Bu dönem hayatımızın odağında haz ve mutluluk veren konular olacak

Salı günü Boğa burcu etkisinde yeniay var. Bugünlerde hızla akıp giden yaşamı ve zamanı biraz olsun yavaşlatmaya ve sakince hareket etmeye çalışacağız. Bize keyifli gelen konular her neyse hayatımızda onlara daha fazla yer açabileceğiz.

Haberin Devamı

Bu dönem hayatımızın odağında haz ve mutluluk veren konular olacak
Salı günü Boğa burcunun 21’inci derecesinde meydana gelecek yeniaya hem Plüton hem de Neptün destek olacak, ayrıca ‘Rana sabit’ yıldızı da etkisini gösterecek. Bu yeniay bireysel ve dünya genelinde hangi konuları deneyimlememize yol açacak, inceleyelim...

Yeniay, Boğa burcunda olduğundan önümüzdeki 10-12 gün Boğa burcunun sembolize ettiği temel konular hayatımızda daha görünür hale gelecek. Bunlar; keyif, mutluluk, şartlarını koruma gayreti, para, yaratıcılık, beslenme, tembellik, güven, sahip olma, toprak, sanat ve yaratıcılıkla ilgili konular.

YENİLİKLERE AÇIK DEĞİLİZ

Bu dönem hayatımızın odak noktasında haz ve mutluluk veren konular olacak. Hızla akıp giden yaşamı ve zamanı biraz olsun yavaşlatmaya ve sakince hareket etmeye çalışacağız. Bize keyif veren konular her neyse hayatımızda onlara daha fazla yer açabileceğiz. Lezzetli bir şeyler yemek, atıştırmak bizi daha da mutlu edecek. Ama malum, yaza doğru giderken ‘bikini diyeti’ yapanlar için pek de güzel gelişmeler değil bu dediklerim!

Haberin Devamı

Ciddi bir yeteneğimiz olsun-olmasın, bir şekilde hepimiz sanat veya yaratıcılığın ucundan tutabiliriz. Belki tuvali ve boyaları alıp resim denemeleri yapabilir, çevrimiçi sanat galerilerini gezebiliriz, sevdiğimiz sanatçıların sosyal medya hesaplarında verdikleri konserlere katılabiliriz.

Yeniliklere, yeni koşullara çok da fazla açık olmadığımız zamanlardan geçiyoruz. Elimizdekinin kıymetini bilip onları korumak bu dönem daha çok işimize gelebilir. Yeni temalara karşı daha şüpheci yaklaşabiliriz.

Bugünlerde hayatımızdaki birçok konuda pratik çözümler ararken az çalışarak çok üretmenin de peşinde olacağız. Güven en hassas noktamız, çevremizdekilere olabildiğinde sadık kalmaya çalışacağız.

Toprakla ilgilenmek, saksıları çiçeklendirmek, bahçemizi düzenlemek, doğayla ilgilenmek için harika bir dönem. Yine toprak alım-satım işlerini halletmek için de...

SİNÜSLERE VE DİLE DİKKAT!

Yeni başlayan tüm işler, projeler ve ilişkilerin istikrarlı olma potansiyeli oldukça yüksek. Tabii adımlar temkinli atılmalı ve sabırlı olunmalı.

Haberin Devamı

Paramızı arttırmak adına planlarımız olabilir, yatırımlarla ilgilenebiliriz. Atacağımız adımların somut ve kalıcı sonuçlar ortaya çıkarmasını isteriz.

Sağlık olarak; boyun, boğaz, ses telleri, bademcikler hassas olabilir. 21’inci derece Boğa’nın temsil ettikleriyse sinüsler ve dildir. Bunlara dikkat etmekte fayda var.

Bu yeniay Oğlak burcunda seyahat eden Plüton’dan destek alacak. Hedeflerinizle ilgili bir yandan güç kazanırken diğer yandan yeni yöntemler geliştirebilirsiniz. Ya da amaçlarınız değişime uğrayabilir. Otorite pozisyonundaki kişilerle güçlü kontaklar kurup destek alabilirsiniz. Hayatınızın dağınık gibi görünen taraflarını toparlamak için de harika bir zamanda olacaksınız. Kariyerinizde değişiklikler yapmak, iş veya bölüm değiştirmek, iş kurmak için de çok uygun bir dönem.

Haberin Devamı

Yeniay zamanına Balık burcunda seyahat eden Neptün de güzel bir destek katacak. Bu sezgiselliğin artacağına işarettir. İçinize bir şeyler doğabilir, rüyalarınız etkileyici olabilir. Spiritüel antenleriniz daha açık halde... Şefkatli ve hassas yanınızı daha kolay ortaya koyabilecek, hataları affedeceksiniz. Başka insanlara yardım etme ve hizmet verme konusunda motive olabileceksiniz.

Bu yeniayda ‘Botein sabit yıldızı’ etkin olacak. Bu yıldız geçmişte yaptığınız hataları düzeltme fırsatı elde edebileceğinize işaret eder ve yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek anlamına gelir.

EKONOMİDE NEFES ALDIRAN DURUMLAR OLABİLİR

* Dünya astrolojisine göre Boğa burcu; topraklar, finansal konular, güvenlik, gıda, banka ve tarım demektir. Bu konular genel olarak önem kazanacak.

Haberin Devamı

* Toprak grubu burcu olan Boğa’daki yeniaylar depremleri tetikleyen bir etki yaratabilir.

* Bu yeniaya Plüton’un destek açıda olması iş dünyası, para piyasaları açısından olumlu bir rüzgâr estirebilir. Maddi anlamda toparlanmayla, yatırımlar için gerekli düzenlemelerin yapılabilmesiyle ilgili olabilir.

* Beslenme ve gıdaya dair konular ciddi bir şekilde gündeme gelebilir, bu konularda aksiyon alınabilir, düzenlemeler yapılabilir.

* Banka işlemlerine ilişkin yeni düzenlemeler gelebilir.

* Dediğim gibi bu yeniayda ‘Rana’ isimli bir sabit yıldız var. Bu, kurbağalarla ilgili bir yıldız. Kurbağaların yaşadığı bataklıklar, nehirlerle ilgili gelişmeler olabilir. Ya da kurbağaların salgıladığı bir maddeden ilaç mı yapılır, kurbağa saldırısı mı olur, hastalık mı gelir, bakalım, yaşayıp göreceğiz!

Haberin Devamı

* Türkiye’nin doğum haritasına baktığımızdaysa şunları görüyoruz: Bu yeniay Türkiye haritasında 11’inci ev dediğimiz bir alana düşüyor. Bu; meclis, borsa, dernekler, STK’lar ve hazine demektir. Demek ki ülkece daha çok ekonomik konular gündemde olacak. Çünkü ekstradan bu yeniay Venüs / Jüpiter orta noktasının da tam karşısında konumlanacak. Harcamalar, lüks harcamalar, paranın kullanıldığı yerler gündeme gelebilir. Diğer bir olasılık da ekonomik koşullarla ilgili nefes aldıracak durumlar olabilir. Altın gibi değerli madenleri de mercek altına almakta fayda var.

* Yine Türkiye haritasında Neptün’le sert bir kontağı olacak. Neptün sert kontakları; belirsizlikler, şaibeler, kandırılma-dolandırılma gibi temaları içerir. 3’üncü evi tetiklemesinden dolayı eğitim, sınavlar, medya, trafik, yolculuklarla ilgili konularda belirsiz koşulların oluşabileceğine işaret eder.

Yazarın Tüm Yazıları