Ego savaşlarından kaçın!

Merkür’ün İkizler burcundaki geri hareketi devam ediyor. Üstelik bu burçta bir de Güneş tutulması meydana gelecek. Dalgınlık ve kafa karışıklığı yaşayabiliriz. Hatalı ya da duygusal kararlar almaya da eğilimli olabiliriz. Aman dikkat!

Haberin Devamı

Ego savaşlarından kaçın

Bu hafta Merkür’ün geri harekette olduğu İkizler burcunda Güneş tutulması meydana gelecek. İkizler burcundaki tutulma zamanları bilginin, iletişimin hızla aktığı zamanlardır. Söyleyeceklerimiz ve aklımıza gelenler çok önemli olur. Hatta ağzımızdan çıkanlar hayat değiştirebilir. Merkür de işin içinde olduğundan eğitim, ticaret ve seyahatle ilgili konuların da hayatımızın merkezinde olacağını anlıyoruz. Fakat Merkür geri harekette; iletişim sorunları, kararsızlıklar, aksaklıklar yaşanabilir. Neptün’ün tutulmaya sert bir etkisi olacak. Hatalı ya da duygusal kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Yanlış bilginin yayılması, hesap hataları, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Bu tutulmaya Satürn’ün de destek vermesi özgürlük, insanlık, insan hakları, düşünce özgürlüğü, teknolojiyle ilgili konular ve yatırımlarda destekleyici olacak.

Haberin Devamı

Bu hafta Mars da Aslan burcuna geçiyor ve 29 Temmuz’a kadar bu burçta seyahat edecek. Hayatımızın her alanında iyi performans sergilemeye çabasına girebiliriz. Ama bunu ego savaşlarına dönüştürmeyin.

Ego savaşlarından kaçın

CİDDİ KARARLAR VERMEYİN
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Kiminle ne konuştuğunuza, nereye, ne imza attığınıza dikkat edin. Yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilerde karmaşalar meydana gelebilir. Alıngan olabilir ve birçok şeyi abartabilirsiniz. Zihniniz karışık. Hayatınızın değiştirecek kararlar vermeyin. 

KENDİNİZE VAKİT AYIRIN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Tutulmanın etkilerini parasal alanda göreceksiniz. Kafanız karışabilir, gerçeği göremeyebilir, hatalı yatırımlar veya harcamalar yapabilirsiniz. Finansal anlamda risk almak için hiç uygun bir dönem değil. Kendinize vakit ayırın, değerinizi bilin.

PUSLU HAVANIN GEÇMESİNİ BEKLEYİN
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Tutulmayla birlikte hangi yöne gideceğinize dair kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. En iyisi hiçbir karar vermeden puslu havaların geçmesini beklemek... Aldanmalara, kandırılmalara fazlasıyla açıksınız. Unutkanlıklar ciddi sorunlara yol açabilir.

Haberin Devamı

İMZA ATMADAN İYİ DÜŞÜNÜN
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Güneş tutulmasını endişeler, kayıplar, korkuları temsil eden bir alanda karşılayacaksınız. Yakın çevreniz, kardeşlerinizden yana ciddi bir hayal kırıklığı oluşabilir. Her duyduğunuza inanıp harekete geçmeyin. Bir şeylere imza atmadan önce defalarca düşünün.

YANLIŞ ANLAŞILMALARA DİKKAT!
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Arkadaşlarınız ve dostlarınızdan yana ciddi bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Nedeni büyük bir yanlış anlama olabilir. Yakın çevrenizle iş ve para ilişkileri kurmamak akıllıca olabilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki skandallarla ilgilenmeniz gerekebilir.

AY SONUNA KADAR SABREDİN
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Haberin Devamı

İş ve kariyeriniz Güneş tutulmasının ana konularından... Bu konularda büyük kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Ortaklık, evlilik ve ilişkilerden yana da ciddi bir hayal kırıklığı doğabilir. İş hayatınızla ilgili kararlarda ay sonuna kadar beklemekte fayda var.

HAYAT FELSEFENİZ DEĞİŞEBİLİR
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Tutulmayla birlikte hayata bakış açınıza, felsefenize dair derin bir sorgulamaya girebilirsiniz, değişikliğe gidebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, yayıncılık, hukuki konulardan yana aklınız karışabilir. Sağlığınıza da dikkat edin, zehirlenmeler söz konusu olabilir.

MADDİ RİSKLER ALMAYIN
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Borçlar, vergiler, krediler, primler, burslar, nafakalar, miraslarla ilgili konularda kafa karışıklığı veya hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yatırım yapmak, finansal riskler almak için uygun bir dönem değil. Dolandırıcılığa karşı dikkatli olmakta fayda var.

Haberin Devamı

TAMAM MI DEVAM MI, KARAR VERİN
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Evlilik, ortaklıklar, sözleşmeler, gayrimenkulle ilgili konular gündemde... Karmaşaya düşebilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Yine de ilişkilerinizi veya ortaklıklarınızı devam ettirip ettirmeme konusunda karar almak isteyebilirsiniz.

BU DÖNEM KİMSEYE GÜVENMEYİN
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

İş ortamınızda çok dikkatli olmalısınız, kafanız bu dönemde epey karışık olabilir, hatalar yapmaya müsait olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara da dikkat! Alerjiler; eller, parmaklar, sinir sisteminiz... İş konusunda kimseye güvenmeyin.

BAŞKASININ İPİYLE KUYUYA İNMEYİN
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Aşk hayatınız karışıyor. Güneş tutulması aşk, hobiler, eğlence, yatırımlar, çocukları ilgilendiren bir alanda... Özel hayatınızla ilgili önemli kararları ay sonuna bırakmak faydalı olabilir. Yatırımlar konusunda kimsenin ipiyle kuyuya inmemekte fayda var.

Haberin Devamı

SAKİN KALMAYA ÇALIŞIN
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Aile ve gelecekle ilgili hedefleriniz tutulmanın etkisi altında. Burcunuzda seyahat eden Neptün’ün bu tutulmaya sert bir açısı var. Kendinizi doğru bir şekilde ifade edemeyebilirsiniz. Ay sonuna kadar sakin kalmakta, büyük kararlar almamakta fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları