Doğum günün kutlu olsun Türkiye

Türkiye Cumhuriyeti’nin doğum günü olan 29 Ekim itibariyle bir yıllık haritasına baktığımızda büyük bir değişimin sinyallerini görüyoruz. Yeni yaşında ülkenin ana gündem maddeleri sağlık ve su olacak.

Haberin Devamı

Astrolojideki öngörü yöntemlerinden biri ‘Solar Return’ dediğimiz ‘Güneş Dönüşü’ haritalarıdır. Neden bu haritalara ihtiyaç duyulur, diyebilirsiniz... Çünkü Dünya’nın geoit şekli sebebiyle, Güneş her sene aynı derece ve dakikaya aynı gün ve saate gelmez. Örneğin, Türkiye’de cumhuriyet, 29 Ekim 1923’te saat 20.30’da Ankara’da ilan edildi. Ve Türkiye’nin Güneş’i 5 derece 18 dakika Akrep burcunda yer alıyordu. Ancak 2021’de Güneş 5 derece 18 dakikaya, 28 Ekim, saat 14.36’da gelecek. İşte, Güneş’in kişinin, ülkenin doğum haritasındaki o derece ve dakikaya gelmesine özel oluşturulan haritalara ‘Güneş dönüşü’ haritaları denir. Bu haritalar sadece bir sene için geçerlidir; kişinin veya ülkenin bu süreçte neler yaşayabileceği hakkında fikir sahibi olmamıza yardım eder.

Haberin Devamı

ŞİFAYLA İLGİLİ GELİŞMELER

Türkiye’nin Güneş Dönüşü 2021-2022 Haritası’nda Balık burcu yükselmekte. Önümüzdeki bir yıllık süreçte Balık burcunun dünya astrolojisine göre temsil ettiği konular ülkemizin ana gündemi olacak. Balık şifayla ilgili olduğundan tedavi yöntemleriyle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Mesela COVID-19 ilacı yüksek başarı oranı yakalayabilir.

Doğum günün kutlu olsun Türkiye

Bu sene su önemli bir gündem maddesine dönüşebilir. Ülkece su kaynaklarımızı kullanma şeklimize, yeni kaynaklar yaratmaya ve yatırımlar yapmaya özen göstermemizde fayda var. Bu arada denizlerde müsilaj veya benzer sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Gelecek bir yılda sanat ve yaratıcılık gerektiren işlerde gelişmeler yaşanabilir. İnanç, dini değerler, dini temsil eden kişiler önplana çıkabilir. Uyuşturucu, uyarıcı, bağımlılık yapıcı maddelerle ilgili başarılı birçok operasyon yapılabilir fakat diğer yandan bu konularla ilgili skandal gelişmeler de meydana gelebilir.

Doğum günün kutlu olsun Türkiye

Haberin Devamı

SÜRPRİZLER, DEĞİŞİMLER...

Türkiye’nin yeni yaş haritasında 1’inci evinde Neptün var. Bu gezegenin etkisiyle sene boyunca pek çok konuda belirsizlik, askıya alınma, netleşememe gibi durumlar oluşabilir; yön kaybı yaşanabilir. Neptün’ün vurgulandığı seneler seller, sisler ve özellikle deniz kaynaklı depremler konusunda tehlikeli zamanlardır.

Neptün ayrıca dolandırılma ve kandırılma gibi temaları temsil eder. Sene boyunca adımlar çok dikkatli atılmalı.

Neptün’ün Venüs ile sert etkileşimi, ilişki skandallarına, önemli kadın figürlerinin hayal kırıklığı yaratabileceğine işaret ediyor. Ekonomik açıdan yatırımların ince elenip sık dokunması gerekiyor.

Dediğim gibi haritada 11 derece Balık burcu yükseliyor. Ülkenin ana haritasında bu, Uranüs’ün olduğu dereceye çok yakın. Uranüs sürprizler, değişimler ve ani olaylarla ilgilidir. Güneş’in 8’inci evde olması ve Ay ile kurduğu sert etkileşim bu sene erken seçime işaret ediyor olabilir. Ya da borsa açısından çok önemli gelişmelerin, lüks tüketimin vergilendirmesinde değişikliklerin, bankacılıkta yeni uygulamaların geleceğini düşünebiliriz.

Haberin Devamı

BİTİŞLER VE BAŞLANGIÇLAR

Ay’ın özellikle hem Aslan burcunda hem de haritanın 5’inci evinde olması, çocukların, sanatçıların, eğlence yerlerinin önplana çıkabileceğini gösteriyor. Ay ile Satürn’ün haritada karşı karşıya olması bu üç konuda kurallar, kısıtlamalar ve kontrollere işaret edebilir.

Güneş ise haritanın 8’inci evinde. Bu ev değişim-dönüşüm, kriz, finansal konular, kabuk değiştirmekle ilgilidir. Bu sene finans, sağlık, askeri konular, çalışma şartlarıyla ilgili önemli dönüşümler yaşanabilir. Güneş bu sene ‘T-kare’ dediğimiz özel bir açı kalıbı içinde olacak. Bu, oldukça büyük yapılanmalar içine girilebileceğinin göstergesi. Büyük bitişlerin ve büyük başlangıçların olacağı bir sene bekleyebiliriz.

Haberin Devamı

Özellikle 30 Nisan ve 22 Ekim civarı önemli. Bu günlerde ülke haritasını etkileyecek Güneş ve Ay tutulmaları yaşanacak. Bu tarihler bahsettiğim yeni yapılanmaları, değişimleri tetikleyebilir.

Özetle; 29 Ekim 2021 itibariyle çok ilginç bir yıl bekliyor bizleri, diyebiliriz. Hep birlikte bekleyip neler yaşanacağını göreceğiz.

Yazarın Tüm Yazıları