Aldatılsam da size ne pozu...

Malumunuz, Jennifer Lopez parmağına otomobil farı büyüklüğünde bir tektaş takıp Alex Rodriguez ile nişanlandı. Hemen akabinde A-rod gibi eski bir beyzbol oyuncusu olan Jose Canseco, Jennifer’a “Alex seni aldatıyor, hem de benim eski karımla. Beni ara, her şeyi anlatacağım” diye bir tweet attı. Hatta telefon numarasını bile yazdı.

Haberin Devamı


JLo tweet’i görse bile ne kadar ilgilenmiştir sizce? Bence koca bir sıfır!
Zaten evlilik teklifi aldığı anda çekilen fotoğrafında, yüzündeki mutluluğu ve umursamazlığı sizler de görmüşsünüzdür. Vallahi kim ne derse desin, sosyal medyada görmekten en keyif aldığım çiftlerden biri A-rod ve JLo...
Objektiflere verdikleri pozları, Instagram canlı yayınlarındaki halleri; her platformda aşkları hissediliyor.
O yüzden fazla zorlama Jose, bu güzel yuvayı saçma tweet’lerinle ve mesajlarınla yıkamazsın. Hem niye bu kadar bekledin ki konuşmak için?

Aldatılsam da size ne pozu...

Müzik anlayışı değişiyor demiştim

Birkaç hafta önce “İstanbul DJ şehri olma yolunda ilerliyor” diye bir yazı yazmıştım.
Bakın dünyanın en ünlü 2 DJ’i de önümüzdeki hafta İstanbul’a geliyor. 2019 yılının en iyi çıkış yapanı DJ’i Black Coffee ve Innervisions’un (DJ topluluğu oluşumu) kurucusu DJ Dixon, 22-23 Mart tarihlerinde arka arkaya Module İstanbul’da olacak.
İki gün için toplam 8 bin kişi bekleniyormuş. İstanbul’da olanlar bu müzik ziyafetini kaçırmasın, bir daha kolay kolay gelemezler çünkü 2 ay sonra Ibizalar, Mykonoslar başlayacak, benden söylemesi.

Haberin Devamı

İlk hediyem oyuncak kamyonetimdi

Herkesin annesinden babasından ya da aile büyüklerinden aldığı, hiç unutamadığı bir hediyesi vardır mutlaka... Barbie bebek, oyuncak araba, altın künye... Ama hiçbirimize 95 bin liralık çanta alınmamıştır.
Kim mi o ebeveyn? Tabii ki Kim Kardashian.
Kim, kızı North’a ilk adımlarını attı diye “yürüme” hediyesi olarak 95 bin liralık çanta almış. O da yetmemiş, “Kızım erkenden düzeni, kombinlemeyi, doğru giyinmeyi öğrensin” diye bir de styling uzmanı tutmuş.
“Benim olmadı senin olsun, benim yaşadıklarımı yaşamayacaksın, senin için her şeyin en iyisini yapacağız” diye ant içmiş gibi Kim Kardashian... Ben size söyleyeyim, ilk Bentley’i de 2 seneye gelir North’un!

İstanbul, hazır mısın?

New York, Londra, Milano, Paris moda haftaları bitti, sıra İstanbul Moda Haftası’na geldi.
En abartılı, şaşaalı kıyafetler, en janjanlı çantalar, ayakkabılar hazır edildi mi bakalım?
19-22 Mart tarihlerinde Zorlu Center karnaval havasına bürünecek gibi gözüküyor. Ben burada olamayacağım ama sosyal medyadan didik didik takip edeceğim tabii...
Bakalım Türk tasarımcılar ne gibi çılgınlıklar, ne gibi şovlar sunacak bizlere...
Gidenlerden ricam, bol bol fotoğraf atın, ben de bakayım. Hepinize bol şans...

Yazarın Tüm Yazıları