Hazır mısınız?

Karlar, bembeyaz dağlar ve kayak mevsimine hazırsanız başlayalım.

Haberin Devamı

Columbia markasının bu davetkar kayak kıyafetleri görseliyle başlayalım haftaya.
Hazır mısınız
Tek parça tulumlar, soğuk ve rüzgar geçirmeyen montlar, ıslanmayan eldivenler alışveriş listemizin başında. Bu sene dağlar rengarenk olacak çünkü parlak renkler, özellikle kırmızı, pembe, yeşil ve sarı rengin en canlı tonları pistlerde olacak. Kış boyınca açık havada daha uzun süre keyifli, sıcacık zaman geçirmek için teknolojik kumaşlar da bizden yana. Örneğin Columbia kış teknolojilerinden Omni-Heat 3D, gelişmiş ısı yansıtma özelliği ve kabartmalı noktacıklarıyla kendi vücut ısınızı geri yansıtarak yüzde 20 daha fazla sıcak tutacak. Daha ne bekliyoruz? Doğru kayağa...

Haberin Devamı

Bana sorun
Kalın kışlık parçalar için dolabımda yer açmak istiyorum. Acaba bu sezon neler demode oldu?
Çok isabetli bir karar olmuş. Arada dolaplarımıza nefes aldırmalı. Giyilmeyen, etiketiyle asılı ürünleri ya da demode olan parçaları elden çıkarmalıyız.
Bu sezon militer montları, kamuflaj desenli ve asker detaylı ürünleri, metal fermuarlı, zımbalı, delikli bot ve montlarını, asker postallarını, bomber kolej montlarını, skinny jeanleri, baskılı, sayılı, rakamlı tişört ve fermuarlı sweat-shirtleri, şal desenli kravatlarınızı, şal yaka smokinlerinizi, 3 düğme ceketlerinizi, elden çıkartabilirsiniz.

Yapın:
Bu sezon dar kesim ince triko veya boğazlı kazaklarını pantolonlarınızın içine sokun. Ve aynı renklerde giyinin. Örneğin gri boğazlı triko ve gri jeani birlikte giyin.
Yapmayın
Jeanlerinizin paçalarını bilekli asker postallarının içine sokmayın.Skinny jeanler demode oldu.
Tam tersi boru paça jeanler moda, paçalar dışarıda kalsın. Ucu sivrilen botlar ve kovboy çizmeleri geliyor.

Beckham uyumu
Hazır mısınız
Şu an ‘dandy look’ ve smokinler altın çağını yaşıyorken biz kadınlar da geri kalmadık ve en en güzel takım elbise ve smokinleri kendimize ayırdık. Ne de olsa bize smokinin ve takımın her rengi yakışıyor. Geçen haftalarda çokça gördüğümüz kırmızı takım elbiseli ve smokinli kadın celebrity’lerden farklı olarak, karı-koca smokin-takım elbise şıklığı yapan ünlülerden favoriniz kim? Benim favorim her daim maskülen ve cool kombinleriyle Victoria-David Beckham'ın kıyafet ve tarz uyumu.

Yazarın Tüm Yazıları