakarlıklar ve kazalara da açık olabileceğiniz bir süreç bu.

ARKANIZDAN İŞ ÇEVİRENLERE DİKKAT!
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

30 Ekim’e kadar sizi zorlu bir süreç bekliyor. Arkanızdan iş çeviren insanlarla uğraşmanız gerekebilir. Bu dönem sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz, özellikle bel bölgenize... Enerjinizin düşük seyredeceği, hayatı kontrol etmenin zor olacağı bir dönem.

SOSYAL AÇIDAN HAREKETLİ BİR DÖNEM
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Sizleri sosyal açıdan hareketli, girişken bir süreç bekliyor 30 Ekim’e kadar. Sosyal ilişkileri adaletli yönetmeniz önemli. Bu dönem dostlarınızla,
arkadaşlarınızla ortak iş projelerine girmek zararla sonuçlanabilir. Kimsenin özel hayatına pek karışmayın.

İŞTE İLİŞKİ YÖNETİMİNİ İYİ YAPIN
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Kariyerinize ilişkin konularda mücadele dolu bir dönem bekliyor sizi 30 Ekim’e kadar. İşte ilişki yönetimi konusunda ne kadar iyi olursanız o kadar kazanırsınız. Haksızlıklara karşı sesinizi çıkarabileceksiniz. Ortaklık kurmak için doğru zaman değil. 

YURTDIŞI BAĞLANTILI KONULAR...
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

30 Ekim’e kadar mücadele edeceğiniz ve harekete geçeceğiniz konular şöyle: Yurtdışı bağlantılı her türlü konu, eğitim, tanıtım, reklam, yasal konular... Bu konularda muhatap olacağınız kişilerle ilişkileri dikkatli yönetirseniz kazanan siz olursunuz.

HAKKINIZIN YENMEDİĞİNE EMİN OLUN
Balık (19 Şubat-20 Mart)

30 Ekim’e kadar olan süreçte muhtemelen kredi, borç arayışları içine gireceksiniz ama abartmamaya özen gösterin. Bir de bu dönem ortaklaşa işlerden elde edilen gelirler veya miras, nafaka gibi konularda hakkınızın yenmediğine emin olun.

Yazarın Tüm Yazıları