Düğün sezonu başladı

Havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu da başlıyor. Gelin adayları düğün öncesinde adeta bir hazırlık kampına giriyorlar. Bölgesel zayıflamadan sıkılaşmaya, cilt bakımından cilt yenilemeye kadar birçok işlem yaptırıyorlar. Ben de hayatlarının en özel gecelerinde bir prenses gibi görünmek isteyen gelin adaylarıyla özellikle cilt bakımıyla ilgili öneriler ve uygulamaları paylaşmak istiyorum.

Haberin Devamı

Değerli okuyucularım, hepimizin düğün anıları çok özel. Özellikle de düğün fotoğraflarımız bizlerin gelecek kuşaklara aktardığımız aile hafızalarımız. Dolayısıyla hem düğün hem de düğüne ait fotoğraflar çok kıymetli. Düğünde organizasyon, gelinlik, saç kadar önemli bir aşama da makyaj.
Düğün sezonu başladı

Gelinler genelde az, uçuk tonlarda makyajı tercih ederler. Ancak makyajı kusursuz taşıyabilmek için ışıltılı ve sağlıklı bir cilde ihtiyaç var. Dolayısıyla cildimiz bu noktada bizim bazımız ve söz konusu düğün-gelinler olduğunda bu daha da önem kazanıyor.
Gelinlerin bu en özel günde ışıltılı görünmelerinde düğün öncesi yapacakları cilt bakımlarının, uygulanacak protokollerinin birkaç ay öncesinden düzenlenmesi gerekiyor.
Kliniğimize düğün öncesi hazırlıklar için gelen gelin adaylarımıza bir protokol dahilinde ciltlerinin ihtiyaçları belirlenerek yeni nesil bakımlarını, multivitamin protokolleri ile uygulanan ameliyatsız yüz sıkılaştırma uygulamalarını öneriyoruz.
Gelinimiz düğününe hazırlanırken hem cildini toparlıyoruz hem de keyifli anlar biriktirmesini sağlıyoruz.

Haberin Devamı

Yeni nesil cilt bakımları
Düğün sezonu başladı
Cilt bakımı yaptıran için bir keyiftir, özellikle düğün öncesinde hem keyiflenmek hem de derinden cildi temizleyecek, nemlendirecek bir bakıma kimse “hayır” demez. Hydrafacial da cilt bakımından alınan keyfi katbekat artıran cihazlı bir cilt bakım uygulamasıdır. Hydrafacial ile yeni nesil cilt bakımlarının temelinde bazı özellikler geliştirildi. Bu bakımların amacı, yıpranmış cildi onarmak ve yaşlanmasını durdurmak...
Günümüzde cilt PH’ına uygun solüsyonlarla dışarıdan sıvılar püskürtülerek cilt üzerindeki ölü tabaka atılıyor. Cilt, kendini yenilemek için aldığı uyarılarla kan dolaşımını hızlandırıyor. Dolaşımın artmasıyla cildin oksijenlenmesi daha iyi hale geliyor ve tazelenme başlıyor. Sonrasında vakumlama başlığı çalıştırılarak yüz-dekolte ve boyundaki lenfatik akım hızlandırılıyor.
Böylece cilt altında biriken toksinler lenfatik dolaşıma atılarak vücuttan uzaklaştırılıyor. Artan lenfatik dolaşımla birlikte, ciltteki asıl problemi gidermek için tedavi başlıyor. Cilde daha fazla nem sağlayacak vitamin mineralleri ve aminoasitlerden oluşan solüsyonlar cilt altına taşınıyor. Son olarak, cildi dinlendirmek ve nemini içine hapsetmek için özel nem maskeleri ile işlem bitiriliyor.
Hydrafacial, düğünden birkaç ay önce kür olarak uygulandığında gelinlerimiz, çok kalın fondöten ve kapatıcılara ihtiyaç duymadan hafif bir makyajla bu en özel günde pırlanta ışıltısında bir cilde sahip olabilirler.

Haberin Devamı

Ameliyatsız yüz sıkılaştırma
Radyofrekans ve lazer cihazları ile birlikte multivitaminlerin cilde tatbik edildiği non-invazif yani ameliyatsız uygulamaları bir protokol olarak uygulandığında, radyofrekans ile cilt hücresel uyarı yaparak ovalinin sıkılaşmasını ve eğer varsa oluşan sarkmaları, elastikiyet kaybının onarılması sağlıyoruz.
Lazer uygulamaları ile de cilt lekelerini, skar izlerini düzelterek daha homojen ve lekesiz bir cilt elde edebiliyoruz. Bu uygulamaların hemen sonunda cilde uygulanan ve içinde mineral, hyaluronik asit, peptit, amino asit ve çeşitli vitaminler bulunan multivitaminlerle-mezoterapi ürünleri ile cildi derinden nemlendiririz. Özellikle yüz ovalinin toparlanmasında gelinlerimize bu protokolü uyguluyoruz.
Değerli okuyucularım gelin adaylarına cilt bakımı protokollerinin yanı sıra bölgesel zayıflama, sıkılaşma paketleri de hazırlıyoruz. Ancak burada önemle dikkat edilmesi gereken bir konu zamanında gelinmiş olması. Tüm bu işlemlerin, uygulamaların istenen sonuca varması için düğünden iki ay önce kadar zamana ihtiyaç duyuyoruz.

Yazarın Tüm Yazıları