Yaz tahtaya bir desen

Bu sezon desen moda! Tişörtten, pantolona, aksesuardan mayoya her yerde. Ama hangileri moda, neler demode?

Haberin Devamı

Bu sezon erkek modasında sizi ne zorlayabilir diye düşündüğümde, desenler ve baskın parlak renkler olacak gibi gözüküyor. Erkeklerin bu sezon ‘hayır’ dememesi gereken şeylerin başında bu yazlık desenler geliyor. Desen, bu sezon, tişörtten, pantolona, aksesuardan mayoya oldukça çok kullanılıyor. Hatta iki farklı desen bir arada kombinlenebiliyor.  Peki “hangileri revaçta” derseniz...

◊ Geometrik ve blok desenler: Erkekler için oldukça uygun olacak bir desen. Özellikle dijital desenler ve geometrik desenler. Mayo veya tişört ya da gömleklerde çok yorucu olmayacaktır. Özellikle geometrik desenler lazer baskıyla daha net ve renkli oluyor. Gelsin küpler, gitsin daireler. Parlak renkli olan bu desenleri beyaz jean ile rahatça kullanabilirsiniz.

Yaz tahtaya bir desen

Haberin Devamı

◊ Çiçekler ve arılar: Bu yaz bu eğlenceli desenler daha revaçta. Çünkü renkli etnik çiçekler, büyük yapraklar, tropikal bitkiler ve arı deseni bu yazın olmazsa olmazı... Garanti şıklık için iki renkli, uçuk tonda, pastel olanlardan yana tercihinizi kullanın. Jean’lerle kombinleyin ve her zaman diğer parçalarla maskülen bir etki yakalamaya çalışın.

◊ Çizgiler ve çubuklar: Enine çizgi de, marin temasına uygun olması için her zaman kırmızı, lacivert ve beyaz renklerde kullanılır. Polo yaka tişört, pike tişörtler ve sweatshirt'ler ile, koton pantolonlarla ve bermudalarla marin kombinleri yapabilirsiniz. Enine çizgi casual ve casual-smart bir desendir ve hafta sonu şıklığı için uygundur. Fakat çok kilolu ve göbekli beyler geniş yerleri üzerinde, bu deseni kullanmasınlar. Boyuna ince çizgili gömlekler onlar için daha uygun olacaktır. 

 

+ Hayvanlar âleminden özellikle rengârenk papağan, arılardan sonra top 10 listesinde.

- Ekose, kurukafa, vahşi hayvanlar, hayvan iskeletleri, orman motifleri, hayvan derisi desenleri, şal desenleri demode.

 

Yazarın Tüm Yazıları