Bu taktiklerle bu yaz aşk kokacak!

Bu hafta biraz da gülüp eğlenelim istedim... Bugünlerde pek çoğumuz yaz aşklarına yelken açmak için fırsat kollarken elinizde doğru bir pusula olsun dedim! Şimdi sizinle her burç için ‘tavlama taktikleri’ni paylaşacağım.

Haberin Devamı

Bir Koç’u elde etmek istiyorsanız onu hemen övgülere boğmayın, taktiksel yaklaşın. Örneğin, mesajına hemen cevap vermeyin, çünkü onlar kovalamayı sever. Öyle “Uyudun mu” mesajına daha çift tık olmadan “Hayır aşkııım” yazıp kalp emojileri döşemeyin. Size bağlanması için önce saygı duyması gerekir. O yüzden ‘hayır’ demeyi öğrenin, kendi fikirlerinizi savunun. Çünkü fikirlerine karşı gelinmesi ilgisini çeker. Koç kin tutmaz; problem neyse o an çözmeyi tercih eder. Sakın ola kalkıp “Sen bana geçen ay o kafede neden gözlerini devirdin” diye didiklemeyin. Problem neyse o an çözün.

Boğa, uzun süreli ilişkilerin insanıdır. Ona bir kez bağlılığınızı gösterdiğinizde en tutkulu âşığa dönüşür. Yani bir boğaya ‘’Seni seviyorum’’dan sonra söyleyebileceğiniz en seksi şey ‘’Seninle 10 yıllık bir mortgage kredisine girmek istiyorum’’ olur. Konforuna çok düşkündür, yani onu rahat koltuklar ve bolca yastıkla tuzağınıza düşürebilirsiniz. Çünkü bir Boğa evinize âşık olursa size de olur. Lezzetli yemekler hazırlamaya da yemeye de bayılır ama siz ona hazırlarsanız daha çok bayılır. En sevdiği şey annesinin dolmasıysa ona öyle bir dolma yapın ki annesi gelip sizden tarifini istesin.

Sadık Yengeç, lüks seven Aslan

İkizleri olduğu gibi kabul etmelisiniz. Mesela geç kalır, alışın. Daha siz sormadan neden geç kaldığını öyle bir anlatır ki, dizi olur. Asidir, özgürlüğüne düşkündür. Gereksiz duygusallığa gelemez. Mum ışığında, buğulu gözlerle sevgilinize bakmak ideal randevu anlayışınızsa, başka burçtan birini bulun. Bunun yerine o paraşütle atlamayı tercih eder. Mutlaka eğlenceli olmalısınız. Eğer bir İkizler sizi eğlenceli bulmadıysa ikinci kez buluşmaz. Gezmeye ve sürprizlere bayılır. Hele zekice yapılmış sürprizler karşısında aklını yitirir.

Yengeç, aşkı dibine kadar yaşar. Ondan ayrılırsanız ölmez ama size albüm yapabilir. Örnek; Yıldız Tilbe. O da Yengeç mesela. Bir Yengeç sizi severse kütüğünüz artık onun kütüğü, anneniz onun annesidir. Arkadaş ya da sevgili fark etmez, ne yaparsanız yapın, yanınızdadır. Buna cinayet ve banka soygunu dahil! Çok duygusaldır. Sezen Aksu Yengeç burcu, ben size daha ne diyeyim? Ayrıca Sezen Aksu, Yengeç’in farklı ruh hallerine de iyi bir örnektir. Bir şarkı önce ‘’Küçüğüm daha çok küçüğüm’’ derken bir sonrakinde “Salla, salla gül memeler çağlasın’’ diyerek ortamı ayağa kaldırır. Yengeç’in afrodizyağıysa sadakattir. Sadakati her şeyin üstünde tutar. Çünkü değer verdiği her şey; aile, aşk, huzur hep bunun üzerine inşa edilmiştir.

Aslan, lüks sever, o yüzden cömert davranın. En iyisini ister. Aslan’la randevuya çıktıktan sonra sizi aramamışsa bilin ki affedilemez bir hata yaptınız. Yani karton bardakta granül kahve ya da 1 alana 1 bedava hamburger menüleriyle elde edebileceğiniz bir burç değildir. Ama Aslan da âşıkken aşırı cömerttir, hakkını yemeyeyim. Çok maddiyatçı gibi tanımladım ama aslında aradığı kalitedir. Paranız yoktur ama sohbetiniz harikadır veya ona ayırdığınız zamanı o kadar kaliteli geçirtirsiniz ki size âşık olur.

Haberin Devamı
“Seri flörtçüler, gününüzü şenlendirenler, imla kurallarına takılanlar, övgüye bayılanlar... İşte bütün sırlar!”

Bir Başak’ı nasıl tavlayacağım diye soruyorsanız, şöyle: İlk randevunuzu iş görüşmesi gibi düşünün. Çünkü baştan aşağı sizi süzecek ve tüm kusurları kafasına not edecektir. O yüzden kusursuz görünmelisiniz. Susamlı ya da maydanozlu şeyler yemeyin. Çünkü randevu bitip ayrıldığınızda Başak sadece dişinizde kalmış maydanozu hatırlayabilir. Gittiğiniz yerde teşekkür edin, sıranızı bekleyin, medeni ve kibar olun. Sakın garsonlara parmağınızı falan şaklatmayın. Kaba davranışlardan nefret eder. Zaten Kraliçe Elizabeth değilseniz, kimseye parmak şaklatmayın. Ne kadar ayıp bir şey… Ne yaparsanız yapın, temiz ve sağlıklı görünün. Pis kıyafetler ve terlemiş halde bir Başak’ın evine gelip koltuklarına oturursanız, hem sizi hem koltukları alev silahıyla yakar. Noktalama işaretlerine ve güzel yazıya önem verir. Yazım hatalarıyla dolu bir ‘iyi geceler mesajı’ okuyan Başak’ın gecesi iyi geçmez, kalbi sıkışır. Dahi anlamındaki de ve da’yı ayıramıyorsanız geçmiş olsun. Ve unutmayın, şarz değil şarj!

Terazi övgüye bayılır. Ama sürekli övgü aldığından yaratıcı şeyler söylemeniz gerekli. Gezegeni Venüs olduğu için çekici ve bakımlı insanlardan hoşlanır. Fiziksel açıdan güçlü yerlerinizi ön plana çıkarın ama çok da abartmayın. Mesela vücudunuz güzelse ona göre giyinin, gözleriniz güzelse vurgulayın. Her an erişilebilir görünmeyin. ‘’Akşam buluşalım mı’’ sorusuna o akşamki tek planınız kedinize sarılmaksa bile “Çok isterdim ama bir davete katılmalıyım” falan gibi cevap verin. Ama aklınızın onda kalacağını da belirtin.

Haberin Devamı

Bu taktiklerle bu yaz aşk kokacak
İkizler sizinle eğlenmediyse ikinci kez buluşmaz.

Akrep
çok kolay güvenmez. Sizi sürekli teste tabi tutup hata yapmanız için manipüle edebilir. Saf Akrep enerjisi uygun ortam sağlandığında sizi bir sincap olduğunuza bile inandırabilir o yüzden mental düzeyde onunla kapışabileceğinizi gösterin. Havadan sudan değil, derin konulardan hoşlanır. “Mesleğiniz ne” diye sorduğunda, “Öğretmenim ben”’ yerine “Genç beyinleri hayata hazırlıyorum, kendilerini bulmalarına yardım ediyorum’’ gibi bir cevap verin. Kelimelerle oynayın. Akrep çok az kişiyle yakınlaşır ve onları da ölümüne korur. Bırakın sevgilisini arkadaşını bile kıskanabilir. Ama kendini rahat hissettiği ortamda da sizi kahkahalara boğar. Zekice espriler yapar ve harika bir hikâye anlatıcısıdır.

Mutlaka bir Yay arkadaş edinin

Bir Yay’a ‘’İşte hayatının eksik parçası geldi, burada!’’ diye yaklaşırsanız sizi mancınıkla geldiğiniz yere geri yollar. Onun hayattan keyif alması için birine ihtiyacı yoktur. Çünkü hayatı zaten tam ve güzeldir. Asıl soru sizin bu muhteşemliğin üzerine ne koyacağınızdır. Flört hayatı çok hareketlidir. Çünkü yürümeyeceğini hissettiği an o kişiyi şutlar ve diğerine geçer. Seri katil gibi seri flörtçüdür. Korku ve anksiyete anlarında yanınıza bir Yay alırsanız gününüz şenlenir. O kadar iyi hissettirir ki tüm dertleriniz ufacık görünür. Kısaca Yay’la hayat bir Disneyland gezisi gibidir. Sevgili yapamasanız bile mutlaka bir Yay arkadaş edinin.

Oğlaklar spontan insanlar değildir. O yüzden ‘’Hadi iki bilet aldım, hafta sonunda Paris’teyiz” diye yanına giderseniz, en iyi ihtimalle sizi havaalanına bırakır ve iyi tatiller dileyip uzaklaşır. Her toprak burcu gibi öncelikle güvenmek ister. Amacı gönül eğlendirmek değil, hayat arkadaşı bulmaktır. Sizinle aile kurabileceğine inanmalıdır. Oğlak sizi korur, güvende hissettirir. Partnerinin başarısını önemser, ona destek olur. Para konusunda dâhidir. Elinden gelse astrolojik evleri bile kiraya verir. Üzerine bir de dibine kadar sadıktır. E daha ne olsun?

Kova pek tipe bakmaz. Hatta androjen tipleri daha çok beğenir. Ne kadar eksantrikseniz, şansınız o kadar artar. Özgür ruhlu ve gizemli olmanız şart. Mesela buluştunuz. İçinizden Edis’in ‘Martılar’ını söylüyorsunuz, ama dışınızdan çok önemli şeyler düşünüyormuşsunuz havasına bürünmelisiniz… Sizden bir şeyler öğrenebileceğini düşündüğü sürece yanınızda kalır. Ama en önemlisi sizinle iyi vakit geçirebilmesidir. Çok duyarlıdır, kalbiniz buz tutmuşsa bile çözülür. Hayatı akışına bırakmayı öğrenirsiniz. Kısaca Kova’yla ilişki çok tatlıdır.

Balık, ruhani bir birleşme arar ve aynı anda birçok dünyada yaşadığından her şeyi daha büyülü görür. Eğer bir Balık’la beraberseniz, dünyayı onun gözünden görebilirsiniz. Yaratıcılık anlamında sizi çok destekler. En iyi fikirleri bulan burçlardandır. Her şeyi soyut olduğu için zor bir burçtur ve uzun vadeli planlar konusunda çok iyi değildir. Ama en iyi anılarınızı Balık’la yaşayabilirsiniz. Spontan tarafları ve dünyayı farklı görmeleri size başka deneyimlerin kapılarını açabilir. Aşkı iliklerinize kadar hissedersiniz. Herkesi olduğu gibi kabul ettiklerinden etraflarında olunması en kolay enerji Balık enerjisidir. Allah’ım, siz şeker misiniz bal mısınız Balıklar!

Yazarın Tüm Yazıları