Rita Ora’da mısın?

Yine Bodrum, yine bir dünya starı ama bu sefer haberini benden duyacaksınız...

Haberin Devamı

Evet, herkes sezon bitti diye bakarken Kate Moss, Naomi Campell gibi bir dünya starımız ekim ayında soluğu Bodrum’da aldı.
Kim mi?
Rita Ora...
Bodrum Maçakızı Otel’de konaklayan ve dün itibarıyla başka bir lokasyona geçen Ora, keyifli birkaç gün geçirmiş güzide tatil bölgemizde.
Eee tabii gazeteci arkadaşlarımız artık Bodrum’da olmadığından haberimiz olmadı durumdan. Ama benim orada kalan arkadaşım Rita Ora ile yan yana alışveriş yapmış.

Duyar duymaz sayfasına girip baktım, lokasyon olarak İbiza ve Yunanistan’ı etiketlemiş ama bizim ülkemizi henüz etiketlememişti. Eee be Rita’cım, bütün yaz Bodrum’da, Maçakızı Otel’de eğlendik.
Geleydin şöyle temmuzda falan, beraber partiler yapıp gezdirseydik seni, daha çok eğlenseydin keşke...
Bir dahakine aklında olsun temmuz veya ağustos aylarında gel, daha çok güzelliklerini gör ülkemizin. Neyse, sessiz sedasız gelmiş olsan da seni ağırlamak, ülkemizde olduğunu bilmek çok güzel...

Haberin Devamı

Ekim gibi ekim

Magazin açısından hareketli bir ekim ayı geçirdik. Neler oldu bu ay, gelin beraber hatırlayalım...

◊ Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu: Yıllarca “Sinem hamile mi, değil mi, ne zaman çocuk sahibi olacaklar” derken, kızları Lalin’i kucaklarına aldılar. Allah analı babalı büyütsün.

◊ Ev partileri: Çok sayıda ünlü isim, ev partileriyle magazin sayfalarında yer aldı. Hatta birçok “no name” kişi de bu sayede meşhur oldu. Bakalım devamı gelecek mi bu gizli ev partilerinin, meraktayım...

◊ Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya: Son günlerde ayrıldıkları konuşulmaya başladı. Cem Yılmaz laf arasında teyit etti amma velakin ben hâlâ ayrılmadıklarını düşünenlerdenim. İkisinden birini başkasıyla görene kadar da inanmam...

◊ Fahriye Evcen-Burak Özçivit: Magazine verdikleri ara sebebiyle uzun zaman görmediğimiz çiftimiz, ekim ayında bayağı ortalardaydı. Ee bence de artık sizi daha çok görelim, Karan gözlerimizin önünde büyüsün.

◊ Seda Sayan: “Yıllara meydan okuyan” sözünün sözlük karşılığı kim denirse, Seda Sayan derim. Yüzüne yaptırdığı her dokunuşla 5 sene geriye giden Sayan, denediği Fransız askısı yöntemiyle de yine çok konuşuldu.

◊ Merve Boluğur: Pozları ve açıklamalarıyla sadece ekim ayına değil, tüm yaza damga vurdu Merve. Bu saatten sonra güzel bir proje gerekir ona. Hadi Merve, beklemedeyiz.

◊ Hadise: Gerek aşkı, gerek yenilediği imajı, gerek yeni çıkan şarkısı ve dünya markası Valentino’nun ana sayfasında kendisini paylaşmasıyla bana göre gündemin lideri Hadise’ydi...

 

 

Yazarın Tüm Yazıları