Bir gün iyiyiz, bir gün kötü

Haftaya sürpriz kazançlar ve fırsatlarla başlıyoruz ama salıdan itibaren maddi konulara dikkat etmek, pek risk almamak gerekiyor. Çarşamba ruhumuz hovarda. Hele Ay Akrep burcunda seyahat ederken tensel zevklere dalmamız mümkün.

Haberin Devamı

Bu hafta pek ilginç; zira bir gün harika etkiler yaratırken ertesi gün olabilecek en zorlu, en sert gökyüzü etkileşimleri meydana gelecek. Bir gün salya sümük ağlarken ertesi gün eller havaya, vur patlasın çal oynasın ruh halinde olacağız adeta. Dengeler biraz şaşabilir. Neyse, bakalım bu haftanın günlük detaylarında ve burçlarında neler var…

Pazartesi, Güneş’le Jüpiter arasında güzel bir etkileşim olacak. Haftaya iyimser bir enerjiyle başlıyoruz. Karşımıza çıkan fırsatları hemen değerlendirmeliyiz. Özellikle de özgürlük vaat ediyorsa ya da cesaret göstermek gereken bir durumsa... Sürpriz finansal kazançlar elde etmek mümkün. Bu hafta yeni bir eğitime başlamak için de çok uygun. Uluslararası işler problemsiz hallolur. Bir ilişki, bir proje ya da bir işe başlamak için son derece verimli bir zaman.

Salı günü Mars’la Uranüs birlikte hareket edecek. Haftanın ikinci günü zorluklar başlayacak. Mars ve Uranüs Boğa burcunda. Özellikle maddi anlamda çok dikkatli olunması gerek. Kötü sürprizler olası. Hayatımızı riske atacak her türlü eylemden uzak durmalıyız. Rutini bozmak, risk almak, dürtüsel hareket etmek için hiç uygun bir zaman değil. İstediğimiz kadar plan yapalım, kontrol etmeye çalışalım, nafile. En fazla yatak odamızı eğlenceli bir hale dönüştürebiliriz. Koşullara çok çabuk isyan edebilir, ani tepkiler verebiliriz.

Çarşamba günü Venüs’le Mars arasında bir etkileşim meydana gelecek. Flört etmek, beğendiğimiz kişiye açılmak, ilişkiler başlatmak, bize iyi gelen, motive eden konu ve koşullara yönelmek için harika zamanlar. Ruhumuz bu birkaç gün biraz daha hovarda ve çapkın olabilir. Ayrıca aşk için de en güzel günlerden biri.

Perşembe itibariyle Merkür, Başak burcuna geçecek ve 26 Ağustos’a kadar seyahat edecek. İletişim, ifade, konuşma, anlaşma konusunda çok başarılı bir dönem olacak. Zihinsel meşguliyetlerimiz artarken hayatımızın her alanını düzene oturtmak için kafamızın içinde bir sürü plan program yapacağız. Aldığımız kararları gerçekçi ve somut bir şekilde uygulamaya sokmak çok daha kolay olacak hepimiz için. Tabii zaman zaman bir düşünceye, bir detaya fazlaca takılıp kalmak işleri biraz yavaşlatabilir. Ayrıca bu dönem sağlık konuları üzerine araştırmalar yapabilir, bilgi edinebiliriz.

Cuma, Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Ay Akrep günlerinde psişik radarımız açık olur, çevremizdeki kişilerin duygu ve ruh hallerini daha kolay algılayabiliriz. Bu avantajı kullanarak hem kendimizin hem yakın çevremizdekilerin çözüm bekleyen sorunlarını paylaşabiliriz. Akrep paylaşmakla alakalıdır. Sevgiyi, aşkı, tutkuyu, parayı ve elbette kalpten sevdiklerinizin acılarını… Öte yandan tutkulu, yekvücut olmayı temsil eden Akrep’le tensel zevklere de dalabiliriz. Cinsel enerjisi yüksek bir gün. Diğer yandan, dedektiflik, casusluk yapmak eğlenceli gelebilir, hayalet ve korku hikâyelerinden keyif alabiliriz. Sırlar paylaşmak, sırları açığa çıkarmak, gizemli olaylarla ilgilenmek, bu tür kitaplar okumak, filmler seyretmek isteyebiliriz. Sohbetler bugün daha derinlere iner, karşımızdakinin kalbindekileri açığa çıkarmak isteriz.

Cumartesi günü Mars’la Satürn arasında zorlu bir görünüm olacak. Hayal kırıklıkları ve engellerle dolu bir güne başlıyoruz. Çok önemli işlerinizi bugüne denk getirmeyin. Özellikle kariyer ve sosyal ilişkilerde engeller, atışmalar, zorluklar söz konusu olabilir. Siz bir şeyleri halletmek için yola koyulursunuz ama sanki sürekli bir dirençle karşılaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Evde baba, işyerinde patronlar veya hayatınızdaki otorite figürleriyle ilişkileri yönetmekte zorlanabilirsiniz. Yeni bir şeylere başlamak için uygun bir gün değil, bastırılmış öfkeler de kolayca ortaya çıkabilir. Düdüklü tencerenin patlaması gibi adeta... Yalnız kalmak, etliye sütlüye bulaşmamak bugün için en iyisi olacaktır.

7 Ağustos Pazar günü Venüs’le Neptün arasında güzel bir görünüm olacak. Hem hayal gücü ve yaratıcılık hem de güven ve ailevi konulardan yana iyileştirici, yaraları onarıcı, birleştirici, affedici, yumuşatıcı etkileri söz konusu. Bunun yanı sıra aşk-meşk işleri açısından da oldukça romantik zamanlar. Yalnız olanların bu birkaç gün içinde gerçekten sevip sevilebilecekleri romantik ilişkileri başlayabilir. Başkalarına yardım etmek, hayır işlerine girişmek için de çok uygun bir zaman.

Haberin Devamı

Koç
Dostluklar sınavdan geçecek
Bu hafta Mars, Uranüs’le bir araya gelip Satürn’le sert bir etkileşime girecek. Finansal açıdan risk almak için uygun bir hafta değil. Maddi anlamda sizi pek mutlu etmeyecek gelişmeler yaşanabilir. Sürpriz kayıplar ya da beklenmedik ani harcamalar söz konusu olabilir. Bu hafta dostluklar ve arkadaşlıklar ciddi bir sınavdan geçebilir. Sosyal ilişkiler açısından hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ya da bir arkadaşınız bazı konularda size direnç gösterebilir, engeller çıkarabilir.

Haberin Devamı

Boğa
Öfkemize hâkim olalım
Sabrınızın adeta testten geçeceği bir hafta sizleri bekliyor. Hayatınızı riske atacak sporlardan, davranışlardan uzak durun. Ani kazalara açık bir haftadasınız. Risk almak, dürtüsel davranmak için hiç de uygun değil. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda bazı hayal kırıklıklarıyla, engellerle, sorunlarla karşılaşabilirsiniz, koşulları istediğiniz gibi yönetemeyebilirsiniz. Eğer ki öfkenize hâkim olmazsanız iş konusunda büyük bir krizle karşı karşıya kalabilirsiniz.

İkizler
Koşulları zorlamak faydasız
Hafta boyunca sağlığınıza ekstra dikkat etmenizde fayda var. Bağışıklığınızı güçlü tutun, ne olur ne olmaz! Yapılan bazı kötülükler, arkanızdan dönen oyunlar veya dedikodular huzurunuzu kaçırabilir. Belli ki hayat bu hafta sizin kontrol etmek istediğiniz şekilde gitmeyecek, olmayan koşulları oldurmak için lütfen zorlamayın. Yurt dışı, yabancılar, eğitim, yayıncılık alanında ve resmi işlerde prüzler, engeller çıkabilir. Hafta boyunca yazışmalarınıza, iletişim dilinize çok dikkat edin.

Haberin Devamı

Yengeç
Borç vermek için kötü zaman
Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar bu hafta sinirlerinizi bozabilir, bazı yakın çevrenizdeki kimselere karşı tahammülünüz kalmayabilir. Yaşadığınız toplumla uyumlanmak kolay gelmeyebilir. Banka işleri, vergi, krediler, miras, nafaka gibi işlerde veya beklediğiniz birtakım ödemelerde gecikmeler, sorunlar meydana gelebilir. Maddi anlamda risk almak veya birilerine borç vermek için uygun zaman değil. Krediniz onaylanmayabilir, finansal kaynak arayışınız olumlu sonuç vermeyebilir.

Aslan
İşte sabrınız sınanacak
Özellikle kariyeriniz ile ilgili konularda belki değişikliğe gitmek, risk almak, rutini kırmak isteyebilirsiniz. Ama o hafta bu hafta değil! İş konusunda ciddi anlamda sabrınız sınanabilir, yöneticilerle ilişkileri yönetmek pek kolay olmayabilir. İkili ilişkiler veya ortaklıklarda beklentileriniz yeteri kadar karşılanmayabilir. Bu konularda bazı engeller, aşmanız gereken zorluklar söz konusu gibi. Bu hafta hem iş hem de ilişkiler konusunda biraz şansızsınız.

Haberin Devamı

Başak
Sağlığınıza özen gösterin
Hafta boyunca yurt dışı, pasaport, medya, eğitim ile ilgili ya da pasaport gibi resmi işlerinizdeki, varsa sınavlarınızda ve hukuksal konulardaki sabırsız tavrınız işleri daha zor hale getirebilir. Bu konularda risk almadan, temkinli bir şekilde hareket etmekte ve kimseyle ters duruma düşmemekte fayda var. Bunun yanı sıra sağlığınıza daha fazla özen gösterin. Bedeninizin verdiği sinyalleri dikkate alın. İş arkadaşlarınızdan da beklentilerinizi düşürün, hayal kırıklığı yaşamayın.

 Terazi
Adımınızı sağlam atın
Ortaklaşa işlerden elde edilen gelirler, krediler, vergiler, miras, sponsorluklar gibi konularda beklenmedik sevimsiz sürprizler söz konusu. Bu alanlarda kayıplar, gerginlikler meydana gelebilir. Diğer yandan özel hayatınızda da yapmak istedikleriniz engellenebilir, planlar son dakika sekteye uğrayabilir, sizin beğendiğiniz sizi beğenmeyebilir. Bir de bu hafta finansal konularda dürtüsel hareket etme zamanı değil. Adımınızı sağlam atın, temkinli olun.

Haberin Devamı

Akrep
İlişkide riske girmeyin
İlişkiler ve ortaklıklarda sabrınız ve tahammülünüz epey az olabilir. Ani ve dürtüsel çıkışlar, ilişkilerde gereksiz risklere gerek yok. Bir kaşık suda fırtına çıkarmayın. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler bozulabilir. Diğer yandan ailevi konularda sorumluluklar artarken bazı beklentileriniz karşılanmayabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek için uygun zaman sayılmaz. Aile içinde, özellikle tansiyonla ilgili bir takım sağlık sorunları meydana gelebilir.

Yay
Ani çıkışlara gerek yok
Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişilerle ilişkileri çok dikkatli yönetmelisiniz. Yoksa maddi bir kayıp söz konusu olabilir. Hafta boyunca boğaz, boyun, ses telleri hassas olabilir. İş ortamınızda sabırsız ve düşünmeden hareket etmeye edebilirsiniz ama yapmayın. Günlük işleriniz de sürekli değişen planlar sizi mental açıdan yorabilir. Diğer yandan yakın çevreniz, komşularınız, kardeşlerinizle olan ilişkilerde de bu hafta beklentiyi düşük tutun. Hayal kırıklıkları yaşanabilir. İletişim anlamında engeller ortaya çıkabilir. Kullandığınız iletişim gereçleri aniden bozulabilir, sorunlar ortaya çıkabilir.

Oğlak
Spekülatif alanlarda dikkat
Hem finansal konularda hem de özel hayatınızda risk almaya uygun bir hafta değil. Flörtleşirken kavga etmeyin. Bu hafta borsa gibi spekülatif alanlarda adım atarken ekstra dikkat edin. Bu hafta beklenmedik masraflar çıkabilir, maddi anlamda beklentilerinizi düşürmekte fayda var. Kendinizi değersiz hissedeceğiniz ortamlardan ve kişilerden de hızla uzaklaşın.

Kova
Kendinize baskı yaratmayın
Ev içinde ilişkileri yönetmek bu hafta hiç de kolay olmayabilir. Aile içinde bir sabır sınavı verebilirsiniz. Sağlık sorunları, ev içi kazalar, ev ve ailevi problemler meydana gelebilir. Taşınmak büyük bir stres yaratabilir hatta bazı iplerin kopmasına sebebiyet verebilir. Bu hafta kendi kendinize baskı kurmayın, kendinizi gereksiz yere eleştirmeyin. Taşıyabileceğinizden daha fazla sorumluluk altına girmeyin. Baktınız bir işin ihalesi size kalacak, kıyı kıyı uzaklaşın oradan.

Balık
Zihniniz sabırsız ve provakatif
Bu hafta sınavınız iletişim! Kimlerle nasıl iletişim kurduğunuza, kullandığınız iletişim gereçlerine dikkat edin. Hem diliniz hem zihniniz oldukça sabırsız ve provakatif olabilir. Komşular, yakın çevre, kardeşler, kuzenlerle ortak bir paydada buluşmak zorlayabilir. Arkanızdan dönen birtakım oyunlar, çirkin dedikodular kulağınıza gelebilir. Uyku düzeniniz bozulabilir. Ruhunuzu rahatlatacak bir şeyler yapmakta fayda var. Etliye sütlüye çok karışmadan, belki biraz da yalnızlıktan keyif almaya çalışarak geçirin bu haftayı.

 

Yazarın Tüm Yazıları