Spor şıklığın yeni tarifi

Klasiklerin dışına çıkmaya hazır mısınız? Siyahtan vazgeçin, bordoyla tanışın!

Haberin Devamı

Spor şıklığın yeni tarifi
Haftanın kombini: Cos

İşte bu kış için sizi de orijinal hissettirecek yepyeni bir kombin. Koyu ve derin bordo renkte kadife bir takım elbise ve içine giyeceğiniz ince bir siyah triko kazak ile bu şıklığı yakalamak kolay. Burada kazağınızı pantolon içine sokun ve altına bağcıksız, bilekli siyah bir botla kombinleyin. Soğuk günlerde
ve gecelerde ise üzerinize kaşmir, belden bağlanan uzun siyah bir palto giyin. Aksesuarınız da sırt çantası olsun.Bu şekilde her türlü şık davete, etkinliğe gidebilirsiniz.

SORUN, ANLATAYIM (Her hafta stil ile ilgili sorularınızı yanıtlıyorum. Mail atmanız yeterli!)

Soru: Ben iş için jean giymek istemiyorum ama kumaş pantolon veya takım elbise gibi ağır şeyleri de sevmiyorum. Ofis için jean yerine neyi, nasıl kombinlerim?
Cevap: Jean pantolonların yerini alacak en güzel şey, ‘khaki’ diye adlandırılan koton pantolonlardır. Hemen hemen bütün erkek markalarında bulabilirsiniz: Koton, Zara, Mango, Mavi’ye bakmanız yeterli. Lacivert, bordo, yeşil, gri, kahve tonlar revaçta. Çok rahat, çok spor... Üstelik denim pantolonlardan kat kat daha özenli ve şık durur. Beş cepli, slim kalıpta koyu yeşil, lacivert ve koyu gri olanları ister beyaz gömlekle, ister balıkçı trikoyla takımlayın. Ya da triko/ koton tek ceketlerle kombinleyin.

Haberin Devamı

KAFA KARIŞIKLIĞI (5 üzerinden 3,5 yıldız)

Spor şıklığın yeni tarifi

2017 Amerikan müzik ödülleri gecesinde Amerikalı oyuncu ve DJ Ansel Elgort, Givenchy marka özel dikim kruvaze bir takım giymiş. Ceketin metal düğmeleri, lacivert olması ve içine de yine Givenchy’nin mikro desenli bir gömleğini giymesi , kombinin genç yaşına ağır durmasını engellemiş. Ama yine de müzik ödülleri değil de film galası havası var.

YAPIN - YAPMAYIN

Spor şıklığın yeni tarifi

Haberin Devamı

+ Bu senenin en güzel renkleri bordo, grinin her tonu, saks, lacivert ve derin zümrüt yeşiller. Özellikle kadife kumaştan tek ceket ve tek pantolonlarınızı bu renklerde seçin.

Spor şıklığın yeni tarifi

- Fitilli kadife gibi çok kalın kumaşlardan ve bu kumaşların sarı, camel ve hardal renklerinden uzak durun, sizi olduğunuzdan çok daha iri ve şişman gösterebilir.

BENİM ÖNERİM

Spor şıklığın yeni tarifi

Bu hafta kışın ve karlı günlerin kapıda olduğunu duyduktan sonra bu ürünü paylaşmak isterim. Flo’da satılan Lumberjack’in bu değişmeyen klasikleşmiş modelinin farkı, kauçuk tabanının kamuflaj desende olması. Fiyatı 239.99 TL

Yazarın Tüm Yazıları