Şehirde renkli yaz

Doğru yerde, doğru zamanda doğru kıyafetleri giyerek, tatil modumuzu ofislere taşımak mümkün. İşte sihirli parçalar...

Haberin Devamı

Yaz şehirde zor geçer. Çünkü hem sıcak hava, hem trafik ve kalabalık çalışma ortamları yazın sıcağında bizi rahatsız eder. Şehirde günlük koşuşturmamızda çalışırken, aklımız plajda, denizde ve sahillerde olacak. Bu tatil özlemini biraz olsun azaltmak, rahat bir çalışma ortamınız da varsa, aslında elimizde. Doğru yerde, doğru zamanda doğru kıyafetleri giyerek, tatil modumuzu ve güneyin havasını şehirlere ve ofislere taşımak birkaç parça kıyafetle mümkün. 

“Bu nasıl olacak” derseniz, öncelikli tavsiyem yaz renklerine öncelik vermeniz.

Şehirde renkli yaz

Renkli chino pantolonlardan birkaç renk alın

Bu tarz şehir kıyafetlerine biraz renk verip, enteresan hale getirelim diyen, yenilik seven erkeklere de bu sene renkli koton pantolonlar var. Çalışan erkekler, grinin tonları, bej, camel ve toprak renkleri, pembe ve mavinin pastel tonlarını ofislerde giyebilirler. Bu alışveriş için Ramsey, Scotch&Soda, Fred Perry, Tommy Hilfiger, Kiğılı mağazalarında istediğiniz renk, ince koton pantolonlardan bulacaksınız.

Haberin Devamı

Koton bermudalar olmazsa olmaz

Bu sefer renkleri biraz daha çoğaltıyoruz ve ortaya pembe, mint yeşili, sarı, pudra renkleri, ucuk mavi ve uçuk gri pantolonlar çıkıyor. Aniden sahil moduna geçiyoruz. Bunun için H&M, Mavi, Mango He, Tween, Gant, NAutica’ya renkli pantolon almaya gidiyoruz.

Renkli keten gömlekler elinizin altında olsun

Beyaz, mavi ya da mavi-beyaz çizgili, pudra renklerinde,açık pembe, sarı, mint yeşili gibi cepli keten gömlekler her ortama uyum sağlar, terletmez. Tek derdi çabuk buruşmasıdır. Tam sahil havası için kollarını dirseklere kadar kıvırın. Kısa kollu olanları da giyebilirsiniz. Beymen Club, Emporio Armani, Diesel, Cacharel, Koton, Brandroom ve Harvey Nichols’a bakabilirisiniz.

 

+ Sneakers’larda, loafer ve espadrillerde pudra renkler oldukça moda. 

- Kırmızı, saks mavisi ve marin renkler out. Pastel renk ve ara tonlardan kıyafetler seçin.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları