Cenker Tezel

Yabancı sevgili

17 Ağustos 2009
Süreyya Yalçın’la yaptığı evlilikle tanınan Kerem Dürüst, önceki gün Türkbükü Cennet Koyu’na demirli teknede arkadaşlarıyla tatilin keyfini çıkardı.

Yabancı sevgilisiyle annesi Gül Dürüst’e ait yelkenlide sarmaş dolaş görüntülenen Dürüst, objektifleri fark etmesine rağmen sevgilisi öpmekten vazgeçmedi.

Gemici güzel

Bianca Beach’te tatiline devam eden Didem Taslan’ın gemici şapkası dikkat çekiyor. Arkadaşlarının göz koyduğu şapkayı çok iyi koruduğunu söyleyen Taslan, “Bu şapka bana uğur getirdi” diyor.

Ayak parmakları alçıda

Yedi yıllık sevgilisi Eda Taşpınar’dan ayrılan Nurettin Hasman, “Bir daha asla gelmem” dediği Bodrum’da görüntülendi. Türkbükü’ndeki Kuum Otel’de kalan Hasman’ın sargılı ayak parmakları dikkatimi çekti. Kuum Otel’deki birkaç tanıdığımı aradım. Onların verdiği bilgiye göre, Hasman’ın otel personeliyle yaşadığı ‘minik’ tartışmada sol ayak parmaklarından ikisi kırıldı. Hasman, zedelenen ayak parmaklarını alçıya aldırttı.

Pınar nerede

Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik, geçtiğimiz ay sevgilisi Pınar Eliçe ile Türkbükü sahillerine demirlediği yatında tatil yapmıştı. Mehmet Bey, önceki gün yine objektiflere yansıdı. Bu kez yanında Pınar Eliçe yoktu. Çelik, önceki gün yatında arkadaşlarıyla kahvaltı yaparken objektiflere takıldı.

Magazincilerden pasta

Yazının Devamını Oku

Sereserpe Nil

13 Ağustos 2009
Nil Bentürk, önceki günü Torba’daki La Boutique Alkoçlar Oteli’nde denize girip güneşlenerek geçirdi.

Kız kardeşiyle birlikte tatil yapan Bentürk, sırtında iz kalmasın diye güneşlenirken bikinisinin iplerini çözdü.

Sezonu geç açtı

Yaz boyunca ortalarda görünmeyen Esra Balamir, önceki gün Bodrum’da ortaya çıktı. Türkbükü’ndeki Lola Beach’te denize girip güneşlenen Balamir, göbeğindeki dövmeyle dikkat çekti.

Aman çekmeyin

Sezon başında Bodrum’a gelen Ebru Polat, kısa süre ara verdiği tatiline devam ediyor. Şarkıcı, önceki gün Türkbükü’ndeki Divan Palmira Hotel’in iskelesinde erkek arkadaşıyla güneşlendi. Ancak görüntülendiğini fark edince üzerine pareosunu geçirip iskeleden ayrıldı.

Kardeşler Bodrum’da buluştu

Oryantal Tanyeli, uzun süredir Avustralya’da yaşayan kardeşi Seda ile Bodrum tatilinde bir araya geldi. Aynı zamanda meslektaşı olan kardeşiyle hasret gideren Tanyeli, onunla birlikte önceki günü Türkbükü’ndeki Lola Beach’te geçirdi.

Yazının Devamını Oku

Kuum’da düğün

10 Ağustos 2009
TAV Havalimanları ıcra Kurulu Başkanı Sani şener’in inşaat mühendisi oğlu Ozan şener, önceki gece mimar Hale Akdemir ile Bodrum-Türkbükü’ndeki Kuum Otel’de evlendi.

Konsepti deniz, midye ve kumdan oluşan düğün töreninin organizasyonunu Bettina Machler ve Candan Kramer’in sahibi olduğu B&C Atelier d’Ambiance firması yaptı. Düğünde Hale Akdemir, Elie Saab’tan bir gelinlik, Ozan şener ise Gucci marka bir damatlık giydi. Çiftin nikâh şahitliklerini Devlet Bakanı Faruk Özak, Hamdi Akın, Sadri şener ve Fuat Akova yaptı. Hale-Ozan şener çifti, balayı için tekneleriyle Güney Fransa sahillerine gideceklerini söyledi.

Onlar için yaz bitmiyor

Aslışah Alkoçlar, yazı Bodrum-Torba’da babası Ender Alkoçlar’a ait olan La Boutique Alkoçlar Oteli’nde geçiriyor. Aslışah’a, Conrad Otel’in sahibi Batu Aksoy ile evli olan ablası Neslişah da eşlik ediyor. Evlendikten sonra magazin sayfalarında görünmemeye dikkat eden Neslişah ile kardeşi Aslışah, tatilin keyfini doyasıya çıkarıyorlar.

İki güzelle yatta

Dünyaca ünlü mayo markası Zeki Triko’nun sahibi Zeki Başesgioğlu’-nun büyük oğlu Yılmaz Başesgioğlu, Türkbükü’nde tatil yapıyor. Yılmaz Bey, geçtiğimiz gün süper lüks yatını Türkbükü sahillerine demirledi. Kendisine eşlik eden iki Ukraynalı modelle birlikte denizin ve güneşin tadını çıkaran Başesgioğlu, Bodrum’un eğlence dolu gecelerinde de boy göstermeye devam ediyor.

Miam’ın müdavimi

Türkbükü’nde hizmet veren Miam Restaurant’ın müdavimleri arasında ünlü isimler de var. Müdürlüğünü gece hayatının tanınmış işletmecilerinden Garo Nişan’ın yaptığı, Haluk Bingöl’ün sahibi olduğu restoranın daimi müşterilerinden biri de Erhan Yazıcıoğlu. Ünlü sunucu, geçtiğimiz gün yine burada yemek yedi ve Nişan ile bir süre sohbet etti.

Yazının Devamını Oku

Ünlüler Alaçatı’da

4 Ağustos 2009
İzmir’in son zamanlarda yükselen turizm cenneti Alaçatı, yine ünlü isimleri ağırladı. Sezon boyunca birbirinden şöhret isimlere ev sahipliği yapan Alaçatı’yı ziyaret edenler arasında bu hafta Ekrem Bora, Çolpan İlhan ve Nurseli İdiz, eski teknik direktör Ümit Kayıhan, şarkıcı Seda Üren, futbolcu Emre Aşık, Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner ve sevgilisi ile Galatasaray’ın unutulmaz futbolcusu Suat Kaya da vardı. Ünlüler, arkadaş grupları, dostları ve eşleriyle birlikte eğlenceli zaman geçirdi.

Paralı sevgili istemiyorum

Ebru Destan, önceki gün eski menajeri Şengül Boybaş’ın Sarıyer’de hizmete soktuğu Şüşu Cafe’nin açılışına katıldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Zabıta Müdürü Semra Kartal’ın da katıldığı açılışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Destan, “Eski menajerim, şimdi patroniçe oldu. Onu böyle görmek, beni çok mutlu ediyor” diye konuştu. Ünlü manken, çok yoğun bir tempoda çalıştığı için özel hayatına vakit ayıramadığını da söyledi ve ekledi: “Artık ben de bir sevgili istiyorum. Teklif çok ama bir sürü para harcayan, kapıma her gün gül döken insanları istemiyorum. Çünkü onlarla mutlu olamıyorum. Artık aşkı bulup, mutlu olmak istiyorum.”

Denizde kahve içti

Aysu Baçeoğlu, tatilini geçirdiği Çeşme’deki Sortie Beach’de denizde Türk kahvesi içti. Ünlü manken, daha sonra da arkadaşına fal baktırdı. Arkadaşından yakın zamanda hayatının değişeceğini duyan Baçeoğlu, “Fala inanma derler ama ben gene de inanıyorum, çünkü genelde çıkıyor” dedi.

Teoman yasağa uymaz

Kapalı alanlarda sigara içme yasağının yürürlüğe girmesiyle, birçok ünlünün kurallara uyup uymayacakları merak konusu olmuştu. Bu isimlerden biri de, elinden sigarasını düşürmeyen Teoman’dı. Bodrum’da tatil yapan ünlü rock’çı, önceki gün yine sigara içerken objektife takıldı. Ona yasak konusunda ne düşündüğünü soran gazetecilere yanıt ise yakın bir arkadaşından geldi: “Teoman yasağa uymaz.”

Tatile devam

Deniz Berdan, bu yaz Bodrum sezonunu açan ünlüler arasında başı çekti. Üstelik aradan aylar geçmesine rağmen onun tatili hâlâ bitmedi. Hemen her gün popüler mekânlardan birinde objektiflere takılan, aksesuvarları ve cüretkar bikinileriyle diğer tatilcilerin ve basın mensuplarının ilgi odağı olan Berdan, önceki gün de bu kuralı bozmadı. Gün boyunca elinden cep telefonunu düşürmeyen Berdan, minik bikinisini ve beyaz şapkası ile yine meraklı bakışların hedefindeydi.

23 yıllık aşkın dövmesi

Seval Birinci’nin vücudunun çeşitli yerlerine yaptırdığı ‘T’ dövmelerinin sırrı, bikinili güneşlenince ortaya çıktı. Bu dövmeler, Birinci’nin 23 yıldır birlikte olduğu Turgay adlı erkek arkadaşına olan aşkını simgeliyormuş. Ünlü modacı, göbeğinin hemen üstüne de sevgilisinin ismini yazdırmış.

Demet tatilde

Çeşitli televizyon dizilerinde küçük rollerle izleyici karşısına çıkan Demet Erdem, Bodrum’da objektiflere takıldı. Gölköy’deki Baba Otel’de tatil yapan genç oyuncu, düzgün fiziğiyle iskeledeki tüm bakışları üzerinde topladı.
Yazının Devamını Oku

Bodrum’a demir attılar

31 Temmuz 2009
Mehmet Aslantuğ, Milas’ta çekilen yeni filminin tamamlanmasının ardından ailesiyle birlikte Bodrum’a gitti.

Eşi Arzum Onan ve oğlu Can ile Bitez’de demirli teknelerinde tatil yapmaya başlayan Aslantuğ’un, film için bıraktığı bıyıklarını henüz kesmediği de dikkat çekti. Arzum Onan ise gün boyunca oğlu ile birlikte denize girdi.

ARTE Hanım da Bodrum’da

Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik’in eski eşi Arte Tahir de Bodrum’da tatil yapan isimlerden... Mehmet Çelik, boşandıktan bir süre sonra şarkıcı Pınar Eliçe ile aşk yaşamaya başlamıştı. Eliçe ve Çelik, şu sıralar Türkbükü açıklarına demirledikleri “Twinwolves” isimli teknelerinde tatillerini geçiriyor. Arte Hanım ise Türkbükü’ndeki Mavi Otel’de tatil yapıyor.

Alışveriş zamanı

Gül Ergi, tatiline Bodrum-Gündoğan’daki evinde devam ediyor. Gül Hanım önceki gün arkadaşı Bahar Korçan’ın Gündoğan’da açtığı butiğe gitti. Pareo ve bluz satın alan Ergi, “Ay sonuna kadar buradayım” diye konuştu.

Münevver’i oynayacak mı

Münevver Karabulut cinayetinin filme çekileceğini ve başrolün de kendisine teklif edildiğini açıklayan Gamze Koç, önceki gün Türkbükü sahillerinde boy gösterdi. Belçika’da yaşadığını söyleyen Koç, Türkiye’ye Münevver rolünü canlandırmak için geldiğini belirtti. Ancak filmin yapımcısı başrol oyuncusuyla ilgili görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Son parti

Yazının Devamını Oku

Aydoğan Gündoğan’da

30 Temmuz 2009
Oya Aydoğan da Bodrum sezonunu açtı. Ünlü oyuncu, arkadaşını ziyaret etmek için gittiği Gündoğan’da bol bol yüzdü, jet-ski’ye binmeyi de ihmal etmedi.

Toptaş da Bodrum’da

“Recep İvedik” filmindeki rolüyle adından söz ettiren Fatma Toptaş da tatil için Bodrum’u tercih edenlerden. Genç oyuncu önceki gün Lola Beach’te güneşlenip denize girdi, duş alırken de objektiflere işte böyle yansıdı.

Tatile döndü

Sezon başında Bodrum’a gelen Ebru Polat, kısa süre ara verdiği tatilini sürdürüyor. Lola Beach’te güneşlenen Polat, “Yarım bıraktığım tatilimi tamamlamak için yine Türkbükü’ne geldim” dedi.

İşletmeyi aldı

Dodo Beach’in işletmesini devralan Tarkan Arslan, plajda ünlü isimleri de ağırlıyor. Tatil için geldiği Bodrum’da Dodo Beach’e uğrayanlardan biri de Alp Kırşan’dı. Ünlü oyuncu, Arslan’a başarılar diledi.

Ahu’nun jet-ski keyfi

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Ahu Tuğba, her yıl olduğu gibi bu yıl da tatilini Yalıkavak’ta geçiriyor. Önceki gün Dodo Beach’te jet-ski yapan Ahu Hanım’a tatili sırasında kızı da eşlik ediyor...

Keyif zamanı

Türkbükü’nde tatil yapan Yeşim Erçetin, önceki gün Dodo Beach’te denize girdi. Şarkıcı, plajın yenilenen ambiyansını çok beğendiği için buraya geldiğini söyledi.

Evi tadilatta

Erdal Özyağcılar, yaz boyunca Türkbükü Evleri’ndeki evinde kalıyor. “Elveda Rumeli” dizisinin tatile girmesiyle Makedonya’dan döner dönmez soluğu yine Türkbükü’nde alan Özyağcılar, Kenan Doğulu’ya da komşu olan evinde küçük bir tadilata başlandığını söyledi. Usta oyuncu, “Evdeki işler yüzünden her sabah erken saatlerde kendimi dışarı atıyorum” dedi.

Dostlarla buluştu

Eski futbolcu yeni teknik adam Samet Aybaba, tatiline Bodrum’da devam ediyor. Aybaba önceki gün Türkbükü sahillerine indi, dostlarıyla buluşup sohbet etti.
Yazının Devamını Oku

Sevgililer tatilde

29 Temmuz 2009
Emrah’la başrolü paylaştığı “Kınalı Kar” dizisiyle tanınan Özlem Conker, şu sıralar avukat sevgilisi Uğur Koçlu ile birlikte tatil yapıyor. Eşinden yeni boşanan Koçlu ile Conker, aşklarını Bodrum’da doyasıya yaşıyorlar. Bu arada Uğur Bey’in evliliğini Özlem Hanım uğruna bitirdiği dedikodularının kulaktan kulağa yayıldığını da belirteyim...

Arkadaş sohbeti

Yaz aylarını Türkbükü’ndeki evinde geçiren Didem Uzel, önceki gün Ship a Hoy’daydı. İskelede bir gençle konuşan ünlü oyuncu, sohbete öylesine daldı ki, günün bittiğini geç anladı!

Sakinliği tercih ediyorlar

Pelin Körmükçü ve eşi Cengiz Cennetoğlu da tatil için Bodrum’u tercih edenlerden. Gündüzleri Türkbükü’nün sahil şeridinde denize giren çift, kalabalık beach’lerden uzak duruyor. Ünlü oyuncu ve eşi, Bodrum’un gece hayatında da fazla görünmemeyi, sakin yerlere gitmeyi tercih ettiklerini söylüyorlar.

Mesken tuttu

Şarkıcı Bengü, Bodrum’u mesken tuttu. Yoğun geçen kış günlerinin yorgunluğunu atmak için yaz aylarının ilk günlerinde Türkbükü’ne gelen Bengü, hâlâ burada deniz ve güneşin tadını çıkarıyor...

İyi arkadaş

Şehmuz Tatlıcı, babasının hediye ettiği 4 milyon euro’luk süper lüks yatında Türkbükü’nün tadını çıkarıyor. Küçük Tatlıcı, yatında ağırladığı okul arkadaşlarını önceki gün Bianca Beach’teki partiye götürdü.

Sahil turu

Trabzonspor’u geçtiğimiz yıl çalıştıran teknik direktör Ersun Yanal, ailesiyle birlikte Türkbükü’nde... Yeni sezon için gelen teklifleri değerlendirdiğini söyleyen Yanal, önceki gün ailesi ve arkadaşlarıyla bota atlayıp sahil turu yaptı.

Eski dostlar

Fatih Ürek, sahibi olduğu Chakra’da Bodrum tatilcilerini eğlendirmeye devam ediyor. Gündüzlerini Torba’da denize girerek geçiren şarkıcı, önceki gün dansöz Sibel Barış’la bir araya geldi. Ürek, Barış’la çok eskiden beri dost olduklarını ve birlikte çalıştıklarını söyledi.
Yazının Devamını Oku

Tuzcuoğlu sahile indi

28 Temmuz 2009
İpek Tuzcuoğlu, bir süre önce ayrıldığı Aziz Birsin’le tekrar barıştı. Geçtiğimiz günlerde Birsin’in Bodrum’daki otelinde sahneye çıkan Tuzcuoğlu, söylediği hem ıngilizce hem de Türkçe şarkılarla büyük beğeni toplamıştı. Ünlü oyuncu bu sahne deneyiminin ardından tatiline kaldığı yerden devam ediyor. ıpek Hanım, önceki gün ise Türkbükü Bianca Beach’te bikini ile görüntülendi. Düzgün fiziği ile dikkat çeken Tuzcuoğlu, fotoğraflarının çekildiğini fark etse de istifini bozmadı.

Kızlar tatilde

ışlerinde fırsat buldukça Bodrum’da küçük tatil kaçamakları yapan Demet Akalın, önceki gün Türkbükü Bianca Beach’te denize girdi. Akalın’ın yanında eşi Tuncer Öztarhan ile boşanma davası süren Ece Erken de vardı. Erken ve Akalın tatilin keyfini doyasıya yaşadılar.

Oğluyla tatilde

Eski manken Yasemin Koşal, Türkbükü’nde tatil yapıyor. Yasemin Hanım’a galerici Mehmet şumnu ile yaptığı evlilikten olan oğlu Kerem eşlik ediyor.

Bianca güzelleri

Bodrum’daki Bianca Beach’in sahibi Emre Ergani, ıngiliz Rupert Burbridge ile ortak oldu. Anlaşmaları gereğince Ergani’nin ıstanbul ve Bodrum’daki gece kulüplerine, Burbridge yurtdışındaki elit isimleri getirecekti. ıkilinin ilk ortak çalışması ise Bianca Beach için oldu. Londra’nın en iyi ajansları arasında gösterilen Premier Model, en iyi beş modelini Bianca Beach’e yolladı. Beş model, gün boyu yaptıkları şovlarla izleyenleri eğlendirdi.
Yazının Devamını Oku