Arkadaş mı oldular acaba?

Beyonce ne zaman yeni bir koleksiyon çıkarıp fotoğraflarını yayınlasa, ertesi gün Demet Akalın koleksiyonun en hit ürünüyle paylaşım yapıyor.

Haberin Devamı

Artık iki yakın arkadaş olduklarını düşünmeye başlayacağım neredeyse.
Böyle bir hız görmedim, vallahi bravo!
Ne diyeyim, öyle ya da böyle Beyonce koleksiyonlarının ilk paylaşımları Demet Akalın’dan geliyor.
Demo arkadaş olup da saklıyorsan bozulurum söyleyeyim sana...

Yakışmadı Alpay hiç yakışmadı

Günlerdir sosyal medyadan olsun, gazetelerden olsun sürekli karşıma düşüyor Alpay’ın Sanat Güneşi Zeki Müren hakkındaki sözleri...

Neymiş; 10 tane kulağı olsa dinlemezmiş Zeki Müren’i! Eminim ki senelerce dinledin, eminim ki sahnesinde sana da yer versin diye sahne arkalarında bekledin.

Neymiş, Zeki Müren abartılı üslubuyla Türk sanat müziğini katletmişmiş! Katletmiş hali buysa katledilmemiş halini düşünemiyorum.

Ölümünden 25 sene sonra bile sanatçının şarkıları dijital platformlarda dinleniyor, her sene geniş kitleler tarafından anılıyor...

Haberin Devamı

Neymiş, herkes ne hokkabazlık yapacak diye programına gidermiş. Eğlence anlayışını sanatla birleştirip hem ağlatıp hem güldüren, yeri geldiğinde düşündüren sahneler yaptıysa bu hokkabazlık değil kabiliyettir, büyük bir yetenektir saygıdeğer Alpay abiciğim.

Yani bu demek oluyor ki, seneler sonra siz bile arkasından konuşarak gündeme geldiyseniz, demek ki bu ülkeye güzel bir sanat bırakmış sevgili Sanat Güneşi Zeki Müren.

Darısı başınıza olsun.

Kartvizitli rüşvet

Cemiyet hayatından, iş dünyasından ilginç olaylar duyduğumda sizlerle paylaşmayı çok seviyorum.
20 gündür Dubai’deyim.
Her gün oradan oraya gezince bu kez mekan çalışanlarıyla ilgili dedikodular duydum, birini size de anlatayım. Çünkü rezervasyonda çalışan bir kadının minik şeytani taktiğini gözlerim fal taşı açık halde dinledim.
Hoşuma da gitmedi değil...
Mekanların birinde yer gösteren bu yabancı kızımız, müşterileri bir sonraki gelişlerinde daha iyi yerde oturtmak ve kapıda bekletmemek için kendince bir yöntem geliştirmiş.
Ne o biliyor musunuz?
Kendisine banka hesap numarasının da yazdığı bir kartvizit bastırmış!
Akıllı kızımız, mekana devamlı gelen misafirlere çaktırmadan kartvizitini verip “Bu hesaba bahşişimi yatırırsan bir daha kapıda beklemezsin, içeriye ilk seni alırım” diyormuş.
İşletme sahibinin yakın arkadaşına denk gelene kadar da başarıyla sürmüş bu taktiği.
4 ayın sonunda ekip arkadaşları tarafından da foyası ortaya çıkarılmış.
Haliyle işine son verilmiş. Taktik akıllıca mı akıllıca.Ama işte sonu da böyle olmuş

 

 

Yazarın Tüm Yazıları