Cenker Tezel

Laptop’u çalındı

12 Ekim 2006
Önceki akşam Okan Bayülgen’in Küçük Bebek Caddesi’ndeki ofisine hırsız girdi. Hırsızın ünlü şovmenin laptop’unu çaldığı öğrenildi. Olayın ardından ofisine gelen polislere ifade veren Bayülgen, daha sonra da sevgilisi Berrak Tüzünataç’la bir Çin /images/100/0x0/55eb3d8cf018fbb8f8b45efdrestoranına giderek yemek yedi.

Kapıdan döndüler 

Sertab Erener ile sevgilisi Demir Demirkan, önceki akşam film izlemek için Etiler’deki Mayadrom Uptown alışveriş merkezine gitti. Ancak Cem Yılmaz’ın Rahmi Koç ve Mustafa Koç için Hokkabaz adlı filmi göstermek amacıyla sinema salonunun kapatıldığını öğrenince çift kapıdan dönmek zorunda kaldı. Bunun üzerinde alışveriş merkezindeki bir kafeye oturup birer kahve içtikten sonra da evlerine döndüler.

Yeni aşkı Amerikalı

Esin Maraşlıoğlu, yaklaşık bir aydır Amerikalı bir beyle flört ediyor. Sevgilisini geçtiğimiz hafta İstanbul’da ağırlayan, onunla gözlerden uzak bir hafta geçiren Esin Hanım, Amerikalı aşkı New York’a dönünce yeniden gecelerde kendini göstermeye başladı. Önceki akşam Bebek’ten Baltalimanı’ndaki yalı dairesine giderken objektife takılan Maraşlıoğlu’nun yüzüne botox uygulattığı da gözden kaçmadı.

İki oyuncunun aşkı

"Bir İstanbul Masalı"nın Zekeriya’sı ile "Beyaz Gelincik" dizisinin sorunlu kızı Ceren, uzun zamandır birlikte... Bu yaz evlenmeyi planlayan Emre Karayel ve Sezin Akbaşoğulları, her boş anlarında birbirlerinin yanına koşuyorlar. Çift, önceki akşam da Ortaköy’de otomobilleriyle gezerken KELEBEK objektifine takıldı.
Yazının Devamını Oku

Aman düşmesin

11 Ekim 2006
Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı’yla haftasonu Maslak Parkorman’da bulunan IcePark’taydı. Buz pateni yapmayı seven Ayşe Nazlı’yı Parkorman’a getiren Nilüfer, "Ayşe Nazlı, pateni çok seviyor. Ancak ben /images/100/0x0/55ead550f018fbb8f899a28dyine de biraz tedirginim. Onu izlerken düşecek diye ödüm kopuyor. Ayşe Nazlı, bu yıl okula başladı. Onu okul üniformasıyla gördüğün anı hiç unutamayacağım" dedi.

Üç saniyede değiştirdiler

Önceki gece Metrocity Alışveriş Merkezi’nde Türk Kalp Vakfı adına yapılan gecede, Viktor-Elena Minasov çiftinin şovları ve Zeliha Sunal konseri vardı. Gecede Viktor- Elena Minasov çiftinin "Magical Transformation Show"u (Sihirli Değişim) büyük ilgi gördü. Seyircilerin gözü önünde üç saniyede bir kıyafet değiştiren ikili izleyenleri hayrete düşürdü. İkinci bölümde Viktor Minasov, dev balonla bir gösteri sundu.

3 nesil bir arada

Niran Ünsal, hafta sonunda annesi Nursal Ünsal Birtek ve ilk evliliğinden olan kızı Hande’yle birlikte Parkorman’da İlham Gencer’i dinlemeye gitti. Ünsal Ailesi, masalarından kalkarak, Gencer’e eşlik etti.

Bağış topladı

Deniz Feneri Derneği’nin "Bu Ramazan Yoksulluğun Karanlığını Bağışlarımızla Aydınlatalım" kampanyası kapsamında, İstanbul’u dolaşan "Ramazan TIR’ı"nın önceki akşamki konuğu Selami Şahin’di. Şarkıcı, Deniz Feneri gönüllüleriyle birlikte kumanya dağıttı.
Yazının Devamını Oku

Hüsnü arkadaşım

10 Ekim 2006
Geçtiğimiz hafta çıktığı Roma tatilinden dönen Deniz Seki, önceki akşam kız arkadaşıyla Bebek’teki bir restoran çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hakkında aşk dedikoduları çıkan Hüsnü Şenlendirici ile sadece arkadaş olduklarını söyleyen Seki, "Ben sessiz kaldıkça sürekli bir şeyler yazılıp çiziliyor hakkımda. Artık rahatsızlık duyuyorum. Önce kilolarıma taktılar, şimdi yanımdaki herkesi sevgilim olarak gösteriyorlar. Ben en çok bu haberlerde, karnı burnunda olan Hüsnü’nün eşini düşünüyorum. Eşi beni tanıyor ve böyle bir dedikoduya asla inanmaz" dedi.

Nostalji kraliçesi Çeşme’de

Türk Sanat Müziği’nin sevilen ismi Muazzez Ersoy, Ramazan Bayramı’nın ilk gecesi Çeşme Altın Yunus Tatil Köyü’nde sahne alacak. Uzun bir aradan sonra İzmirli hayranlarıyla özel bir gecede buluşacak olan Ersoy’un, bayramdaki ilk sahne performansına ilgi bir hayli fazla. 600 yatak kapasitesine sahip otele rezervasyonlar şimdiden başlarken, Ersoy’un da İzmirli hayranlarına sürprizleri olacağı öğrenildi.

Sponsoru gözlükçü

Ünlü sanatçı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Osse gözlüklerinin Florya’daki mağazasında yapılan tanıtıma katıldı. Akalın, yeni albüm ve klip çalışmalarını hızlandırdığını belirterek, en büyük desteği de Osse’den aldığını söyledi. "Benim şarkılarıma güveniyorlar ve destekliyorlar" diyen sanatçı, evlendikten sonra yoğun temposu nedeniyle balayına çıkamamaktan yakındı.

Sonunda evleniyor

Uzun zamandır Deniz Akkaya’nın eski sevgilisi Ali Rıza Özderici ile flört eden Toktay, söylenenlere göre çok yakında nikáh masasına oturacakmış. Şu sıralar kiralık ev arayışlarını sürdüren çiftin, çok da mutlu olduğu gelen haberler arasında... Son bir not; artık iş hayatından uzak durmayı düşünen Toktay evinin kadını olmak niyetindeymiş.

Seda’yla aynı kategoride değilim

Levent Spor Kulübü’nün düzenlediği Aytan Yakın Open Tenis Turnuvası’ndaki üçüncü maçında Hülya Avşar, rakibi Sera Beceren’e 2 - 0 yenildi. Rakibini öven Avşar, centilmenlik gereği sahaya çıktığını söyledi. Rakibi karşısında oldukça zorlanan ve bir ara hakem ve seyircilerle de atışan Avşar, maçı izleyenlere "Laubaliliğe hiç gerek yok. Alay edecek olan varsa yallah" diyerek tepki gösterdi. Hülya Avşar, sunuculuğunu üstlendiği yarışma programının iyi reyting alamamasıyla ilgili soruya, "Şimdi zaten ramazandayız. Onun için reytingler biraz düşük. Ramazandan sonra belli olacak ne olduğumuz" yanıtını verdi. Avşar, Seda Sayan’ın, "Hülya benim rakibim olamaz" demeciyle ilgili de, "Ben Seda’yla aynı kategoride değilim. O sabah kuşağından bahsetmiştir. Benim programım sabah kuşağında değil" dedi.
Yazının Devamını Oku

Evlilik dışı çocuk istemiyoruz

9 Ekim 2006
Sevgilisi Tarkan’ı turne için Almanya’ya yolcu eden Bilge Öztürk, önceki akşam kız kardeşleri Berna ve Belda ile birlikte Levent’teki Fancy adlı gece kulübüne gitti. Çıkışta gazetecilere evlilik ve çocuk sahibi olma konularında ilginç açıklamalar yapan Öztürk, "Evlilik şu an söz konusu değil. Biz zaten evli gibiyiz ve halimizden memnunuz. Ancak ileride ne olur bilemem. Evlilik dışı çocuğa da karşıyız. Bunu kesinlikle düşünmüyor ve sıcak bakmıyoruz" dedi./images/100/0x0/55eb3649f018fbb8f8b2a27e

Sevgilisi gelmedi

Seda Sayan, KC Grup’un Ramazan Şenlikleri kapsamında, önceki gün Bahçeşehir Belediyesi iftar çadırında sahne aldı. Hayranlarının kendisini izlemek için izdiham yarattığı organizasyonda, giydiği siyah göğüs dekolteli elbisesi sanatçıya zor anlar yaşattı. Başkan Kemal Aydın’ın ev sahipliğinde düzenlenen konseri izlemeye gelenler arasında Seda Sayan’ın sevgilisi Nihat Doğan’ın bulunmaması ise dikkat çekti.

Kapı kapı dolaşıp bilet sattı/images/100/0x0/55eb3649f018fbb8f8b2a280

Yavuz Bingöl, geçtiğimiz gün Seren adlı 11 yaşındaki lösemi hastası bir çocuk için düzenlenen yardım kampayasında görev aldı. Tiyatrocu Mehmet Esen’in, Seren’in tedavi masraflarına biraz olsun katkıda bulunmak amacıyla sahneleyecekleri tiyatro oyununa bilet satmak için Cihangir’de kapı kapı dolaşan Bingöl, tüm sanatçıları bunun gibi hayır işlerine davet etti. Bingöl, daha sonra bilet satmak için gece kulüplerini dolaştı.

Yemekte iş konuştular

İstanbul’daki konut projelerinin önde gelen firmalarından EMAY İnşaat ve IFC Holding yöneticileri Nusret Görmüş ile Burak Gören, geçtiğimiz akşam birlikte Etiler’de yemek yedi. İki başarılı işadamı, önümüzdeki sene Küçükçekmece’de İstanbul’un en büyük konut projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Kavga falan etmedik/images/100/0x0/55eb3649f018fbb8f8b2a282

Demet Akalın ile eşi Oğuz Kayhan, önceki akşam Arnavutköy’deki Eylülist Bar’daydı. Geçtiğimiz hafta Paris’e giderek gecikmeli bir balayı yaşayan çift, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendisine yöneltilen sorular karşısında tadı kaçan Akalın, geçtiğimiz günlerde Serdar Ortaç’ın yapmış olduğu "Balayı Demet’in burnundan geldi. Kavga etmişler" açıklamasına, "Kesinlikle öyle bir şey yok. Kavga falan etmedik. Çok güzel bir balayı geçirdik" diye karşılık verdi.
Yazının Devamını Oku

İmamın albümü iftarda tanıtıldı

4 Ekim 2006
Tophane Kılıç Ali Paşa Camii İmamı Hafız Halil Necipoğlu’nun "Semavi Duyuşlar / Esma Şarkıları" albümünün tanıtımı önceki gün Swissotel Naz Turkish Cuisine restoranda yapıldı. Albüm tanıtımı iftar vaktine denk gelince Necipoğlu, canlı olarak ezan okudu. 2005 yılında "Camideki Adam" isimli ilk albümü ile dünyada büyük ilgi gören ve yurtdışında konserler veren Necipoğlu, Dr. Senai Demirci’nin "99 Esma 99 Dua" kitabında sade ve şiirsel bir dille yeniden yorumladığı Esma-i Hüsna’yı besteleriyle ilk defa şarkı haline getirdi. Sayısı 99 olarak bilinen Allah’ın isimlerinin bu yıl için 9 tanesini besteleyip, seslendiren Necipoğlu, Esma-i Hüsna’nın güzelliğine yaraşır bir çalışma ortaya koymak istediğini vurguladı.

Karikatürlü albüm

Nazan Öncel’in yeni albümü "7’n Bitirdin" önümüzdeki günlerde sevenleriyle buluşuyor. Avrupa Müzik etiketiyle çıkacak olan albümde toplam 12 şarkı var. Albümün her aşamasıyla ilgilenen Nazan Öncel, kartonet tasarımında da karikatürist İsmail Gülgeç’le birlikte çalıştı. Ünlü karikatürist, beş ay süren bir çalışma sürecinde albümdeki 12 şarkının hikayesini karikatürlerle resmetti.

Yıllara meydan okuyor

Emel Sayın, yeğeni Nergis Mizanoğlu ile birlikte Müjdat Gezen Tiyatrosu’nu açılışına katıldı. Sayın’ın geçtiğimiz ay geçirdiği operasyon sonrasında yüz hatlarındaki değişiklik fark edildi.

Fasıllı iftar

Magazin Gazetecileri Derneği’nin her Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği, önceki akşam Peyzaj restoranda yapıldı. MGD yönetiminin tam kadro hazır bulunduğu yemeğe magazin dünyasının tanınmış isimleri de katıldı. Ece Gürsel, Harun Kolçak gibi ünlü isimler, fasıl eşliğinde eğlendi.

Açılışları kaçırmıyorlar

Müjdat Gezen, kendi adını taşıyan tiyatrosunu önceki akşam Bahariye’de açtı. Muazzez Ersoy ve İzzet Yıldızhan da açılışa katılan sanatçılar arasındaydılar.
Yazının Devamını Oku

Gazeteciden sevgili olmaz

3 Ekim 2006
Şenay Düdek ve Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu "Dobra Dobra" programına konuk olan Petek Dinçöz, çocukluk dönemindeki görüntülerinin, sevgilisi Can Tanrıyar’ın yapımcılığını üstlendiği programda ekrana taşınmasına sert tepki gösterdi. Dinçöz, "Problemli bir çocukluk dönemi yaşadım. O dönem bir intihar girişimim bile olmuştu. Bu görüntülerim başka bir kanalda yayınlansa gam yemezdim. Ama yedi yıllık hayat arkadaşımın yaptığına bakın. Bu durumda anladım ki /images/100/0x0/55ea9908f018fbb8f88a6966gazeteciyle-şarkıcı sevgili olamaz. Evliliği de yürümez. Can Tanrıyar’la evlenmeyi düşünmüyorum" dedi.

Yağlarını aldırdı

Önümüzdeki günlerde yeni albümü "7’n Bitirdin"i çıkaracak olan Nazan Öncel, albüm öncesi liposuction yaptırarak tamamen yeni görünüme büründü. Ataşehir Şifa Hastanesi’nde ameliyat olduğu öğrenilen Öncel şimdilerde evinde istirahat ediyor.

Birinci oldular

İstanbul Caddebostan sahil pistinde üçüncüsü gerçekleştirilen VIM Class 225 HP Türkiye Şampiyonası’nı ikinci kez Alemdar/Varan Performans takımı kazandı. Yarış sonunda kazanılan kupayı Alemdar/Varan Performans takımının kurucuları Enis Pekuysal ve Murat Alemdar birlikte kaldırdı.

Sezona merhaba/images/100/0x0/55ea9908f018fbb8f88a6968

Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu yeni sezonu, Ahmet Özhan ve İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu’nun "Merhaba" başlığıyla verdiği, ilahilerden oluşan bir konserle açtı. Konseri izleyenler arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da vardı. Mekan, Ramazan nedeniyle iki ayrı konsere daha evsahipliği yapacak. 10 Ekim’de "Mah-ı Gufran", 20 Ekim’de ise "Elveda" başlıklı konserlerin ardından CRR’de Balalayka Rus Klasik Dörtlüsü ve Kızıl Ordu Sekizlisi, Royal Filarmoni Orkestrası, Fakhteh Topluluğu, Yevgeni Sudbin, keman virtüözü Maxim Vengerov, Giora Feidman ve Paco Pena da sanatseverlerle buluşacak.

Emel’in kıyafeti

Star TV’de yayınlanan "Popstar Alaturka" yarışmasının jüri üyesi Bülent Ersoy, ilginç makyajı ve kıyafetiyle dikkat çekti. Gözlerinin çevresini kaplayan koyu makyajıyla ilgi çeken Ersoy kıyafetinin, geçtiğimiz günlerde ilk defilesini Çırağan Sarayı’nda yapan Emel Acar tarafından dikildiğini söyledi. Ersoy, kıyafeti çok beğendiğini de dile getirdi.

Kızı için projeleri erteledi

Tamer Karadağlı-Arzu Balkan çifti, Etiler’deki bir dondurmacı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Karadağlı, yeni projeleri olup olmadığı yönündeki soruya, "Bu aylarda babalığın keyfini çıkarıyorum. Kızım Zeyno’yla yeterince ilgilendikten sonra gelen teklifleri değerlendireceğim" yanıtını verdi.
Yazının Devamını Oku

Maradona’nın yeğeni Ege’nin klibinde

2 Ekim 2006
Ege son albümü "Bir İzmirli’nin Not Defterinden" adlı albümünün üçüncü klip şarkısını "Gam Çalar" adlı şarkısına çekti. Yönetmenliğini Serdar Seki’nin yaptığı ve birbirinden eşsiz doğa manzaralarının yer aldığı klipte Ege’ye Meksikalı güzel Soledat Maradona eşlik etti.

 Ünlü futbolcu Maradona’nın kuzeni olan Meksikalı güzel, tıpkı Maradona gibi 17 yaşına kadar futbol oynamış. Daha sonra ülkesinin ünlü fotomodelleri arasına giren Soledat Maradona, aynı zamanda bir Türkiye hayranı. Meksikalı güzel, yaptığı bir Türkiye gezisi sırasında Ege ile tanışmış.

<B>Özcan çapkın biridir</B>

<B>Ş</B>ebnem Schaefer’ın "biseksüel" olduğunu iddia ettiği Özcan Deniz hakkında, bir dönem yakın arkadaşı olan Mahsun Kırmızıgül konuştu. Özcan Deniz’e yapılanların ayıp olduğunu söyleyen Kırmızıgül, "Aramızın kötü olduğunu düşünenler var ama Özcan benim hálá arkadaşımdır. İyi kötü günlerimiz geçti. Onun arkasından kötü konuşmam. Yapılanlar çok ayıp, Şebnem’i tasvip etmiyorum. Bu tür olaylar Türk örf ve adetlerine aykırı. Ben bir sanatçı olarak halkın hassasiyet gösterdiği konularda daha dikkatli davranıyorum. Sanatçılar topluma örnek olmalı, böylesine tartışmalara girmemelilerdir. Özcan ayrıca çok çapkın bir adamdır" dedi.

Arabada elbise ğiştirince

Hülya Avşar programında bir anısını anlattı: "Bir gün programa yetişmem gerekiyordu. Geç kalmıştım. Otomobilimi süren şoförüm gaza basıyordu ama nafile, yetişemeyecektim. ’Bari kostümü arkada giyeyim’ dedim. Çırılçıplak soyundum. Şoförüm de göz banyosu yaptı. Önce üzerimi değiştirdim. Trafikteki meraklı gözler bana bakıyordu. Sıra altımı değiştirmeye gelince olan oldu. Hafif doğrulup eteğimi giymek istedim. Ancak o sırada popom cama yapışmış. Trafik kitlendi..."

<B>Sumi Jo Mersin’de</B>

5’inci Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nin bugün yapılacak kapanış gecesinde dünyaca ünlü Koreli soprano Sumi Jo, şef Ion Marin yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası’yla birlikte sahne alacak. Kore doğumlu Sumi Jo, müzik çalışmalarını Seul’de sürdürdü ve hem şan hem piyano dallarında diploma aldı. 1983’de Roma’daki Santa Cecilia’da Carlo Bergonzi ve Grannila Borelli ile çalışmak üzere İtalya’ya gitti, Teatro Verdi’deki Gilda (Rigoletto) rolüyle ilk opera sahne çıkışını 1987 yılında gerçekleştirdi. Maria Callas ve Dame Joan Sutherland hayranı olan Sumi Jo, çağdaş opera ve resital alanında en güzel seslerden biri olarak seçkinleşti.

<B>Haluk Levent’ten yeni şarkılar</B>

Yazının Devamını Oku

Patron oluyor

29 Eylül 2006
Dünyaca ünlü starların tercih ettiği vintage markalar, Ece Sükan’ın ekim ayında Nişantaşı’nda açacağı Vintage adlı mağaza sayesinde herkese kolayca ulaşacak. İstenirse randevu ile Sükan’dan stil danışmanlığı da alınabilecek olan mağaza için ünlü manken, "Ekim ayının ilk haftasında açmayı planlıyorum. Bu dükkanı Türk insanının giyim stilini cesaretlendirmeye yönelik bir proje olarak görüyorum. Özgürce kombinler yaratılabilecek, hem yeni hem eski parçalar bulunabilecek bu dükkan, fotoğrafçıların, moda editörlerinin, sanat yönetmenlerinin ve modellerin mutlaka uğramak isteyeceği bir adres olacak" dedi.

Tamamen tesadüf/images/100/0x0/55ea88a6f018fbb8f8863b82

Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, geçtiğimiz aylarda manken Ece Gürsel’le aynı otomobilde görüntülenmesinin ardından gecelerden el çekmişti. Şenlendirici, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu’ndaki bir mekanda kendini gösterdi. Aynı saatlerde içeride Deniz Seki’nin de olması akılları karıştırdı. O gün kendilerini görüntüleyen gazetecilere, "Burada bir parti vardı ve partiye katıldık" diyen Seki ile Şenlendirici, önceki akşam da Etiler Sunset’te buluştu. Birlikte yemek yiyen ikili, öncekinde olduğu gibi yine mekanı ayrı ayrı terk etti. Şenlendirici, gazetecilerin sorusu üzerine "Deniz Hanım sanatçı bir arkadaşım. Evet, içeride kendisini gördüm, ama ayrı masalarda yemek yedik. Tamamen tesadüf" dedi.

Dedikodulara yanıt

Güzide Duran, New York’ta sunumunu yaptığı saat firmalarından TAG Heuer’in tanıtımında Uma Thurman’ın dışında, Rus tenisçi Maria Sharapova’yla da tanıştı. Duran, "Maria inanılmaz mütevazı birisi. Çok sıcak, samimi" dedi.

Bu arada Güzide Duran, Armağan Çağlayan’ın hazırlayıp sunduğu, "Son Ütücü" programının kulisinde, Deniz Akkaya ile birlikte Yeşim Salkım ve eşi İlker İnanoğlu hakkında İngilizce dedikodu yapmadığını söyleyerek şu açıklamayı yaptı: "Bu haber asla doğru değil. Deniz ile bir yerden çıkıp geldiğimiz için programa son anda yetiştim. Makyajım, saçım hazırdı. Kulise girmeden canlı yayına çıktım. Kulisin yolunu bile bilmiyorum. Deniz de girmedi, hatta o da beni stüdyo içinde kameraların arkasında izledi. Ben ve Deniz, ikimiz de aklı başında insanlarız. Nerede, nasıl ve ne şekilde konuşacağımızı çok iyi biliriz. Ben her zaman ’Allah onları mutlu etsin’ dedim. Böyle bir dedikodu yapılmadı. Vicdanım son derece rahat..."

Albümlerimi ben bile para verip almazdım

Lerzan Mutlu, inzivaya çekildi. Çıkan haberler nedeniyle yanlış tanınmaktan şikayet eden Mutlu, "Kendimi çektim biraz, kimseye röportaj vermiyorum. Albümümle haşır neşir oluyorum. Daha önce kendi imkanlarımla albüm ve maxi single yapmıştım. Doğrusunu söylemek gerekirse kendim bile gidip o albümleri para vererek satın almazdım" dedi.

Ramazan’a özgü lezzetler

İstanbul’un ünlü et ve kebap restoranlarından Umami, Ramazan ayına özel lezzetleriyle beğeni topluyor. Restoranın özel set mönüsünde, birbirinden lezzetli kebaplarına ek olarak, 11 çeşit iftariyelik, özel biberli ekmek, fındık lahmacun, zeytinli ekmek, içli köfte, kuru patlıcan dolması, güllaç ve ekmek kadayıfı da var.

Öğretim üyeleri eğitim seminerinde

Beykent Üniversitesi, geçtiğimiz günlerde, Akademik Personel İçin Bilişim-Paylaşım Eğitim Semineri" düzenledi. Üniversitenin Taksim kampusunda düzenlenen seminere üniversite kadrosuna yeni katılan yardımcı doçentlerin çoğunlukta olduğu 76 kişi katıldı. Amacının akademik personele pedagojik bilgi ve tecrübe vermek olduğu açıklanan seminer geç saatlere kadar sürdü.
Yazının Devamını Oku