‘Kanlı Ay’ şartları zorlaştıracak

Akrep burcunda 16 Mayıs’ta gerçekleşecek ‘kanlı Ay’ tutulması Türkiye’de ve dünyada ekonomik açıdan zorlu koşullara işaret ediyor. Bireysel olaraksa yorucu günler geliyor. Aile, güvenlik, gayrimenkul, iletişim ve cinsellikle ilgili önemli krizleri yönetmemiz gerekebilir.

Haberin Devamı

‘Kanlı Ay’  şartları zorlaştıracak

Pazartesi günü yani 16 Mayıs’ta senenin en zor Ay tutulmalarından biri yaşanacak. Akrep burcundaki kanlı Ay tutulması Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa, Afrika, Asya’nın bazı bölgelerinden ve Türkiye’den kısmi izlenebilecek. Sabaha karşı 4.32’de başlayıp 9.50’de sona erecek ama etkileri iki ay kadar sürecek. Gerçi halihazırda etkileri altına girdik bile...

Bu tutulma 19 Kasım 2021’de Boğa burcunda gerçekleşen Ay tutulmasını tetikleyecek. Hem kişisel, hem dünya hem de ülke anlamında o dönemlerde meydana gelen konuların ya devamı ya da sonuçlarını göreceğiz. Bu yüzden dönüp kasım ve aralıkta hayatımızda ne olmuştu diye gözden geçirmekte fayda var. İkincisi, tutulma zamanı gökyüzünde ‘kasvetli’ Arrakis sabit yıldızı da olacak.

Haberin Devamı
“Korku ve kaygılarımızla yüzleşmek, bunları çözmek adına adımlar atabiliriz.”

Tüm bunlar bireysel açıdan yorucu bir sürece işaret ediyor. Zira Akrep burcundaki Ay tutulmaları aile, güvenlik, anne, gayrimenkul, iletişim, cinsellikle ilgili önemli krizleri yönetmeye çalıştığımız zamanlardır. Duygusal açıdan sıkışmış hisseder, uçlar arasında gidip geliriz. İlişkilerde yapıcı olmak zorlaşır. Değişimin veya yıkımın hâkim olduğu bir süreçtir.

Özellikle takıntılar, şüpheler bizi zihinsel açıdan çok yıpratabilir. Cinsel anlamda risk almaya açık zamanlardayız, dikkatli olmakta fayda var. Hayatımızda hiçbir şeyin arada, gölgede kalmasını istemeyeceğiz ve netleşmek adına her türlü adımı atacağız.

Tutulmaya Satürn’ün sert bir açısı olması teknoloji ve iletişim konularında sorunları, özgürlükle ilgili sınavları gösteriyor. Neptün ve Mars’ın tutulmaya destek olmasıysa yaratıcılık, sanat, spiritüel konular, bağışlama, affetme, bırakılması gerekenden kurtulma konusunda destekleyici etki gösterecektir. Sağlık açısından genital bölge, üreme organları, bacak araları hassaslaşabilir.

Öte yandan korku ve kaygılarımızla yüzleşmek, bunları çözmek adına adımlar atabiliriz.

Ekonomide risk

Türkiye’nin astroloji haritasında tutulma 5’inci evde ve Jüpiter’in tam üstünde meydana gelecek. Jüpiter hukuk, dini konular, bankalarla ilgilidir. Satürn’le de sert bir etkileşim yaşanacağı için borsa ya da

bankacılık işlemlerinde sınırlamalar veya yeni kurallar, yeni vergiler, zamlar söz konusu olabilir.

Anayasa veya yargı sisteminde değişim için harekete geçilebilir. Ekonomik anlamda rizikoların yüksek olduğu bir tutulma. Bu dönem çocuk sağlığıyla bağlantılı konular, çocukları etkileyen hastalıklar gündeme gelebilir.

Tutulmanın Ankara’ya göre çıkarılan haritasında İkizler burcu yükseliyor. Bu da eğitim, iletişim, sosyal medya ve yolculuklarda sorunlara, hatalara, aksiliklere, gecikmelere, sonradan vazgeçilecek ya da düzeltilecek birtakım kararlara işaret ediyor.

Ankara haritasında tutulma 6’ncı eve düşüyor. Bu ev memurları, çalışanları, sağlık sektörünü, sağlık çalışanlarını ve askeri konuları temsil ediyor. Bu konularda birtakım krizler çıkabilir.

Haberin Devamı

Huzur kaçıran olaylar

* Akrep burcunun 3’üncü dekanı şiddetli hastalıklar, karmaşa ve katliamlarla ilişkilidir. Arrakis sabit yıldızı zehirlenmeler, sürüngen hayvanlar ve yılanlardan
gelen tehlikelere işaret eder.
* Bu Ay tutulması Akrep burcunda olduğundan dünya genelinde ölüm, radyoaktif maddeler, borçlar, vergiler, rezervler, hırsızlar, yabancı ülkelerle finansal ilişkiler, suçlar, kamu güvenliği, mafya, gizli örgütler öne çıkabilir. Cinsel skandallar, cinsel suçlarda artışlar veya yok artık dedirtecek haberlerle karşılaşabiliriz.
* Kova’da seyahat eden Satürn, tutulmayla sert bir etkileşim yaptığından özgürlük kısıtlamaları, grevler, havayollarıyla ilgili sorunlar, teknolojik aksaklıklar,
iletişim problemleri, toplumun huzurunu kaçıracak
olaylar yaşanabilir. Depremler tetiklenebilir.
* Kripto paraların güvenilirliği testten geçebilir.
Siyasi skandallar, gizli konuşmalar ifşa olabilir, hak mücadelesi gündeme gelebilir. Zorlu ekonomik koşullar yaşanabilir. Mülteci krizi, yeni varyantlar çıkabilir.

Yazarın Tüm Yazıları