Mars hepimizi harekete geçiriyor

Salı günü Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle birlikte finansal konularda güzel adımlar atacağız. Cumaysa cinsel enerjimizin yüksek olduğu bir gün... Bu hafta yeni gönül ilişkilerine başlayabilir, hayatımızda radikal değişiklikler yapmak da isteyebiliriz.

Haberin Devamı

Bu hafta iki önemli gezegen burç değiştirecek. İlki astrolojinin küçük kötücülü Mars’ın Boğa burcuna, diğeri de astrolojinin haylaz ve asla büyümeyecek çocuğu Merkür’ün Yengeç burcuna geçişi. Ayrıca günlük bazda etkileyecek gezegen hareketleri de cabası. Bakalım günlük gökyüzü hareketleri burçlara nasıl yansıyacak...

Pazartesi, Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Verimli olmak için çok planlı davranmalı, detaylara dikkat etmeliyiz. Gün içinde çok koşturmamız ve çevremizdekilere hizmet etmemiz gerekebilir. Epey yorulabiliriz. Sağlık kontrolü yaptırmak, doğru beslenme planına başlamak içinse harika bir gün.

Salı itibariyle Mars, Boğa burcuna geçecek ve 20 Ağustos’a kadar burada seyahat edecek. Mars, harekete geçmek demektir. Burada harekete geçilen konular daha çok para ve finansla ilgili olacak. Daha çok para kazanmak, para sorunlarımızı çözmek için adımlar atacağız. Güvenlik duygumuzu tehdit eden durumlara aşırı tepkiler verebiliriz. Sahiplenme duygusunu çok daha güçlü hissedebilir, kıskanç davranışlarda bulunabiliriz. Özellikle boğaz enfeksiyonlarında artış meydana gelebilir.

Çarşamba, Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Önce kendimizi, sonra hayatımızı ve çevremizi güzelleştirmek için harika bir zaman. Günün ana teması adalet ve eşitlik. İlgimiz sanatsal konulara kayabilir, çünkü ilham perileri bizimle. İlişkileri yönetmek kolaylaşıyor lâkin kararsız kalmak bizi zora sokabilir.

Perşembe, Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Gönül ilişkilerine başlamak, sözlenmek, evlenmek, estetik yaptırmak için en ideal günlerden biri. Eskilerin deyişiyle ‘kız isteme’ye gitmek veya ‘istenmek’, partnerinizi ailenizle tanıştırmak için de ideal. Bakım yaptırmak, kuaföre gitmek, saç boyatmak, yeni makyaj malzemeleri almak gibi güzellik işleri için de; küs olduklarımızla barışmak, uzlaşma ortamı sağlamak için de harika bir gün.

Cuma, Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Günün ana teması; gizlilik içinde hareket etmek. İçsel anlamda uyumu ve huzuru yakalamamız pek kolay olmayabilir ama vergi, banka, kredi gibi işleri halletmek için çok uygun bir gün. Ay’ın Akrep burcunda olduğu günlerde psişik radarımız açıktır ve çevremizdeki kişilerin ruh hallerini daha iyi algılayabiliriz. Akrep bizi tensel zevklere yöneltebilir. Cinsel enerjimizin yüksek olduğu bir gün.

Cumartesi, Merkür’le Jüpiter arasında zorlu bir görünüm var. Gereksiz ve aşırı iyimser bir ruh haline bürünebiliriz. Bir şeyleri planlarken küçük ayrıntıları gözden kaçırabiliriz. Hesap hataları, yanlış yargılar, odaklanma sorunları ortaya çıkabilir. Günlük iletişimde kibir, kendini beğenme gibi durumlardan kaçınalım.
Tutamayacağımız sözler vermemeye özen gösterelim.

10 Temmuz Pazar, Güneş’le Uranüs arasında güzel bir etkileşim meydana gelecek. Hayatımızda radikal değişiklikler yapmaya doğru çok güçlü istekler duyabilir, ani kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Hayatımızda özgürleşmek istediğimiz alanlara yönelebiliriz. Ama ne yaparsak sakince yapmalıyız. Olaylara daha özgür, daha bağımsız bir bakış açısıyla bakabileceğiz. Farklı ve yeni heyecanlara açığız. Denenmemişi denemek, radikal adımlar atmak için güzel bir gün. Çevremizdeki insanlarla ve dünyayla ilişkilerimizde ilginç, yaratıcı, sıradışı konular öne çıkabilir, bu durum bizde aydınlanma ve kalıcı farkındalıklar yaratacak.

Haberin Devamı

Koç
Beklenmedik harcamalar olabilir
Harcamaların epey artabileceği, maddi konuların bir şekilde stres sebebine dönüşebileceği, finansal konularla ilgili mücadele vereceğiniz bir dönem başlıyor. Bu ara cebinizdeki parayı temkinli harcamaya çalışacaksınız ama beklenmedik harcamalar ya da gelecek paraların gecikmesi planların bozulmasına neden olabilir.

Haberin Devamı

Boğa
Uykudan uyanma zamanı
Mars hayatınıza belli oranda hız ve motivasyon katıyor. Bu dönem hayatınızda elde etmek istediğiniz her şey için savaşmaktan kaçınmayacaksınız! Gereksiz gerginliklerden, kavgalar ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Sizin için adeta uykudan uyanma zamanı. Yalnız bu dönem ufak kazalara, sakarlıklara karşı dikkat etmeli, sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz. Enerjiniz epey yükseliyor, yavaş hareket etmek pek mümkün olmayacaktır.

İkizler
Boğaz bölgesi hassas
Biraz dinlenme, içe dönme zamanı. Sağlıkla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız. Boyun ve boğaz bölgesi hassaslaşabilir. Harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Maddi konularda risk almak için uygun bir dönem sayılmaz. Özellikle psikolojik düzeyde kaybetme korkusu yaşayabilirsiniz. Sizi zarara uğratmak isteyen gizli düşmanlara karşı temkinli davranın.

Haberin Devamı

Yengeç
İş başka arkadaşlık başka
Mars, sizleri daha sosyal, girişken bir hale getiriyor. Ama bazı dostlarınız sizi sinir edebilir ve gerginlikler oluşabilir. Arkadaşlık ilişkileriyle maddi konuları birbirinden ayırmanız gerek. Bu dönem daha çok dostlarınız için harekete geçebilir, onlar için birtakım mücadeleler içine girebilirsiniz. Sosyal anlamda oldukça aktif ve hareketli bir dönem bekliyor sizi.

Aslan
Başarma hırsınız yüksek
Sosyal statünüzü sağlamlaştırmak için gayret içindesiniz. Başarma hırsınızın yüksek olacağı bir süreçtesiniz. Kendinizi göstermek ve ispat etmek için çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. İş yerinde yükselmek veya iş kurmak içinde motive olup harekete geçebilirsiniz. Zaman zaman otorite figürleriyle karşı karşıya gelseniz de iş hayatında sizi bekleyen sağlam bir yarış var gibi duruyor. Ebeveynlerinizle ilişkileriniz gerilebilir

Haberin Devamı

Başak
Yeni tecrübelere hazırsınız
Entelektüel faaliyetler ve öğrenim hayatında yeni tecrübe alanları açılıyor. İlgilendiğiniz bir konuda kendinizi geliştirmek hatta uzmanlaşmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Seyahatlere çıkmak, yeni çevrelere girmek ve değişik kültürden insanlarla tanışmak için heyecan duyacaksınız. Hukuki ve devlet dairelerindeki işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Terazi
Daha aktif ve tutkulusunuz
Ortak paralar, harcamalar, borç, kredi gibi konularda zorlanmalar ve mücadele dönemi başlıyor. Maddi anlamda risk almak için uygun bir süreç olmayabilir. Borçlanma veya borç ödeme konularında özellikle dikkat! Bu konularda sorunlar ortaya çıkabilir. Cinsellikle ilgili konularda krizler söz konusu. Her zamankinden daha fazla aktif ve tutkulu olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Akrep
İlişkilerde karşılıklı çaba

Eşiniz, ortağınız veya partnerinizle ilişkilerinizde gerginlik yaşanabilir. Bu dönem ilişkileri yönetmek kolay olmadığı gibi, size düşmanlık besleyen kişileri de rahatlıkla görebilirsiniz. İlişkinizi sağlamlaştırmak ve aradaki sorunları çözmek adına karşılıklı çaba göstermeye çalışın. Mmemnuniyetsiz tavırlar ilişkileri zedeleyebilir. Belki bu dönem ortaklık kurmak için uygun olmayabilir ya da mevcut ortaklıklı işlerde finansal konular stres sebebine dönüşebilir.

Yay
Günlük koşturma artıyor
İş konusunda arı gibi çalışacağınız bir dönem başlıyor. Günlük koşturmanız oldukça artıyor. Çok işbirlikçi ve alttan alan bir tavır sergilemek kolay olmayabilir, özellikle de iş hayatında. Sağlık konularında bir takım önlemler almanız gerekebilir. Enfeksiyonlar artar, ateş çıkar, kaslar ağrır. Bu nedenle aşırı dikkatli olunması gereken bir dönem.

Oğlak
Yaratıcı yanınız ön planda
Kendinize güven duymak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Yaratıcı yanınızı ortaya koymak ve yaptıklarınızla beğenilmek isteyeceksiniz. Cinsel açıdan arzu dolu ve aktif olabilirsiniz. Aşk ilişkinizde egonuzu fazla ön plana çıkaran davranışlar nedeniyle sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınız varsa bu dönem aralarında güç ve irade savaşı ortaya çıkabilir Yatırım yapmak, risk almak isteyebilirsiniz ama bence aşırı temkinli hareket etmekte fayda var.

Kova
İşle ev arasında tempo yoğun
Ev içinde ailenizle aranızda tartışmalar ve gerginlikler ortaya çıkabilir. Kendi düşüncelerinizden ve isteklerinden taviz vermez bir tavır içine girebilirsiniz. İş hayatı ve ev arasındaki yoğun tempoda dinlenmek mümkün olmayabilir. Üzerinizde psikolojik baskı ve sıkıntı hissedebilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek, mülk almak gibi bir niyetiniz varsa bu dönem bu işler zor hallolabilir. Ev içi kazalara da dikkat edin.

Balık
İkna kabilyetiniz yüksek
Günlük yaşamınızdaki ve takip etmeniz gereken işlerde ani bir artış görülebilir. Yakın çevrenizle tartışmalara girebilirsiniz. Düşüncelerinizi enerjik ve güçlü bir biçimde ifade ederken biraz savunmacı bir ton takınabilirsiniz. Size karşı çıkacak olanın vay haline! Eğer satış, pazarlama işindeyseniz veya herhangi bir işle ilgili sunum yapacaksanız güçlü bir ikna kabiliyetine sahip olacaksınız. Ufak trafik kazalarına dikkat!

Yazarın Tüm Yazıları