40 yılın hatırına...

Geçtiğimiz gece uzun aradan sonra dışarı çıktım ve Gecce ödül törenine gittim. Gecenin organizasyonu tek kelimeyle harikaydı. Şatafat ve eğlencenin yanı sıra duygu dolu anlar da yaşandı... Neler mi onlar?

Haberin Devamı


◊ Kenan Erçetingöz’ün meslekteki 40. yılı olması sebebiyle bütün dostları oradaydı. Törene önceki yıllardan daha da fazla ünlü akını vardı.
◊ Gecede en çok hoşuma giden detaylardan biri, sosyal sorumluluk projesi başlığı altında (annemin de özellikle hassas olduğu konulardan biridir), Down sendromlu çocuklar için hizmet veren İzmir’deki İyilik Atölyesi’ne ödül verilmesiydi.
Tören için İzmir’den gelen öğrencilerin konuşmaları dakikalarca alkışlandı.

Cyrus mı Can mı!

Ne alaka demeyin şimdi bana; 20’li yaşlarındaki Miley Cyrus ile 40’lı yaşlarındaki Sibel Can’ın bir ortak noktası var. O ne mi? Katıldıkları özel gecelerde giydikleri elbiselerin benzerliği!
Cyrus, Oscar gecesi Saint Laurent kıyafeti ile gecenin en şık ve enerjik isimlerinden biri olmuştu. Sibel Can ise Gecce töreninde Nihan Peker tasarımıyla gecenin yıldızlarındandı. Gerçi sadece kıyafet değil, Sibel Can’ın enerjisi, edası, elbisesiyle uyumlu saçı ve makyajı da muhteşemdi!
Mücevher kısmına gelince... Cyrus muhtemelen Bvlgari’den o geceye özel ödünç aldığı takılarıyla elbisesini tamamlarken, Sibel Can 23 karat tektaşıyla dikkat çekti. Şarkısındaki gibi “Senden başka kimsem yok” diyordu sanki.

Haberin Devamı

40 yılın hatırına...

İtalya rehberi!

Geçen hafta Milano Fashion Week’te oradan oraya epey koşturdum. Ama biraz olsun gezme ve İtalyan lezzetlerini tatma fırsatı da buldum. İşte yolu İtalya’ya düşecekler için birkaç tavsiye...
◊ Bar Luce’nin kokteylerini deneyin derim. Özellikle favorim “Negredo”...
◊ Dal Bolognose restoranda Milanese ve kabak kızartma denenmesi gerekenler lezzetler arasında. Midede yer kalırsa makarnaların da tadına bakılmalı.
◊ Milano Papermoon birkaç ay önce kendi Papermoon Fish adlı bir de balıkçı açmış, mutlaka bir göz atılmalı...
◊ La Bullona restoran, yemekten sonra kulüp oluyor. İtalya’ya gidiceklerin listesine eklenebilir.
◊ Alışverişten çok mu yoruldunuz, bir kahve molası mı vermek istediniz?
O zaman en tatlı ve keyifli adreslerden biri Via Monte Napoleone’deki Marchesi Patisserie... Bir filtre kahve içip yanında güzel bir tatlı deneyin mutlaka (Kalori hesabı yapanlar, kaloriler bu seferlik bana olsun hadi)...

Yazarın Tüm Yazıları