Abartılı davranmayın, açık fikirli olun

Yay burcundaki Ay tutulmasında Jüpiter de etkili... Bazı tartışmalarda, yurtdışıyla ilgili işlerde açık fikirli olmanızı öneririm. Şansınıza güvenip abartılı davranmaktan da kaçının.

Haberin Devamı

Abartılı davranmayın, açık fikirli olun
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Yay burcunda gerçekleşecek ve Jüpiter’den etki alacak Ay tutulması... Güney Ay düğümü tarafında gerçekleşeceği için inançlar üzerine tartışmaya girmek, yurtdışı bağlantılı her türlü iş, spor, abartılı davranışlar, eğitimle ilgili konular stres noktaları olacak. Eğer gündeminizde bu konular varsa açık fikirli olmaya gayret edin. Bu tutulmaya Jüpiter eşlik edecek. Bu nedenle coşkulu, abartılı, fanatik davranışlar zarar görmemize neden olabilir. Özellikle Jüpiter’in Balık burcunda seyahat etmesiyle şansına gereksiz yere güvenmek, egonun şişmesi, hiçbir strateji kurmadan bir hayalin peşinden gitmek bize zarar verebilir. Perşembe Venüs ile Neptün arasında zorlu bir görünüm olacak. Bu, özel ilişkilerde hayal kırıklığı anlamına gelir. Özel hayatınızla ilgili önemli planlarınızı perşembe yapmayın. Cumartesi günüyse Merkür ve Venüs, İkizler burcunda birlikte hareket edecekler. Eski sevgililerden haberler gelebilir.
Abartılı davranmayın, açık fikirli olun
BU RÜYALARIN BİR ANLAMI OLMALI!

Haberin Devamı

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Ay tutulmasıyla yurtdışı, yabancılar, eğitim, kariyerle ilgili konular etki altında olacak. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey abartıdan kaçınmak... Yayıncılık, medya gibi konularda destek görebilirsiniz. Rüyalar sizin için ayrı bir anlam ifade edebilir.  

DESTEKLERİN DEĞERİNİ BİLİN

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Parasal konular gündeminizde olabilir. Bu konularda sizleri sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Abartılı davranışlardan uzak durun, 200 lira krediye ihtiyacınız varken 400 lira çekmeyin. Dostlarınızdan gelecek destekleri çarçur etmeyin, değerini bilin.

KARİYER FIRSATLARI ÇIKABİLİR

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Ay tutulması ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili alanda meydana gelecek. Coşkulu, fanatik ve abartılı davranışlardan kaçının. Tutulmalar kötü giden ilişki ve ortaklıkları bitirir, iyi gidenleriyse daha iyiye taşır. Karşınıza kariyer fırsatları da çıkabilir.
Abartılı davranmayın, açık fikirli olun
HAYVAN SAHİPLENMEK İSTİYORSANIZ...

Haberin Devamı

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Günlük yaşamınızda ciddi değişimler meydana gelecek. Sağlıkla ilgili konulardaysa dikkatli davranın. Güzel fırsatlar söz konusu olabilir ama egonuz yeteneklerinizin önüne geçmesin. Yeni bir hayvan sahiplenmek için de harika bir dönem.

 

ŞANSINIZA GÜVENİP HOYRATLAŞMAYIN

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Ay tutulması aşk, çocuklar, yatırımlar ve hobileri temsil eden alanda meydana gelecek. Bu konularda abartılı davranmamaya özen gösterin. Özellikle yatırımlarla ilgili konularda! Aşk hayatınız hızlanacak ama şansınıza aşırı güvenip hoyrat davranmayın.

 

ŞEHİR, HATTA ÜLKE DEĞİŞTİRMEK MÜMKÜN

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Ay tutulması aile, yerleşim, gayrimenkulle ilgili konuları masaya yatırmanıza yardım edecek. Taşınabilir,
ev alabilir, şehir hatta ülke değiştirebilirsiniz. Ortaklıklar ve ilişkiler konusunda destek göreceksiniz. Yeni işbirlikleri için güzel bir dönem.
Abartılı davranmayın, açık fikirli olun
HAYATINIZI DEĞİŞTİREBİLECEK GELİŞMELER...

Haberin Devamı

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Ay tutulması eğitim, yolculuklar, basın yayın, pazarlama, reklam, kardeşler gibi konuları etkileyecek. Hayatınızın akışını değiştirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yoğun bir iş temposu bekliyor sizi. Fırsatları iyi değerlendirin.

HAR VURUP HARMAN SAVURMAYIN

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Ay tutulması parasal konuları gündeme getirecek. Şansınıza güvenip har vurup harman savurmayın. Olmadık hayallerin peşine düşmeyin. Borsada şansınızı denemek isteyebilirsiniz, dikkat edin. Yalnız olanlar için güzel bir aşka işaret edebilir bu tutulma.

 

KİŞİSEL YETENEKLERİNİZİ GELİŞTİRİN

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Burcunuzda meydana gelecek tutulmayla taşınmak gündeme gelebilir, yeteneklerinizi ilgilendiren konularda parlayabilirsiniz. Yeni bir ev almak, eğitime başlamak, taşınmak için uygun bir dönem. Kendinize de yatırım yapın, kişisel yeteneklerinizi geliştirin.

Haberin Devamı

YAKIN ÇEVRENİZDEN DESTEK...

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Ay tutulmasıyla kabuğunuza çekilip yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Arkanızdan dönen işleri fark edebilirsiniz. Bu dönemin en iyi yanı ruhsal açıdan sizi rahatsız eden bir konuda yakın çevrenizden alacağınız destekler...  Yurtdışıyla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

İLİŞKİLER GÜVEN TESTİNDE

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Ay tutulmasıyla odak noktanız dostlarınız ve arkadaşlarınız olacak, bu ilişkiler bu dönemde bir güven testinden geçebilir. Para kazanmanızı sağlayacak yeni ilişkiler de geliştirebilirsiniz. Bazılarınız toplum için faydalı olacak adımlar atabilirsiniz. 

ÖNEMLİ BİR KAVŞAKTAN GEÇEBİLİRSİNİZ

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Haberin Devamı

Kariyerinizi ilgilendiren konularda önemli bir kavşaktan geçebilirsiniz. İş bulabilir, iş kurabilir, iş değiştirebilirsiniz. Fırsatları dikkatli değerlendirmekte fayda var. Yeni eğitimlere başlamak, seyahatler organize etmek için güzel bir dönem.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları