Estetikte yaz trendleri

Son birkaç yıldır “Yazın estetik yapılmaz” miti son buldu ve yazın ara verilen uygulamalar son derece güvenle yapılır hale geldi. Yazın güvenle yaptırabileceğiniz, benim danışanlarıma sıklıkla önerdiğim, sonucuyla memnun eden uygulamaları “yazın trend uygulamaları” olarak derledim.

Haberin Devamı

Artık medikal estetik uygulamalardan cilt bakımlarına ve estetik operasyonlara kadar birçok uygulama yaz aylarında gönül rahatlığıyla yapılabiliyor.

Estetikte yaz trendleri

Uyulması gereken kurallara göre hayatınızı düzenleyip, son derece dikkatli davrandığınız takdirde bu uygulamaların yapılmasında hiçbir sakınca görmüyoruz. İşte ben de bu hafta siz değerli okurlarım için yazın trendlerini derleyerek, ilk beş uygulamayı yazdım.

1. Botoks

Estetik amaçlı kullanımıyla  yeni bir çağın başlangıcı olarak kabul edilebilecek botoks, zamandan ve mevsimden bağımsız olarak her zaman rahatlıkla uygulanabilir.

Yazın da çok rahatlıkla uygulamanızı yaptırabilir, günlük hayatınıza dönebilirsiniz.

Haberin Devamı

Estetikte yaz trendleri

Özellikle ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltma yeteneğiyle botoks, her dönem en popüler uygulamalardan biridir.

Dolayısıyla yaz-kış fark etmeksizin trend dosyalarımızın hep en üst sırasında yer alacaktır.

Botoks, kırışıklıkları azaltmasının yanı sıra önleyici bir uygulama olarak 30’lu yaşların başlarında uygulanmaya başlandığında adeta yüzü dondurarak, zamanı durdurma özelliğine de sahiptir..

2. Vitamin ve nem aşıları 

Özellikle medikal estetik uygulamalar arasında birden fazla cilt sorununa etki etmesi nedeniyle vitamin ve nem aşıları benim estetik trend listemde her zaman üst sıralarda yer alacak.

Bu listeyi yaparken neden-sonuç ya da fayda unsurlarını göz önünde bulundurarak uygulamaları belirliyorum.

Estetikte yaz trendleri

Vitamin-nem aşıları da bu noktada yine botoks gibi mevsimsiz bir uygulama.

Yazın uygulandığında farklı sorunlara, kışın uygulandığında farklı cilt sorunlarına çare oluyor. Bundan dolayı da vakti geldiğinde ya da cildin ihtiyacı varsa yazın çok rahatlıkla uygulanabilir..

Haberin Devamı

3. Bölgesel zayıflama ve sıkılaşma

Tatiller hepimizin rahatladığı, diyeti, sporu rafa kaldırdığı zamanlardır ve tatilden herkes kilo hanesine artı yazarak geri döner. Bu bazen ödemdir, bazen de yağdır. Ancak tatil kiloları ile vedalaşmak için sonbaharı beklemeye hiç gerek yok.

Estetikte yaz trendleri

Diyet, egzersiz ve gerektiğinde bölgesel zayıflamaya etki sağlayan cihaz uygulamaları ile çok kısa sürede efektif sonuç almak mümkün. Yapılması gereken tek şey irade göstermek ve size özel hazırlanacak programın seanslarını aksatmamak.

4. Cilt bakımı

Geçtiğimiz haftalarda da yazdığım gibi; cilt bakımını artık yazın çok rahatlıkla yaptırabilirsiniz.

Bu arada bu yeni teknolojileri “cilt bakımında çığır açan teknolojiler” olarak nitelendirebiliriz. Yeni nesil cilt bakımları; konforu, yarattığı memnuniyet ve sonuçlarından dolayı yaz trend listesinde yer almalı.

Haberin Devamı

Estetikte yaz trendleri

Beklemek zorunda değilsiniz

Uygulamalarda ilk dört böyle. Bununla birlikte yüz ve dudak dolguları, çene şekillendirme ve hatta birtakım ameliyatlar da bu listede yer alabilirdi. Özellikle meme büyütme ve küçültme operasyonları artık yaz aylarında rahatlıkla yapılıyor.

Eskiden ameliyatlar enfeksiyon riski nedeniyle yazın yapılmazdı. Şimdi artık bu risk de minimize edilebildiği için yazın gerekli durumlarda ameliyatlar da devam ediyor. Yani aslında sıcaklar nedeniyle hayat durmuyor, aksine devam ediyor.

Gereklilikten ya da sadece kendinizi daha iyi hissetmek için yaptırmak istediğiniz botoks, dolgu ya da herhangi bir uygulama-tedavi-iyileştirme için sonbaharı beklemek zorunda değilsiniz. Gerekli hijyen kuralları sağlandığında ve dikkatli olunduğunda yazın da gönül rahatlığıyla uygulama yaptırabilirsiniz..

 

Yazarın Tüm Yazıları