Bir kap su yaşamdır...

Sevmenin güzelliğinden hepinize merhaba...

Haberin Devamı

Suyun hepimizin hayatında inanılmaz önemli bir yeri var. Hava hariç bir çok besinsiz kalarak yaşayabilme süremiz, susuz kalmaya oranla daha uzun.

Su olmazsa yaşayamayız. Doğadaki bütün canlılar susuz yaşayamaz. Su yaşam demektir. Ve su hayatın ta kendisidir.

Bitkiler ve hayvanların yaşamını devam ettirmesi de suya bağlıdır. Eminim bunun herkes farkındadır.

Gerçi insanlara sahip oldukları ve hayatları, her daim olan şeylerin yokluğunu yaşamadıkları sürece çok önemli gelmiyor.

Yaşadığımız şehrin içinde sokakta yaşayan pek çok kedinin ve köpeğin de yaşamları bütün dünyadaki canlıların olduğu gibi suya bağlı.

Sokaklarımız da farelerin çoğalmasına, bir çok hastalıktan korunmamıza ve yaşadığımız ortamlarda sevginin her yerde olmasına hizmet eden bu güzen canlıların hayatta kalabilmeleri bir kap suya bağlı.

Haberin Devamı

Herhangi bir kabı temizleyip, durulayıp içinde kimyasal bir şey olmadan, bir yoğurt kabının içine bile, koyacağınız su bir çok canlıyı kurtaracaktır.

Sokakta yeni doğmuş bebek kediler ve yavru köpekler var. Annelerinin onlara süt verebilmesi onlara bakabilmesi için suya ihtiyacı var.

Yavru kedilerin 12 saat susuz kalmaları ölmelerine neden olabilir. Biliyorsunuz o kedicikler pek çok insanın kalplerinin açılmasına ve hayatlarının şifalanmasına neden oluyorlar.

Komşularınızı, arkadaşlarınızı ve akrabalarınızı arayıp, sokaklarına her gün bir kap su koymaları ile ilgili onlarla konuşun.

Belki de bu evrende yaşamın devam etmesi adına yapacağınız en büyük iyiliklerden biri olabilir.

Siz çevrenizdeki canlıların içeceği suyu düşünürseniz, evren de sizin temel ihtiyaçlarınızı düşünür.

Ne demişler, iyilik yap denize at. Elbette yaptığınız tüm iyilikler size katlanarak gelecektir.

O yüzden bu yazıyı yazmaya karar verdim. Lütfen bu yazımı tüm sevdikleriniz ile paylaşın.

Bir kap su hayattır. Hayat paylaştıkça güzeldir.

Sevginin kaynağının gücü sizin içinizde, yeter ki onu yaşamayı seçin ve onun hayatınızda tam olarak ortaya çıkmasını isteyin...

Sizi seven bir Can...

 

Yazarın Tüm Yazıları