Kadınlarla ilişkileri yöneten kazanır

Bu haftayı belirleyen iki kelime varsa biri dolunay, diğeri de kadınlar. Hafta içi Koç’taki Venüs bencillikle yaralayacak. Hafta sonu Merkür’ün Koç’a geçmesiyle iletişimde hızlı ve dürtüsel olabiliriz...

Haberin Devamı

Kadınlarla ilişkileri yöneten kazanır

Haftanın geneli Terazi burcunda meydana gelen dolunayın etkileriyle geçecek. Normal şartlarda ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, estetikle ilgili konulardan yana destekleyici olması gerekir. Fakat bu sefer kazın ayağı pek öyle değil. Zira Venüs, Koç burcunda seyahat ediyor ve bencilce davranışlar yüzünden ilişkilerde yara alabiliriz.

Kadınlarla ilişkileri yöneten kazanır

Ortak paydada buluşmak, anlaşmaya varmak kolay olmayabilir. Hafta boyunca kadınlarla ilişkileri de dikkatli yönetmek gerekiyor. Salı itibariyle Merkür ile Neptün birlikte hareket edecek. Her türlü yaratıcılık gerektiren işler için destekleyicidir. Fakat bankada hesaplarınızla ilgili konularda karışıklıklar çıkabilir, hesap hataları yapılabilir. Şifre unutma, şifrenizin kontrol dışı değişimi gibi durumlar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Çarşamba ve perşembe günleri iş konularında organize olmak, iş kurmak, iş başvuruları yapmak için ideal olacaktır. Hafta sonu yeni fikirler yaratmak, fikirlerle öncü olmak, yeni bir şeyler öğrenmek, yeni düşünceler keşfetmek için harika bir süreç. Güçlü  olacağız ve riskli kararları alırken hiç korkmayacağız.

GÜZELLİKLE İLGİLİ KONULARDA SONUÇ KÖTÜ OLABİLİR
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu hafta ilişkiler, anlaşmalar ve ortaklıklar devrede olacak. Bencilce davranışlar üzülmenize yol açabilir. İlişki ihtiyacınız varsa da empati ve anlayışla başlayın. Bu hafta güzellik ve estetikle ilgili konularda istediğiniz sonucu almakta zorlanabilirsiniz.

ÇALIŞMA ARKADAŞLARINIZI KIRMAYIN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Birlikte çalıştığınız kişileri kırmamaya özen gösterin. İş başvuruları yapabilir, görüşmeye gidebilirsiniz. Kadınlardan gelebilecek tehlikelere dikkat! Arkanızdan iş çevirebilir, zarar verebilirler. İlişkilerden yana yalnız hissedebilir ama ruhsal olarak şifalanabilirsiniz.

Haberin Devamı

AŞK KONUSUNDA ŞANSLISINIZ
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Dolunay, aşk ve hobiler alanınızda meydana gelecek. Özel hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ama yalnız olanlar için aşk konusunda şanslı bir dolunay. Bu hafta bir kadın arkadaşınıza destek olmanız gerekebilir. Birinin hayatına şifa olabilirsiniz.

KARİYERİNİZDE KADINLARA DİKKAT!
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Evinizi güzelleştirmek, taşımak, ev almak-satmak gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İşinizle ilgili konularda yaratıcı olabilir; bu konuda önemli bir konunun üstesinden gelebilirsiniz. Ama kariyerinizde özellikle kadınlarla ilişkileri dikkatli yönetin.

ACAYİP FİKİRLER, PROJELER ÜRETECEKSİNİZ
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Haberin Devamı

Bu hafta oldukça dinamik geçecek. Telefonlar, e-postalar durmayacak. Bir yandan da aklınıza acayip projeler ve fikirler gelebilir. Yakınlarınız ve kardeşlerinize karşı bencillik yapmayın. Yurtdışı ve eğitimle ilgili konularda da bir probleminize çözüm gelebilir.

PARANIZ SAĞLIK HARCAMALARINA GİDEBİLİR
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Odak noktanız paranız ve kazançlarınız olacak. Belki de para kazanabileceğiniz ortaklıklar kuracaksınız... Ama diğer yandan paranız sağlıkla ilgili harcamalara da gidebilir. Testler yaptırmanız gerekebilir. Kredi araştırması yapıyorsanız hızlı karar vermeyin. 

SON 15 GÜNÜN MESELELERİ BİTİYOR
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Dolunay sizin burcunuzda! Son 15 gündür uğraştığınız bir meseleniz varsa bu dolunay zamanı artık bunu bitirebilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz veya ortağınız varsa onun bencilce ve çocukça davranışları sizi yorabilir ve kendinizi ilişki yönetmek zorunda bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

İŞTE YARATICI VE GİRİŞKEN OLACAKSINIZ
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Bu hafta kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz, uyku düzeniniz istediğiniz gibi olmayabilir. Endişe etmeyin, bunlar hep dolunayın etkileri. İş ortamınızda yaratıcı ve girişken olurken bencilce davranmamaya özen gösterin. Diyete başlamak için çok doğru bir hafta.

TOPLUMA FAYDALI OLMA ADIMLARI
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Sevdiklerinizle daha çok bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Toplumsal hassasiyetleriniz artabilir, topluma faydalı olmak için harekete geçebilirsiniz. Yatırımlar konusunda dikkatli adımlar atın. Aşk hayatınız epey canlanıyor, flört sayısı artıyor.

PATRONUN GÖZÜNE GİREBİLİRSİNİZ
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Haberin Devamı

İş konusunda ilişki yönetme becerileriniz sayesinde patronlarınızın gözüne girebilirsiniz. Diğer yandan evinizde iddialı, cesur renkler deneyebilir, eşyalar alabilirsiniz. İş kurmak için de güzel etkiler altında olacaksınız.

YENİ BİR ŞEYLER ÖĞRENME ZAMANI
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Yeni bir şeyler öğrenmek, bir yerlere kaçmak istiyorsanız Terazi dolunayı etkileri başlamıştır. Resmi yerlerde ilişki yönetimine dikkat etmelisiniz.
Bu hafta ilişki yönetebilen kazanır! Yurtdışı bağlantılı önemli işleriniz varsa bu hafta halledebilirsiniz.

PARANIZI DİKKATLİ KULLANIN
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Bu hafta finansal bir krizi yönetmeniz gerekebilir. Hafta boyunca paranızı dikkatli kullanmalısınız. Size kendinizi değersiz hissettiren birileri olursa aranıza mesafe koymalısınız. Bir şey satacaksanız doğru fiyatlama yapmaya dikkat edin.

Yazarın Tüm Yazıları