Gökyüzü süt liman

Pazartesi olmadık detaylara takılıp zihnimizi yorabiliriz. Salı yediklerimize ve içtiklerimize dikkat etmekte fayda var. Perşembe kendimizi güzel hissetmek isteyeceğimiz bir gün olacak. İşte bu hafta bizi bekleyenler...

Haberin Devamı

Bu hafta ne yeniay ne dolunay ne tutulma ne de önemli bir gezegenin burç değişimi söz konusu. Ben de haftanın gün gün değerlendirmesini yaptıktan sonra haziran ayının, yeniay ve dolunaylarıyla genel olarak burçları nasıl etkileyeceğine birlikte bir göz atalım istedim.

Gökyüzü süt liman

Pazartesi günü Ay, 1.10 ile 8.21 arasında boşlukta olacak, akabinde Başak burcuna geçiş yapacak. Ay’ın Başak burcunda ilerlediği günler işleri en iyi şekilde yapmaya çalıştığımız, en iyi servisi ve hizmeti vermek için çaba sarf ettiğimiz zamanlardır.
Evi, işyerini, bilgisayarı temizlemek, gerekli-gereksiz ne varsa ayrıştırmak ve düzenlemeler yapmak için harika bir gün. Tabii biraz sivri dilli olabilir, zaman zaman eleştirinin dozunu kaçırabilir ya da olmadık detaylara takılıp zihnimizi biraz yorabiliriz.

Salı, Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Bugün özellikle bağırsak sağlığımıza dikkat etmeli, yediklerimiz-içtiklerimiz konusunda dikkatli olmalıyız. Detay ve incelik gerektiren işlerde başarı elde etmek daha kolay olacak. İş ortamında sistem ve analiz gerektiren, dosyalama, kategorize etme, muhasebe, bütçe, bilgisayar sistemleri veya stok kontrol gibi işlerle ilgilenmek yerinde olur. Belki bugün bazılarınız diyete başlamak isteyebilir, gökyüzü sizden yana olacaktır.

Çarşamba, Ay 11.54 ile 17.22 arasında Başak burcunda boşlukta olacak, akabinde Terazi’ye geçiş yapacak. Akşam saatlerine kadar Başak enerjisi tüm hızıyla devam edecek. İş planı çıkarmak, dağınıklıkları toparlamak, yarım kalan işleri bitirmek, bozuk olan aletleri tamir ettirmek, çamaşır ve ütü gibi işleri halletmek için güzel bir süreç. İşlerinizi hızla bitirebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay’ın Terazi burcuna geçişiyle sosyalleşip arkadaşlarla bir araya gelecek; estetik, güzellik ve bakım gibi konulara eğilebileceksiniz.

Perşembe, Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Bugün kendimize ekstra bakım uygulamak, kendimizi daha güzel hissetmek isteyeceğimiz bir gün. Diğer yandan ilişkiler ve ortaklıklar ana gündem maddemiz olabilir. Belki de birileriyle buluşmak, tanışmak isteyebiliriz. Flört etmek için kendimize zaman ayırabiliriz. İlişkileri yönetmek, adil davranmak, ortak işler için toplantılar ayarlamak ve gardırobumuz için alışveriş yapmak için de harika bir gün. Gün içinde zaman zaman kararsızlıklar yaşayabiliriz.

Cuma, Ay 14.25 ile 22.40 arasında boşlukta olacak, akabinde Akrep burcuna geçecek. Merkür ile Pluton arasında destekleyici bir görünüm olacak. Etki süresi +/- 3 gün. Kimsenin bilmediği birtakım özel bilgilere ulaşmak, bilgi konusunda derinleşmek için ideal zamanlar. Bir konuda uzmanlaşmak istiyorsanız bu yönde eğitim alabiliriz.
Gizli saklı konular konuşulabilir, sırlar paylaşılabilir. İnsanları bir şeylere ikna etmek çok daha kolay olacak. Diğer yandan bilgiler çok kolay bir şekilde manipüle edilebilir. Bir şeyler satın alacaksanız pazarlık edin. Bu aralar güçlü pazarlıklar yapılabilir. Bir kelime, bir cümle zihninizde yeni kapılar açabilir, aydınlanmalar yaşayabiliriz. Tehlike ve krizlerin kokusunu çok hızlı alabiliriz. Kayıp eşyalar ortaya çıkabilir.

Cumartesi, Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Bu durum, duygusal anlamda huzursuzluklara, gerginliklere neden olabilir. Bugün insanlara güvenmek bizim için daha zor olacak. Tutku ön planda olacak. Hırslarımızı kontrol altına almalıyız. Gizli saklı kalmış konulara eğilim ve merak artar. Bizden gizlenmiş konular önümüze düşebilir. Derinlik isteyen konuları araştırmada da daha başarılı olabiliriz. Gerçek nedir öğrenmek isteriz. Sezgilerin çok güçlü olabileceği bir gündeyiz. Bugün içinize sinmeyen işi yapmayın.

12 Haziran Pazar Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Venüs ile Uranüs arasında güzel bir etkileşim olacak. Etki süresi +/- 2 gün. Hem aşk hem de finansal konularda beklenmedik ve heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. Mevcut ilişkiler fazlasıyla rutin ve sıkıcı bir hal almaya başladıysa ilişkiyi heyecanlandıracak, harekete geçirecek çılgınlıklar yapılabilir. Bekâr olanlar için aşk aniden kapıyı çalabilir, bu konuda sürpriz gelişmelere hazır olun. Değişik, sıra dışı, marjinal ilişkilere çekilebilirsiniz. Bu dönem çapkınlık oranı çok artabilir.

Haberin Devamı

Burç burç haziran ayı

Haberin Devamı

Riskli konulardan kaçının
Koç
Yay burcuna gerçekleşecek dolunayla yurtdışı bağlantılı işler, eğitim ve hukukla ilgili meseleler ön planda olabilir. Yeni şeyler keşfetme potansiyeliniz var. Finansal konularda belirsizlikler kendini gösterebilir. Neptün’ün sert kontağından ötürü risk içeren konulardan açık ara uzak durmak gerekiyor. Ay sonundaki yeniayla aile, yuva, taşınmak ve yer değiştirmek gibi konular gündeme gelebilir. Daha duygusal kararlar ve tepkiler verebilirsiniz. Evde zaman geçirmek, tembellik yapmak isteyebilirsiniz.

Yeni fikirler, projeler…
Boğa
Odağınızda daha çok borçlar ve gelir paylaşımı olacak. Önemli konuları karmaşık hale getirip sonra da çözme eğiliminde olabilirsiniz. Neptün’ün sert kontağından ötürü kandırılma, dolandırılma, unutkanlık, kararsız kalma gibi durumlar yaşanabilir. Ay sonunda Yengeç burcunda gerçekleşecek yeniayla yeni fikirler ve projeler üretebilirsiniz. Medya ve iletişimle ilgili işlerde kendinizi geliştirmelisiniz. Planlamadığınız bir seyahat gündeme gelebilir.

İlişkilerde aldatılma tehlikesi
İkizler
İlişkilerde, ortağınızla yürüttüğünüz işlerde konuları karmaşık hale getirip sonra da çözme eğiliminde olabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişilere ve olaylara iyimser bir bakış açısıyla yaklaşacaksınız. Neptün’ün sert kontağından ötürü odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. İlişkilerde aldatılma gibi durumlar yaşanabilir. Ay sonuna doğru yeniayla birlikte gelir-gider dengesi bozulabilir. Parasal konular odak noktanız olacak.

Talepler için uygun zaman değil
Yengeç
Sağlık konuları ve çalışma hayatı ön plana çıkabilir. Neptün’ün sert kontağından ötürü işyerinde gerginlikler yaşanabilir. Meseleleri kişiselleştirip ego yapabilirsiniz. Çalışma koşullarıyla ilgili maddi ve manevi talepleriniz varsa bunları dile getirmek için uygun bir zaman dilimi değil. Elinizdeki işleri büyütmek, genişletmek için daha azimli ve hırslı hareket edeceksiniz. Ay sonuna doğru Yengeç burcunda gerçekleşecek yeniayla her şeyin aşırısına kaçabilirsiniz. Gerçeklerden kaçabilecek kadar iyimser bir tablo çizme eğilimindesiniz. Hedeflerinizi, beklentilerini yüksek tutabilir ancak bunun için efor sarf edecek enerjiyi kendinizde bulamayabilirsiniz.

Yalnız kalma ihtiyacı duyacaksınız
Aslan
İşle ilgili konularda önemli kararlar almamanızda fayda var. Neptün’ün sert kontağından ötürü birtakım belirsizler yaşanabilir. Risk almaya, gözü kapalı hareket etmeye ve cesur davranmaya eğiliminiz söz konusu. Yeniayla rüyalar anlam kazanabilir, sezgiler güçlenebilir. Spiritüel konulara odaklanabilirsiniz. Yalnız kalmaya ve dinlenmeye ihtiyacınız var. Kendi kabuğunuza çekilip sorunları tespit etmeye ve çözmeye odaklı hareket edebilirsiniz. Hayata ve insanlara karşı beklentileriniz yüksek olabilir, konuları abartabilir ve gereksiz hassasiyetler gösterebilirsiniz.

Evde tesisat sorunu olabilir
Başak
Gündemde ev ve aileyle ilgili konular var. Evinizi dekora edebilirsiniz. Neptün’ün sert kontağından ötürü evde tesisatla ilgili sorunlar yaşanabilir, tadilat yaptırmak zorunda kalabilirsiniz. Zaman zaman akıl karışıklığı ve isteksizlik yaşanabilir. Verdiğiniz sözleri yerine getirirken zorlanabilirsiniz. Görev insanı olmak istemeyebilirsiniz. Yeniayla sosyal hayatınız hareketlenecek. Yeni arkadaşlar edinebilir, yeni ortamlara girebilirsiniz. Keşfetmeye karşı büyük bir arzu duyabilirsiniz. Hayata pembe gözlüklerle bakabilir, gerçeklerle yüzleşemeyebilirsiniz.

Yanlış anlaşılmalar var
Terazi
İletişim sorunları söz konusu. Pireyi deve yapabilir, konuları objektif bir şekilde değerlendiremeyebilirsiniz. Neptün’ün sert kontağından ötürü yakın arkadaş ve akrabalarla yanlış anlaşılmalar, tartışmalar yaşanabilir. Her şeye rağmen iyimser davranmayı, bardağın dolu tarafını görmeyi tercih edebilirsiniz. Yeniayla kariyer konularında gelişmeler yaşanabilir. İş hayatında yeni adımlar, yeni başlangıçlar olabilir. Beklentileri makul seviyede tutmakta fayda var. Zam, terfi gibi taleplerinizi konuşmak için bir süre bekleyin.

Kursa başlama zamanı
Akrep
Gelir, gider dengesini sağlamak isteyeceksiniz. Yeni maddi kazanımlar sağlayacak fikir ve projelerle ilgileneceksiniz. Neptün’ün sert kontağından ötürü hesapta olmayan ödemeler olabilir. Yeniayla yurtdışı eğitimler, akademik kariyer gibi konular gündeme gelebilir. Çoktandır gitmek istediğiniz kurslara başlayabilirsiniz. Seyahat organizasyonları yapabilir, denizaşırı ülkelere gidebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işler ve hukuksal konularda zaman zaman aksilikler yaşanabilir.

Sağlık harcamaları çıkabilir
Yay
Fiziksel görüntünüze odaklanacak, değişiklik yapma ihtiyacı duyacaksınız. Hayatınızda yeniliklere yer vermek, yeni insanlarla iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Mevcut sosyal ve ikili ilişkilerde Neptün’ün sert kontağından ötürü yanlış anlaşılmalar olabilir. Yeniayla birlikte kredi, prim, burs, nafaka ve yatırımlarla ilgili yeni adımlar ve yeni fikirler söz konusu. Sağlık harcamaları çıkabilir. Parasal konularda kimseyle tartışmayın. Ailenizden harika destekler gelebilir. Evde boya-badana işlerine girişebilirsiniz.

Geçmişe özlem duyabilirsiniz
Oğlak
Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kafa dağınıklığı ve karışıklığı yaşanabilir. Kendinizi izole edip etliye sütlüye karışmak istemeyebilirsiniz. Neptün’ün sert kontağından ötürü istemeden kendinizi tartışmaların içinde bulabilirsiniz. Yeniayla birlikte ikili ilişkilerde partnerinizle ortak paydada kolaylıkla buluşacaksınız. Zaman zaman geçmişe özlem duyabilir, eski anıları yad etmek isteyebilirsiniz. Alıştığınız mekânlara gitme ve tanıdık insanlarla görüşme eğilimindesiniz. Ortaya çıkabilecek olası krizlerse saman alevi gibi olabilir. Kibir ve ukalalıktan uzak durun. Kontrollü ve temkinli hareket edin.

Beslenme düzenine dikkat
Kova
Arkadaş çevrenizde, bulunduğunuz ortamlarda farklı insanlarla karşılaşabilir, yeni bir enerji ve dinamizmle hareket etmek isteyebilirsiniz. Alışagelmiş kalıpların dışına çıkabilirsiniz. Neptün’ün sert kontağından ötürü kendinizi doğru ifade edemeyip yanlış anlaşılabilirsiniz. Yeniayla birlikte çalışma ortamında mesai arkadaşlarına destek olabilirsiniz. Yardımlaşmaya daha açıksınız. Ortak bir amaç için hareket edebilirsiniz. Sağlık konusunda rutin bir kontrol gerekebilir. Beslenme düzenine dikkat. Egzersize devam.

Ani kararlardan kaçının
Balık
Kariyerle ilgili sonlar ve yeni başlangıçlar söz konusu. İş ortamında insanlara karşı güven problemi ve hayal kırıklığı yaşanabilir. Neptün’ün sert kontağından ötürü daha kırılgan, daha hassas ve abartmaya daha müsaitsiniz. Temkinli hareket etmek ve ani kararlardan kaçınmak gerekiyor. Yeniayla çocuk konusu gündeme gelebilir. Hamile kalmak isteyenler için destekleyici etkiler söz konusu. Etrafınızdaki insanlara kol kanat germek, yardım etmek isteyebilirsiniz. İlginizi çeken konulara yönelin, hobilerinize zaman ayırın.

Yazarın Tüm Yazıları