Ciddi kararları bir süre erteleyin

Yeni yılın ilk Merkür retrosu bu hafta başlıyor. Bir yandan da Mars ile Neptün gökyüzünde kavga ediyor! Cesaretimiz kırılabilir, pişman olacağımız adımlar atabiliriz, aman dikkat! İşte ve sosyal hayatta ciddi kararlar almamak en doğrusu...

Haberin Devamı

Bu hafta gökyüzünde hem Mars ile Neptün arasında sert bir etkileşim olacak hem de yeni yılın ilk Merkür retrosu başlayacak. Hafta boyunca cesaretin kırılması, korku, düşünmeden hareket etmek, pişman olacağımız eylemlere yönelmek çok olası. Bu yüzden çok ama çok dikkat edin! Merkür geri hareketine başlayacağı için tüm verilerinizi yedeklemenizi tavsiye ederim. 

Ciddi kararları bir süre erteleyinMerkür’ün geri hareketi 12 Ocak-6 Şubat arasında devam edecek.

Yarın 16.46’da Ay, Boğa burcuna geçecek. Güneş ile Neptün arasında uyumlu bir görünüm olacak. Sezgilerinize güvenin, rüyalarınızın ne sembolize ettiğine dikkat edin. Hedeflerinizi, kariyerinizi ilgilendiren konularda belirsizliklere düşebilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda karar vermek, atılımlar yapmak için pek uygun değil. Yalnızlık, karmaşa, hayatın hızlı akışından kaçmak için ideal bir zaman. Eski dosyalarınızı arşivlemek, düzenlemek için de uygun.  Ev içinde mutfak, banyo gibi noktalarda minik sorunlar meydana gelebilir. Terapi almak, dert anlatmak için de harika bir gün. Alerjilere, zehirlenmelere dikkat!

Haberin Devamı

Salı günü Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Mars ile Neptün arasında zorlu bir görünüm oluşacak. Sezgisel, içe dönmeye müsait ve hiçbir şeyi ciddiye almak istemeyeceğiniz bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Paranıza dikkat etmelisiniz. Ciddi kararları sonraya bırakmak akıllıca olacaktır. Bağışıklık sistemini güçlendirici gıdalara yönelin. Vücudumuzun savunma sistemi çok güçlü olmayabilir. Cesaretin kolayca kaybolabileceği zamanlar... Yarışmak, gövde gösterisi yapmak için uygun değil. Aldatılma ihtimaline karşı her türlü yeni iş ve projede dikkatli olunmalı. Sağlık anlamında teşhis zorlaşabilir, tek bir doktorun görüşüyle hareket etmemek en doğrusu olacaktır. Romantik görüşmeler, ilişkiler başlatmak için de pek uygun bir dönem değildir.

Ciddi kararları bir süre erteleyin

Haberin Devamı

12 Ocak Çarşamba Ay tüm gün Boğa burcunda. Bu günlerde kişiler genellikle pratik ve somut bir bakış açısıyla durumları ele alabilir. Paranın değerini biliriz, karşılığını almak isteriz. Anın tadını çıkarmak, bedenimizle mutlu olmak, masaj yaptırmak, doğadan zevk almak, ayakları uzatıp TV karşısında çerez eşliğinde keyif yapmak doğru faaliyetler. Bahçe, toprak işleriyle ilgilenmek için de harika bir gün. Parayla ilgili görüşmeler yapabilir, sorunları çözebiliriz.

Perşembe Ay 5.07’de İkizler burcuna geçecek. Konferans, seminer vermek, kalabalık gruplara konuşmalar yapmak için uygun bir gün. Çok fazla asparagas haber çıkar, bilginiz olsun. Zihniniz yerinde duramaz, merakınız alevlenir. Birden fazla kişiyle randevulaşabilirsiniz. Arkadaşlarla bir araya gelmek, sohbet etmek için harika bir süreç. Ay, İkizler’deyken kardeşler, kuzenler, yeğenler, komşularla ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Ciddi kararları bir süre erteleyin

14 Ocak Cuma da Ay İkizler burcunda seyahat edecek. Merkür bugün itibariyle Kova burcunda geri hareketine başlıyor. 6 Şubat’a kadar da devam edecek. Merkür’ün geri hareketine başlamasıyla iletişim, ifade, elektronik aletler, seyahatler, kurye gönderileri gibi konularda aksaklıklar olabilir. İletişimde her zamankinden çok daha fazla dikkatli olmamız gerekiyor.

Cumartesi Ay 4.20 ile 18.10 arası İkizler burcunda boşlukta olacak. Ardından Yengeç burcuna geçecek. Her söylenene inanmayın. Sohbetler akıcı, esprili, kıvrak geçer; monoton olmaz. Mektup yazmak, projeler, eğitimler, kurslar, seminerler, sınavlar, iletişim araçları için alışveriş yapmak Ay, İkizler’deyken daha da etkili olur. Ancak Merkür retrosunu da unutmamak gerek...

Haberin Devamı

16 Ocak Pazar Ay tüm gün Yengeç burcunda. Güneş ve Plüton birlikte hareket edecekler. Destek beklenen her konuda güçlü kişilerden gizli destekler alabilirsiniz. Hayatınıza dair özel konulara eğilebilirsiniz. Başarı konusunda kendi kendinize baskı kurabilirsiniz. Kendinizi etkin bir biçimde ifade edebileceğiniz, sözleriniz ve eylemlerinizle etki yaratabileceğiniz bir fırsat yakalayabilirsiniz. Otoritenizi sağlamlaştırmak için elinizde gereken güç ve karizma mevcut olacak.

SAĞLIKLI İLETİŞİM ÇOK ÖNEMLİ
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Mars ve Neptün arasındaki sert etkileşimle cesaretiniz düşebilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Yurtdışı, sınavlar, yasal konularda hayal kırıklığı yaşanabilir. Merkür retrosunda sosyal çevrenizle sağlıklı iletişim kurmak önem kazanacak. 

Haberin Devamı

İŞ KURMAK VE DEĞİŞTİRMEK İÇİN BEKLEYİN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Mars ile Neptün’ün kavgası nedeniyle maddi konularda, sosyal ilişkilerde işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, kafanız karışabilir. İş ve kariyerinizle ilgili konularda sağlıklı iletişim kurmak önem kazanacak. İş değiştirmek veya iş kurmak için uygun bir zaman olmayabilir. 

SKANDALLARA KARŞI DİKKATLİ OLUN!
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

İş hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili yanlış adımlar atabilirsiniz. Gelen tekliflerin ayakları yere sağlam basmayabilir. İlişkilerde skandallara karşı dikkatli olun. Merkür retrosu nedeniyle yurtdışı, eğitim, ticaretle ilgili konularda iletişim ağını dikkatli yönetmelisiniz. 

İFTİRALAR, YALANLAR, KRİZLER...
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Mars-Neptün gerginliğiyle iftiralar, yalanlar, krizler söz konusu olabilir, bulaşmayın. Yurtdışı bağlantılı meseleler basit hatalar yüzünden aksayabilir. Yeni bir proje üstlenmek için de uygun bir hafta değil. Finansal konularda hesap hatalarına dikkat edin. 

BOŞ HAYALLER PEŞİNDE KOŞMAYIN
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Yatırımlarda, borsada çok dikkatli olun, boş hayaller peşinde koşmayın. Özel hayatınızda da gereksiz şüphe, paranoya, kıskançlık içine girmeyin. İlişkilerde sağlıklı iletişim kurmaya dikkat edin. Anlaşmalar yapmak ve ortaklıklar kurmak için de uygun bir zaman değil. 

HESAPLAŞMALAR GÜNDEME GELEBİLİR
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Hem ikili ilişkiler ve ortaklıklarda hem de ailevi meselelerde enerjiniz düşebilir. Geçmişe dair birtakım hesaplaşmalar gündeme gelebilir. Merkür retrosu başlayınca kullandığınız elektronik aletlerle sorun yaşayabilirsiniz. Verilerinizi yedeklemekte fayda var. 

İLİŞKİLERDE GERGİNLİK ÇIKABİLİR
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Yanlış anlaşılmalardan dolayı ortaya çıkabilecek gerginliklere karşı dikkatli olun. Pişman olacağınız şeyler yapmayın. Özel hayatınızda iletişim karışıklıkları meydana gelebilir. Yatırımlar konusunda kararsız kalabilir, yanlış kararlar verebilirsiniz. 

FİNANSAL RİSKLER ALMAYIN
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Sonradan pişman olacağınız adımlar atmamaya özen gösterin. Finansal konularda risk almayın. Aşk kapınızı çalabilir ama gerçek olmayabilir. Aile içinde iletişim stresi yaşanabilir. Retro bitene kadar ev almak-satmak için acele etmeyin.

HAYAL KIRIKLIKLARI YAŞANABİLİR
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Yanlış hedefler için harekete geçebilir, girişimlerinizde başarısız olabilirsiniz. Aileyle ilgili konularda hayal kırıklıkları yaşanabilir. Merkür retrosu nedeniyle iletişim araçlarında arızalar söz konusu olabilir. Sağlıklı iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. 

ÖDEMELERDE GECİKME OLABİLİR
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Hafta boyunca bağışıklık sisteminize dikkat edin. Yakın çevreniz, sosyal medya, iletişim gibi konularda yanlış stratejilere yönlenebilirsiniz. Finansal konularda hesap hatalarına dikkat! Özellikle ödemelerde gecikmeler olabilir. 

KONUŞMADAN İKİ DEFA DÜŞÜNÜN
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Mars-Neptün kavgası hem maddi konularda hem de sosyal ilişkilerde hayal kırıklığı yaratacak durumlara işaret ediyor. Sonradan pişman olacağınız tartışmalar içine girmeyin. Merkür burcunuzda geri gideceği için kendinizi ifade ederken iki defa düşünün. 

ACELECİ ADIMLAR ATMAYIN
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Kariyerinizi ilgilendiren konularda aceleci adımlar atmamalısınız. Yöneticilerinizle haksız çıkabileceğiniz tartışmalardan kaçınmalısınız. İş değiştirmek, iş kurmak gibi planlarınız varsa ay sonunu bekleyin. Planlarınızı her yerde anlatmayın. Fikirleriniz çalınabilir.

Yazarın Tüm Yazıları