Engelli koşuya hazır mıyız?

Haftaya Mars ve Satürn arasındaki güçlü etkileşimle başlıyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için her zamankinden çok daha fazla ciddileşebiliriz. Engelli koşuda olmak gibidir bu günler...

Haberin Devamı

Engelli koşuya hazır mıyız

Bu hafta cesaret ve dayanıklılık gerektiren işlerde şansımız oldukça yüksek olacak. Enerjimizi akılcı bir şekilde kullanabileceğiz. Öfke kontrolümüz de harika. Bu dönem vergileri ödemek, finansal sorunları halletmek için de uygun zaman. Keza iş kurmak, şirket kurmak için de... Riskleri kontrollü bir şekilde alabilir, başarı elde edebiliriz. Baskı, stres ve zorluklara karşı harika bir direncimiz olacak.

Engelli koşuya hazır mıyız

Hafta ortası itibariyle Mars ile Merkür arasında gergin bir görünüm olacak. İletişimle ilgili sorunlar baş gösterebilir. Kardeşlerle ilişkilerde zorlanmalar, ağız dalaşları, tartışmalar olabilir. Bugüne yakışan en anlamlı söz “İki kere düşün, bir kere konuş” olacak. Açıksözlü olacağım derken sınırları aşmamaya özen gösterelim. Minik, önemsiz gibi görünen kelimeler yüzünden birden kavga çıkabilir; kelimeleri kullanırken nereye vardığına, gittiğine dikkat etmeliyiz.

Haberin Devamı

Engelli koşuya hazır mıyız

Yine bu hafta cüzdanımıza, değerli eşyalarımıza hâkim olalım, hırsızlıkların artabileceği bir zaman. Hız yapmak için de uygun bir dönem değil, trafikte dikkatli olmalıyız.

Engelli koşuya hazır mıyız

HAFTANIN YILDIZI SİZSİNİZ
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Burcunuzda Venüs ve Güneş birlikte hareket edecek. Aşk, mutluluk, finansal konulardan yana güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Eğer hayatınızda kimse yoksa aşk haftanız olabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa romantik olacağını düşünebiliriz. Haftanın yıldızı sizsiniz.

İŞ KURMAK İÇİN ŞAHANE DÖNEM
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Haberin Devamı

Mars ve Satürn arasındaki destekleyici görünümle hem para hem de kariyerinizle ilgili konularda sorumlulukların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Aynı şekilde, iş kurmak, işinizle ilgili kalıcı ve ciddi adımlar atmak içinde şahane bir hafta.

DİLİNİZE VE SÖZLERİNİZE HÂKİM OLUN
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Burcunuzda seyahat eden Mars sizi dinamik ve sabırsız yapıyor. Alacağınız tüm sorumlulukların üstesinden gelebileceksiniz. Kalıcı başarılar elde etme zamanı. Ama Merkür ile Mars arasındaki gerginlikle kimseyi haşlamayın, dilinize, sözlerinize hakim olun. 

OLAYLARA DUYGUSAL YAKLAŞABİLİRSİNİZ
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Ay, burcunuzda seyahat edecek. Biraz hassas ve duygusal yaklaşabilirsiniz birçok şeye. Kariyer alanınızda Venüs ve Güneş birlikte hareket edecek. Güzel fırsatlar elde edebilir, yöneticilerinizin gözüne girebilir, iş bulabilir, belki de terfi edebilirsiniz.

Haberin Devamı

AİLEYLE İLGİLİ KONTROL DIŞI GELİŞMELER...
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Ev ve aileyle ilgili konularda kontrolünüzün dışında gelişmelere ilgilenmek gerekebilir. Ama hem dostlarınız hem özel hayatınızdaki görev ve sorumlulukları başarıyla yerine getirebileceksiniz. Ortaklık kurmak ve anlaşmalar yapmak için de harika bir hafta.

ANİ KARARLAR ALMAMAYA ÖZEN GÖSTERİN
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Hem kariyer hem de özel ilişkilerinizde kalp kırmamaya dikkat edin. Ani kararlardan kaçının. Hafta boyunca iş konusunda sorumluluklarınız artacak ve bunların hepsinin de üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Tek dikkat etmeniz gereken diliniz…

HAFTANIN ODAK NOKTASI İLİŞKİLER
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Haberin Devamı

Partnerinizle mutluluk verici gelişmeler olabilir, partnerinizin hayatında çok güzel gelişmeler yaşanabilir. Çünkü haftanın odak noktası ilişkiler. Bunun yanı sıra kadınlardan çok güzel destekler alabilirsiniz. Eğer ortaklık kurmak gibi bir niyetiniz varsa tam sırası.

TAŞINACAK EV Mİ ARIYORSUNUZ?
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Ev arayışınız varsa tam da istediğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek için ideal bir hafta.. Parasal konularda cesaretle risk alabilir, kredi çekebilirsiniz. Ailevi konularda üstleneceğiniz sorumlulukların başarıyla üstesinden gelebileceksiniz.

BİRAZ STRESLİ BİR HAFTA SİZİ BEKLİYOR
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Anlaşmalar ve ortalıklar konusunda biraz stresli bir hafta. İletişim çatışmaları yaşayabilirsiniz. Venüs ve Güneş, aşk ve keyif alanınızda beraber hareket edecekler. Şanslı etkiler altında olacaksınız. Çocuk sahibi olmak için de destekleyici etkiler var.

Haberin Devamı

PARA, PARA, PARA...
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Parasal konularda hem kendinize düzen verebilir hem de cesur adımlarla kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Bu hafta finansal başarı haftası olacak. Kontrollü bir şekilde işlerinizi büyütecek adımlar atabilirsiniz. İş başvurusu yapmak için de ideal bir hafta.

MADDİ KONULARA DİKKAT!
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Hem özel hayatınıza hem de kendi isteklerinize çekidüzen verme haftası. Belki de yeteneklerinizi parlatmak için kendinizle ilgili sorumluluk alacaksınız. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Ama maddi konularda özellikle dikkatli adım atmalısınız.

FAZLA ALINGANLIK YAPMAYIN
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Aile içi iletişim çatışmaları olabilir, alınganlık yapabilirsiniz. Bu hafta bir şeylere imza atarken dikkat edin. İletişim gereçleriniz, mesela telefonunuzla ilgili sorunlar çıkabilir. Ama Venüs ve Güneş birlikteliğiyle parasal konularda keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları